Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Re: Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Još se na kraju ova smlata povrijedi. To govori kakav je igrač u pitanju.
ogroman broj grešaka austzralaca
- JayCatwright
- Kontakt:
J3bo sve, ubit ce se onaj defektni tuzlak od tuge 

-
- Kontakt:
Giddey i Mills unistili Australiju svojim glupostima i promasajima...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da ih hoce Ameri nabiti ko ljudi u polufinalu 
Ali poznacajuci srecu od ovih genocidasa Ameri ispadaju od Brazila

Ali poznacajuci srecu od ovih genocidasa Ameri ispadaju od Brazila
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jokara 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ameri bi ih dobiti 50 razlike, kad bi im 50 trebalo. Samo se Srbi lože da je to nešto dobra utakmica, a ustvari Koni svaka druga Amerima.
Inače, bezveze forsiranje Australije na dva igrača, ko da ostali igraju za Orlovik. Srbi ho-ruk ekipa, sa strašnim neiskorištenim potencijalom.
Inače, bezveze forsiranje Australije na dva igrača, ko da ostali igraju za Orlovik. Srbi ho-ruk ekipa, sa strašnim neiskorištenim potencijalom.
-
- Kontakt:
Jest lijepo biti Srbin
… Lagano polufinale 

Ameri su toliko antipaticni predvodjeni Libtardom, Stephanie i Snakeom da ozbiljno razmisljam biti uz Srbiju. Jokic i Bogdanovic su normalni momci.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos jedan napaceni Bosnjo, kojem su najveci sportski uspjesi porazi komsija.
I da ih napucaju u polufinalu OI Ameri, gdje je tu tvoja satisfakcija? Samo se brukamo komentarima kao ovaj sto je toj.
Ne znam gdje igraju ali kakav je otvoren šut izbacio(jedva do obruca) onaj plavušan sa poludistanice na trideset sekundi do kraja i vodstvo nije ni čudo što ova dvojica soliraju.zaostrog je napisao/la: ↑06 avg 2024, 16:48Ameri bi ih dobiti 50 razlike, kad bi im 50 trebalo. Samo se Srbi lože da je to nešto dobra utakmica, a ustvari Koni svaka druga Amerima.
Moja satisfakcija je kad Srbija poglaba u bilo kom segmentu

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
Sportski portal mora pisati o sportu. O čemu da pišu o Larisi Ceric ili Fazliji koji zauzmu 170. mjesto. Moraš prihvatiti da će se ime Srbije redovno pojavljivati na naslovnici jer su ljudi sila u sportu , uostalom kao i druge susjedne zemlje Slovenija, Hrvatska....ništa neobicno
I nakon ovakve utakmice i opcenito fenomenalnog kosarkaskog turnira bht ce nam pustiti zenski rukomet umjesto Canada-Francuska,ej cobani mrtvi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Objasnio si sve arelinho, svaka cast.arelinho je napisao/la: ↑06 avg 2024, 15:13I ti smatraš ozbiljno ovaj post od lika koji se ne razumije ni u jedan sport.Kaunas je napisao/la: ↑06 avg 2024, 15:12Kakav post jbtbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 15:0024 razlike, nema šanse da ispuste osim ako se ne desi neki veliki pad u igri pa da izgube 3/4 sa 20 razlike.![]()
![]()
Ovaj moj poznati klaun babodzeko (babovico), on ti je definicija mitomanija.
Poceo tek navijati za Boston kad su pobijedili Detroit Pistons, i onda kad su osvojili titulu postao je hardcore navijac sa slikom. Od Golden State zapada do istoka Boston, to je njegov put kao "navijac".
Kako on kaze: "Australija uzima rutinski ovo".
"24 razlike, nema šanse da ispuste osim ako se ne desi neki veliki pad u igri pa da izgube 3/4 sa 20 razlike."
Definicija neznalice u svim sferama sporta. Hvala Bogu pa ima jos normalni forumasa.

Ovo sto Srbija ima, to nama fali. Pobijednicki mentalitet i never give up. Mi da gubimo 24 bodova, mi bi vec slavili ko ne skace mrzi Bosnu i vec bi se predali i trazili bi izgovore.
Naravno standardno ljudi jedva cekaju da Usa razbije Srbiju, a to sto mi nemamo medalju a Sveta Lucija ima, to necemo spomenuti.

Kad cemo vidit nas tim da se bori u polufinale ili opcenito za medalju....
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.