Yea

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
armando je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:13Gledaj ovih smrzla kako se obraduju snijegu, makar na slici.
Obje postavljene od ovih naših Amera i treba biti "poseban" pa reći da je bolja ona u zimskim uslovima, od sunca, vode, plaža, izleta i svega ono što to donosi.
Meni se jedino nameće da kućni likovi vole tu zimsku idilu, ništa drugo.
I meni smeta ugriz komarca i sličnih krvopija, kao i velika sparina, tropske noći i pretjerano znojenje, ali ipak se to sve podnosi, jer je ljeto nešto što se pamti, dok zimu naduravaš i jedva čekaš kad će proći.
Zimu bukvalno prezivljavas iz dana u dan, i cekas da prodje, iako je kod nas sad ova zima u zadnje vrijeme podnosljiva, ali opet kad mi mrak bude u 4 popodne, zlo mi jbt.armando je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:13Gledaj ovih smrzla kako se obraduju snijegu, makar na slici.
Obje postavljene od ovih naših Amera i treba biti "poseban" pa reći da je bolja ona u zimskim uslovima, od sunca, vode, plaža, izleta i svega ono što to donosi.
I meni smeta ugriz komarca i sličnih krvopija, kao i velika sparina, tropske noći i pretjerano znojenje, ali ipak se to sve podnosi, jer je ljeto nešto što se pamti, dok zimu naduravaš i jedva čekaš kad će proći.
alemsa je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:31armando je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:13Gledaj ovih smrzla kako se obraduju snijegu, makar na slici.
I meni smeta ugriz komarca i sličnih krvopija, kao i velika sparina, tropske noći i pretjerano znojenje, ali ipak se to sve podnosi, jer je ljeto nešto što se pamti, dok zimu naduravaš i jedva čekaš kad će proći.+ 3 jezera u pola sata voznje
Ma ja sam isao dva puta u Bosnu maksuz zimi da malo vidim snijega, u Novembru i Februaru, ali me oba puta potrefila fina zima, ono snijeg ali sunce izadje, jakna i dobar. Ali gire Minnesota, Buffalo i to ba imo si raju postavljali klipove snijeg mu napado preko vrata kuce, znaci bukvalno 2+ metra, je.bo to, ne mozes maci. A i volim motore, u Hou mi je sezona 8-10 mjeseci, gore 3 u vrh glave.
Meni je fino bilo u Njemackoj tad, al su nas handrili sa tim duldungom. Svaki 6 mjeseci, pa onda da ce nas izbaciti slijedeci put. Nije to nikakav zivot.
Denver je top grad, kod njih je zima kao sad u Bosni, ali s tim da budu mecave, plus ne znam kakav si s visinom jer tamo raji cesto udari krv na nos. I Utah je dobra, @murga je u Salt Lake City cini mi se. Ali je.benije zime, Pennsylvania, Boston i to isto je.bene zime, ne mogu ja to licno, to mi je bilo zanimljivo u Bosni jer si dijete pa dobijes raspust pa se zezate po snijegu, grudvas, pravis snijeske, sankas, pa fuce i ovo, sta cu sad sa 35 godina da cistim snijeg/lopatam u 6 ujutru, ne pada mi na pamet.ArtVandelay je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:06
Meni se sviđa recimo Colorado, ili Utah, jer tamo valjda imaš sva četiri godišnja doba, koliko sam razumio?
Sviđa mi se i taj Pacific Northwest, recimo Oregon, a istočnije, hmm jedino možda Pennsylvania ili Massachusetts.
Imas ti u Minesoti sva 4 godisnja doba. Npr januar i februar su pravo zeznuti. Zna biti mjesec dana ne predje -15 C. Decembar i mart je zima ko kod nas, bar koliko se ja sjecam.ArtVandelay je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:06alemsa je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:31armando je napisao/la: ↑06 avg 2024, 21:13Gledaj ovih smrzla kako se obraduju snijegu, makar na slici.
I meni smeta ugriz komarca i sličnih krvopija, kao i velika sparina, tropske noći i pretjerano znojenje, ali ipak se to sve podnosi, jer je ljeto nešto što se pamti, dok zimu naduravaš i jedva čekaš kad će proći.+ 3 jezera u pola sata voznje
Ma ja sam isao dva puta u Bosnu maksuz zimi da malo vidim snijega, u Novembru i Februaru, ali me oba puta potrefila fina zima, ono snijeg ali sunce izadje, jakna i dobar. Ali gire Minnesota, Buffalo i to ba imo si raju postavljali klipove snijeg mu napado preko vrata kuce, znaci bukvalno 2+ metra, je.bo to, ne mozes maci. A i volim motore, u Hou mi je sezona 8-10 mjeseci, gore 3 u vrh glave.
Meni se sviđa recimo Colorado, ili Utah, jer tamo valjda imaš sva četiri godišnja doba, koliko sam razumio?
Sviđa mi se i taj Pacific Northwest, recimo Oregon, a istočnije, hmm jedino možda Pennsylvania ili Massachusetts.
Sta fali snijegualemsa je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:47Denver je top grad, kod njih je zima kao sad u Bosni, ali s tim da budu mecave, plus ne znam kakav si s visinom jer tamo raji cesto udari krv na nos. I Utah je dobra, @murga je u Salt Lake City cini mi se. Ali je.benije zime, Pennsylvania, Boston i to isto je.bene zime, ne mogu ja to licno, to mi je bilo zanimljivo u Bosni jer si dijete pa dobijes raspust pa se zezate po snijegu, grudvas, pravis snijeske, sankas, pa fuce i ovo, sta cu sad sa 35 godina da cistim snijeg/lopatam u 6 ujutru, ne pada mi na pamet.ArtVandelay je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:06
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.