Za koji se to trofej borite?Kockoglavi je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23Jbt ovaj meljo samo o posjeti, vi uzimajte titulu posjete a mi svake godine borba za trofej i igranje u evropi.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Borac odgodio i utakmicu trećeg kola
- KONTRASVIH
- Kontakt:
A zbog ovog mene proganja mosarajvosa19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23LIVE UPDATE19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:16Ranking najgluplje bordo karike ove sedmice:
1.holyman
2.jurisicduska
3.Pitarsam
Holyman se potrudio i ubjedljivo zauzeo prvo mjesto, duskica ga u stopu prati.
Pitarsam podbacio ovu sedmicu, ali opet dovoljno da se nađe u top 3 (zasluge iz proslosti su presudile tome).
Anex, stojko i mosarajvosa83 najveci flopovi, sumnjam da bi se nasli i u top 5, ogroman downgrade na ovoj prestiznoj listi.
Ranking najgluplje bordo karike prosle sedmice:
1.mosarajvosa83
2.Pitarsam
3.Anex
Mosarajvosa83 se konacno vratio na vrh ove prestizne liste. Imamo novo-starog prvaka!
Pitarsam se zadao posteno prosle sedmice i popeo se za jedno mjesto na listi. Trud se isplatio.
Posljednje mjesto na postolju je zauzeo Anex, veliki napredak na listi za njega.
Zanimljivo da su holyman, kao bivsi prvak, i duskica kao viceprvak su ispali sa vrha liste.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Shategabri
- Kontakt:
Treba ih ubaciti da igraju samo zadnji krug prvenstva.
Dati im bodova koliko bude imao trenutni lider, tako je najpoštenije.
Koševo Zapad
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hoce li dopustiti gostujuce navijace na arenu Vrapcice? 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Veliki, veliki Željezničar. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa samo im je to ostaloKockoglavi je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23Jbt ovaj meljo samo o posjeti, vi uzimajte titulu posjete a mi svake godine borba za trofej i igranje u evropi. Taman i hiljadu da nas je bilo koga boli racku.
Konkretno prošle sezone smo se borili za kup. Svjestan sam da vi to ne slavite, ali se fakat broji u trofeje.Virtu4l je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:38Za koji se to trofej borite?Kockoglavi je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23Jbt ovaj meljo samo o posjeti, vi uzimajte titulu posjete a mi svake godine borba za trofej i igranje u evropi.![]()
Ispali u četvrtfinalu, nakon brutalne krađe. Ne znam šta bi bilo da je teren bio odlučujući faktor. Možda bi osvojili, možda se još gore izofirali - fazon je da smo bili u igri.
Znam da vi ni u kom slučaju niste bili ni blizu, jer ste ispali u prvoj rundi od tadašnjeg drugoligaša.. jer ste na terenu bili lošija ekipa. Na istim tim terenima ste već duži niz godina totalno irelevantan faktor, i momak je manje-više u pravu.
The saddest thing in life is wasted talent.
koliko klub moze utakmica odgoditi u ovom slucaju Borac ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
scholsey je napisao/la: ↑05 avg 2024, 14:07
Konkretno prošle sezone smo se borili za kup. Svjestan sam da vi to ne slavite, ali se fakat broji u trofeje.![]()
![]()
Ispali u četvrtfinalu, nakon brutalne krađe. Ne znam šta bi bilo da je teren bio odlučujući faktor. Možda bi osvojili, možda se još gore izofirali - fazon je da smo bili u igri.
Znam da vi ni u kom slučaju niste bili ni blizu, jer ste ispali u prvoj rundi od tadašnjeg drugoligaša.. jer ste na terenu bili lošija ekipa. Na istim tim terenima ste već duži niz godina totalno irelevantan faktor, i momak je manje-više u pravu.![]()
Znači ispadanje u četvrtfinalu ćemo voditi kao borbu za trofej? Ok.
