Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Igrao je i Subotić, kao i Keller, Howard, i još par igrača.nick je napisao/la:hvala...![]()
i onaj bekamcic igro u americi hmm ipak mislim da im je liga jaca od nase...
liga u kojoj reprezentativci sao tomea i principea igraju i prvoj postavi a ta drzava redovno po 10tak komada dobija od hondurasa kostarike i ostalih nema nikakav kvalitet...da je nasa liga regularna ja vam garantujem da bi bila jaca od mls...a za njihovu repku?da igraju u evropi bili bi u rangu estonije...nick je napisao/la:ma gledaj repka im je poprilicno jaka...klubovi im igraju domace prvenstvo i inace su fajterski klubovi nema ljepote ali trce ko navijeni:) mislim da su u svakom slucaju jaci od nasih kvazi klubova gdje svi igraci piju puse i poslije 45 minuta ih grcevi fataju...da se ne lazemo imamo jednu od najgorih liga na svijetu mislim da smo predzadnji na nekoj tabeli...
nisu oni u savezu krivi nizasta...u sarajevu 600000 ljudi nemoze se skupit masa od 15-20000 da ode cevape napravit od te bagre...da se ovo u srbiji desava oni bi vec davno bili objeseni...ko vam je kriv kad nemate mu.a..trpite nek vas ponizavaju...nisu oni krivi sto vas ponizavaju nego ste vi krivi sto im isto dopuystate...Babe je napisao/la:@SINE sve to stoji, al jos je veci problem sto nasi u savezu ne zele da ta djeca igraju za nas, nego im je draze kad ih vide u dresu neke susjedne zemlje. A uostalom, zasto bi ti kriminalci trosili pare na te kampove pa da padnu u jos vecu financijsku krizu, pa da imaju jos vise problema sa javnoscu, lakse je sebi stavit u dzep ili nase talente prepustiti zemljama za koje oni navijaju (Hrvatska, Srbija). ZALOST
Obadvojica ste upravu.bubooty je napisao/la:nisu oni u savezu krivi nizasta...u sarajevu 600000 ljudi nemoze se skupit masa od 15-20000 da ode cevape napravit od te bagre...da se ovo u srbiji desava oni bi vec davno bili objeseni...ko vam je kriv kad nemate mu.a..trpite nek vas ponizavaju...nisu oni krivi sto vas ponizavaju nego ste vi krivi sto im isto dopuystate...Babe je napisao/la:@SINE sve to stoji, al jos je veci problem sto nasi u savezu ne zele da ta djeca igraju za nas, nego im je draze kad ih vide u dresu neke susjedne zemlje. A uostalom, zasto bi ti kriminalci trosili pare na te kampove pa da padnu u jos vecu financijsku krizu, pa da imaju jos vise problema sa javnoscu, lakse je sebi stavit u dzep ili nase talente prepustiti zemljama za koje oni navijaju (Hrvatska, Srbija). ZALOST
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Još jedan bosanski igrač u Americi. Baggio Husidić - Chickago Fire
Baggio je standardan prvotimac ovog prvoligaša istočne konferencije. Momak je OK. Reako je da će (ukoliko dobije poziv, naravno) igrati za BiH! Ima 22 godine.
Koliko sam malo prsurfo internetom izgleda da taj bašić uopšte ne postoji , a kamoli njegov ugovor sa West Bromwich Albionomtax je napisao/la:eo neko spomenuo nekakvog malika basica koji je navodno potpiso za WBA.
ima li sta od toga
ok thxFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Koliko sam malo prsurfo internetom izgleda da taj bašić uopšte ne postoji , a kamoli njegov ugovor sa West Bromwich Albionomtax je napisao/la:eo neko spomenuo nekakvog malika basica koji je navodno potpiso za WBA.
ima li sta od toga
je li to onaj tim gdje brani mitrovicamel korman je napisao/la:evo nam se nudi neki Dzemal Golušupkovic iz Kečkemeta
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 51 gost.