Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Re: Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Momacki preokret Komsija 

Kako prezivi Djokovica?Judd je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:03Moja satisfakcija je kad Srbija poglaba u bilo kom segmentu![]()
Kako prezivi Djokovica i citavu njegovu karijeru?Judd je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:03Moja satisfakcija je kad Srbija poglaba u bilo kom segmentu![]()
Ono, kad se radujes jer ce neko biti natamburan u polufinalu OI i to od USA, a tvoja reprezentacija gubi po 30 razlike u kvalifikacijama od nekih amatera

Sa ovim samo nevidjen kompleks pokazujete.
Pritom i ja sam navijao za Australiju.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 06 avg 2024, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
I ovako prilično loša Srbijа, bez Jovića, dobi Australiju.
Šteta što se nije izgubilo od Sudana, da se s Amerima igra to finale.
Kako god, Australija je igrala vrhunsko prvo i slabo drugo poluvrijeme. To je malo da se dobije i ovako prosječna Srbija danas.
Šteta što se nije izgubilo od Sudana, da se s Amerima igra to finale.
Kako god, Australija je igrala vrhunsko prvo i slabo drugo poluvrijeme. To je malo da se dobije i ovako prosječna Srbija danas.
Neka je Australija izgubila samo radi onih retardiranih gresaka i gubljenja lopti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Popušlić svi kojima su ovi komšije.
Cetalji su prava sportska nacija. Prosjecna plata manja nego u BiH, al nasi ce se uvijek zaliti na uslove. Onoj maloj omoguce sve i ona se zdeblja i nadje momka pa otpliva slabije nego sa 15 godina.Vjeverica777 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:04Sportski portal mora pisati o sportu. O čemu da pišu o Larisi Ceric ili Fazliji koji zauzmu 170. mjesto. Moraš prihvatiti da će se ime Srbije redovno pojavljivati na naslovnici jer su ljudi sila u sportu , uostalom kao i druge susjedne zemlje Slovenija, Hrvatska....ništa neobicno
Da ima disciplina suhog mesa, sudzuke i rakije tu bi zlato osvojili

Nista tu drzava nije kriva nego mentalitet
Ne pratim tenis, čuo sam za tog Đokovića. Kažu da je teški nacionalista ali ne mogu potvrditiEvander je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:15Kako prezivi Djokovica i citavu njegovu karijeru?
Ono, kad se radujes jer ce neko biti natamburan u polufinalu OI i to od USA, a tvoja reprezentacija gubi po 30 razlike u kvalifikacijama od nekih amatera![]()
Pritom i ja sam navijao za Australiju.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Vjerovatno jeste, ali definitivno manji od tebeJudd je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:46Ne pratim tenis, čuo sam za tog Đokovića. Kažu da je teški nacionalista ali ne mogu potvrditiEvander je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:15Kako prezivi Djokovica i citavu njegovu karijeru?
Ono, kad se radujes jer ce neko biti natamburan u polufinalu OI i to od USA, a tvoja reprezentacija gubi po 30 razlike u kvalifikacijama od nekih amatera![]()
Pritom i ja sam navijao za Australiju.![]()

Bar je pomagao i podrzavao druge, dok ti sve mrzis i ubijaju te kompleksi

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 06 avg 2024, 17:50, ukupno mijenjano 2 puta.
chetaljsku naciju i chetaljstvo ne može ništa oprati osim glupih bošnji.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Damo im 24 fore i onda lopatom.
Kaže ovaj jedan što su na ss.ba sve vijesti o Srbiji. Pa jbg sportska nacija, talentovana. Pri tome uletio keš da pomogne sarajevsku redakciju u ovim teškim vremenima krize u Federation. Mora se od nečega živjeti.
Kaže ovaj jedan što su na ss.ba sve vijesti o Srbiji. Pa jbg sportska nacija, talentovana. Pri tome uletio keš da pomogne sarajevsku redakciju u ovim teškim vremenima krize u Federation. Mora se od nečega živjeti.
Za Srbiju!
Low iq ameba alert, i'm outEvander je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:49Vjerovatno jeste, ali definitivno manji od tebeJudd je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:46Ne pratim tenis, čuo sam za tog Đokovića. Kažu da je teški nacionalista ali ne mogu potvrditiEvander je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:15
Kako prezivi Djokovica i citavu njegovu karijeru?
Pritom i ja sam navijao za Australiju.![]()
Bar je pomagao i podrzavao druge, dok ti sve mrzis i ubijaju te kompleksi![]()

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Opaaaaa, Collet izgleda dosao tobe.Najoptimalnija petorka francuza koju je mogao izvesti.
a go.vna sa BHT ne rade utakmicu, njima je zenski rukomet prioritet, 1% populacije u BIH gleda ovo sr.anje ... Fuj majku vam glupu nesposbonuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:01Opaaaaa, Collet izgleda dosao tobe.Najoptimalnija petorka francuza koju je mogao izvesti.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bili su najavili de.bili, pa ne prenose.Ja nasao link.Mig_Mig je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:08a go.vna sa BHT ne rade utakmicu, njima je zenski rukomet prioritet, 1% populacije u BIH gleda ovo sr.anje ... Fuj majku vam glupu nesposbonuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:01Opaaaaa, Collet izgleda dosao tobe.Najoptimalnija petorka francuza koju je mogao izvesti.
- Gumistucna
- Kontakt:
konačno skonto da gober nema šta ponudit na parketu,osim 2 3 blokade,beskoristan je,pogotov s wembyem zajedno u petorciNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:01Opaaaaa, Collet izgleda dosao tobe.Najoptimalnija petorka francuza koju je mogao izvesti.
ovaj cordinier mašina,kanađani samo u tricu vjeruju
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kanadjani sutiraju samo trojki, jer je to Wemby efekat.Zatvorio reket decko.Gumistucna je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:14konačno skonto da gober nema šta ponudit na parketu,osim 2 3 blokade,beskoristan je,pogotov s wembyem zajedno u petorciNEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:01Opaaaaa, Collet izgleda dosao tobe.Najoptimalnija petorka francuza koju je mogao izvesti.
ovaj cordinier mašina,kanađani samo u tricu vjeruju
Iz takve odbrane imaju i dobar napad iako i dalje ne koriste dobto Wembya ofanzivno.Promasuju ga na dodavanjima ili kasne.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 06 avg 2024, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva odbrana Francuza
Samo 5 poena su primili za skoro 7 minuta.

Samo 5 poena su primili za skoro 7 minuta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.