Inače, od koga ste vi ispali sezonu ranije? Ako me sjećanje dobro služi, od trećeligaša?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
kogmagie46
- Kontakt:
kad se zeljezcar borio zadnji put za nesto...Virtu4l je napisao/la: ↑05 avg 2024, 14:11scholsey je napisao/la: ↑05 avg 2024, 14:07
Konkretno prošle sezone smo se borili za kup. Svjestan sam da vi to ne slavite, ali se fakat broji u trofeje.![]()
![]()
Znam da vi ni u kom slučaju niste bili ni blizu, jer ste ispali u prvoj rundi od tadašnjeg drugoligaša.. jer ste na terenu bili lošija ekipa. Na istim tim terenima ste već duži niz godina totalno irelevantan faktor, i momak je manje-više u pravu.![]()
Znači ispadanje u četvrtfinalu ćemo voditi kao borbu za trofej? Ok.
Inače, od koga ste vi ispali sezonu ranije? Ako me sjećanje dobro služi, od trećeligaša?
A ja, joj mene, za opstanak prosle sezone.
Dvije po pravilniku, a u stvarnosti može odgoditi koliko hoće sve dok su protivnici saglasni.
Ako su odgodili treće kolo protiv Slobode, onda se Sloboda složila da se odgodi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kako se nisu borili
Borili su se za biletarnicu
Borili su se da asfaltiraju plato
Bore se da im ne prodaju imovinu
Bore se ko je veći musliman u džematu
Borili su se za generlanog sponzora
Stalno neka borba.
Što se tiče terena, nebitan klub, uskoro 2 dakade nebitnosti i ispodprosječnosti
Borili su se za biletarnicu
Borili su se da asfaltiraju plato
Bore se da im ne prodaju imovinu
Bore se ko je veći musliman u džematu
Borili su se za generlanog sponzora
Stalno neka borba.
Što se tiče terena, nebitan klub, uskoro 2 dakade nebitnosti i ispodprosječnosti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tehnički, i ispadanje u prvom kolu se može podvesti kao borba za trofej.. razlika je što je daleko više neuspješna nego ispadanje u četvrtfinalu. Mi smo ipak nekog izbacili.
Jesmo, djeca nas obrukala. Možemo se tako gađati do sutra, ko je kad gdje ispadao, koliko bodova skupio, i tako to - i nakon svog tog gađanja ćemo ustanoviti da smo vi (isključivo po pitanju terena u posljednjih nekoliko godina) drugi svijet za vas.
The saddest thing in life is wasted talent.
Bar nas neće ostavljati u ligi kao neke19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 09:36Brzo ce njih Sir Vladex otresti u Doboju i spustiti na zemlju![]()
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Šta očekivati pametno od ove plave fekalije19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:23LIVE UPDATE19vendetta87 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:16Ranking najgluplje bordo karike ove sedmice:
1.holyman
2.jurisicduska
3.Pitarsam
Holyman se potrudio i ubjedljivo zauzeo prvo mjesto, duskica ga u stopu prati.
Pitarsam podbacio ovu sedmicu, ali opet dovoljno da se nađe u top 3 (zasluge iz proslosti su presudile tome).
Anex, stojko i mosarajvosa83 najveci flopovi, sumnjam da bi se nasli i u top 5, ogroman downgrade na ovoj prestiznoj listi.
1.mosarajvosa83
2.Pitarsam
3.Anex
Mosarajvosa83 se konacno vratio na vrh ove prestizne liste. Imamo novo-starog prvaka!
Pitarsam se zadao posteno prosle sedmice i popeo se za jedno mjesto na listi. Trud se isplatio.
Posljednje mjesto na postolju je zauzeo Anex, veliki napredak na listi za njega.
Zanimljivo da su holyman, kao bivsi prvak, i duskica kao viceprvak su ispali sa vrha liste.
LIVE UPDATE 
1.mosarajvosa83
2.Pitarsam
3.Anex
Zanimljivo da su holyman, kao bivsi prvak, i duskica kao viceprvak su ispali sa vrha liste
1.mosarajvosa83
2.Pitarsam
3.Anex
Zanimljivo da su holyman, kao bivsi prvak, i duskica kao viceprvak su ispali sa vrha liste
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Čestitam momcima koji su zauzeli prva 3 mjesta
Ostali vise da se trude.
Ostali vise da se trude.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)