Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la zlaya_tm87 » 01 apr 2011, 12:30

joj dzeke samo ga zajebava, sto hoce da ga balotelli izbode strelicama za pikado :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 01 apr 2011, 12:34

zlaya_tm87 je napisao/la:joj dzeke samo ga zajebava, sto hoce da ga balotelli izbode strelicama za pikado :mrgreen:
hahaa...izaziva dzeko...a ovaj baloteli nije normalan,ja ludjeg fudbalre u zivotu vidio nisam..ono hladnokrvan zaboli njega ha dao gol ha dobio crveni karton..neznam stvarno kako takva osoba moze postojat..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 apr 2011, 12:53

Ko od igraca City-a ima tu ''cast'' da mijenja pelene od Balotelli-a? kad se Mario sere u vlastite gace. :lol:

Sada znamo da ga Dzeko oblaci, i nadam se da su i drugi zaduzeni za neke stvari..
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 01 apr 2011, 21:20

izgleda da su džeko i balotelli prava raja u cityu. :lol: :lol:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

centar2mo
Kontakt:

Post Postao/la centar2mo » 01 apr 2011, 21:22

_d1n0_ je napisao/la:izgleda da su džeko i balotelli prava raja u cityu. :lol: :lol:
Pametnije bi mu bilo da se druzi sa Tavezom,mozda" trunto" nesto i nauci!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 apr 2011, 03:47

Dirk je napisao/la:
Željovac je napisao/la: David Luiz je vrlo vjerovatno najbolji odbrambeni igrač na svijetu. Ja onakvu dominaciju od stopera još nisam vidio.
ovo o Luizu necu da komentarisem to samo fudbalski laik moze napisati :lol:
sanji je napisao/la:Nisi cuo za njega dok ije repsao za Chelsea,,, stojim iza svoji rijeci Luiz jeste dobar odbranbeni igrac ali nije sigruno top 15 evrope. Ili je sada najbolje odbranbeni igrac samo zato sto ga Edin nije mogao proci????
David Luiz igrač mjeseca u najjačoj ligi svijeta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 02 apr 2011, 08:44

centar2mo je napisao/la:
_d1n0_ je napisao/la:izgleda da su džeko i balotelli prava raja u cityu. :lol: :lol:
Pametnije bi mu bilo da se druzi sa Tavezom,mozda" trunto" nesto i nauci!
Od njega može naučiti samo sebičnost!

i
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2011, 10:07

MrShadow je napisao/la:Ma mislim da su najbolji jarani tamo, fakat su u super odnosima, i Dzeko je opicen, voli se zajebavat a Mario jos gori..
Samo sto ovaj prvi ima granice i mozak :)
Pa obojica su ustvari htjeli u Milan, a zavrsili u Cityu. Tako da imaju nesto zajednicko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 apr 2011, 11:23

Balotelli je jučer na treningu polomio Teveza, Mancini pobjesnio
Mario je samo slušao, dok je Mancini držao predavanje i mahao rukama ispred njegovog lica

Samo nekoliko sati nakon što je City novčano kaznio Marija Balotellija, a trener Roberto Mancini poručio da je uvjeren da će se njegov 20-godišnji zemljak promijeniti i početi ponašati puno ozbiljnije, stigao je novi incident.

Na jučerašnjem poslijepodnevnom treningu Balotelli je polomio Argentinca Carlosa Teveza, koji je morao nakon toga izaći van terena.

Mancini je, pišu otočki mediji, bukvalno poludio i desetak minuta vrištao na Balotellija objašnjavajući mu valjda da su Tevezove noge itekako bitne njegovoj ekipi.

Mario je samo slušao, dok je Mancini držao predavanje i mahao rukama ispred njegovog lica.

Sutra City igra protiv Sunderlanda, a Mancini je već počeo dobijati pitanja od strane novinara, vezana za njegovu sudbinu ne uspije li sezonu završiti među četiri najbolje ekipe u Engleskoj.

"Mi želimo biti treći, ako je ikako moguće, a ne četvrti. Što se mene tiče, ja imam ugovor sa klubom još tri godine", poručio je Mancini.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 02 apr 2011, 11:25

Goalgetter je napisao/la:Balotelli je jučer na treningu polomio Teveza, Mancini pobjesnio
Mario je samo slušao, dok je Mancini držao predavanje i mahao rukama ispred njegovog lica

Samo nekoliko sati nakon što je City novčano kaznio Marija Balotellija, a trener Roberto Mancini poručio da je uvjeren da će se njegov 20-godišnji zemljak promijeniti i početi ponašati puno ozbiljnije, stigao je novi incident.

Na jučerašnjem poslijepodnevnom treningu Balotelli je polomio Argentinca Carlosa Teveza, koji je morao nakon toga izaći van terena.

Mancini je, pišu otočki mediji, bukvalno poludio i desetak minuta vrištao na Balotellija objašnjavajući mu valjda da su Tevezove noge itekako bitne njegovoj ekipi.

Mario je samo slušao, dok je Mancini držao predavanje i mahao rukama ispred njegovog lica.

Sutra City igra protiv Sunderlanda, a Mancini je već počeo dobijati pitanja od strane novinara, vezana za njegovu sudbinu ne uspije li sezonu završiti među četiri najbolje ekipe u Engleskoj.

"Mi želimo biti treći, ako je ikako moguće, a ne četvrti. Što se mene tiče, ja imam ugovor sa klubom još tri godine", poručio je Mancini.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahaha...ovaj baloteli nije normalan lik...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 apr 2011, 11:27

Ovakva budala se rijetko radja, covjek ne zna cijeniti nista

Bog mu dao da ga usvoji porodica iz Europe, izvukli ga iz siromastva, dao mu nevjerovatan talenat za fudbal, al kako stvari stoje ode ovom karijera u 3pm
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 apr 2011, 11:51

Bravo Balonja,,ovo mu je dzekson naredio da polomi onu argentinsku kurvu.Sad Dzeki ne gine prva postava :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 apr 2011, 13:45

Prvi dobar potez Balotellija, ako je ovo istina.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 02 apr 2011, 15:00

Dzeko pozitivno utice na njega :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 apr 2011, 16:26

Nije mala stvar nauciti nekog kako se oblaci marker :lol: ovaj se odma oduzio.Zahvalan decko,nema sta :mrgreen:
1921-2011

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 03 apr 2011, 10:36

Dzeko i Baloteli najbolji jerani, nakon sto je Dzeko pokazao Balonji kako se oblaci dres!
slika
slika
slika
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 apr 2011, 12:00

Ako je Tevez stvarno povrijedjen onda je ovo prava šansa za Džeku. Nadam se da će započeti današnju utakmicu mada se kod Mancinija nikad ne zna.
YNWA!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 03 apr 2011, 12:07

Esii TM87 je napisao/la:Nije mala stvar nauciti nekog kako se oblaci marker :lol: ovaj se odma oduzio.Zahvalan decko,nema sta :mrgreen:
Jos navijaju za Milan oboj'ca... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 03 apr 2011, 13:33

Goal.com

PROBABLE LINE-UPS

Manchester City: Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov; Milner, Y Toure, De Jong, Silva; Balotelli, Dzeko.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 apr 2011, 13:37

Hajoj :D Ima danas da bude tranje . Ova dva u napadu , jos Milan dobio sinoc :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mow i 34 gosta.