Sto su ti toliko bitni dresoviInatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:24Hvala ti puno legendo, jos da me obradujes za dresove i za mene je sezona uspjesnaNeRi_K je napisao/la: ↑04 avg 2024, 21:57https://www.transfermarkt.com/steven-ma ... ler/651565
https://www.transfermarkt.com/franklin- ... er/1124489
https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... er/1195517
https://www.transfermarkt.com/elmaddin- ... ler/256502
https://www.transfermarkt.com/dusan-ris ... ler/605738
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jel je to jedini ostvariv napredak koji mozemo postici, nabroj mi sve stvari u kojima smo napredovali od sezone 2013/2014 nadjes li i jednu konkretnu ja ti cestitam.nebeskasila je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:50Sto su ti toliko bitni dresoviInatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:24Hvala ti puno legendo, jos da me obradujes za dresove i za mene je sezona uspjesnaNeRi_K je napisao/la: ↑04 avg 2024, 21:57https://www.transfermarkt.com/steven-ma ... ler/651565
https://www.transfermarkt.com/franklin- ... er/1124489
https://www.transfermarkt.com/emmanuel- ... er/1195517
https://www.transfermarkt.com/elmaddin- ... ler/256502
https://www.transfermarkt.com/dusan-ris ... ler/605738
Uz to dresovi su nesto jako profitabilno i marketinski krucijalno u danasnjem fudbalu
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
ceka da meni kupi
dresovi su prebitni, jedna od glavnih stvari vezanih za brend
prodaja dresova prosli put naninom donijela 32 hiljade maraka pa ti vidi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma razumijem da je jak profit na tome samo de mi recite gdje su toliki dresovi jbt. 800 dresova, a ja ne vidim 1 dres u gradu. Na utakmici pet ljudi u dresovima. Nije mi jasno to jer to je velika brojka.
Nismo napredovali ni u sezoni 2014 osim sto smo zijanili milion maraka. Ja ne znam jos jednu sezonu da se krenulo na bolje, pa da sljedecu docekamo u tom necem bolje.
Svaka sezona gora od gore.
Nismo napredovali ni u sezoni 2014 osim sto smo zijanili milion maraka. Ja ne znam jos jednu sezonu da se krenulo na bolje, pa da sljedecu docekamo u tom necem bolje.
Svaka sezona gora od gore.
@NeRi_K Jesu to dresovi crveno - plavo - bijeli, skroz novi dizajn koji nismo imali nikad u novijoj eri ?
Ako jesu, mislim da se moglo i bolje odraditi
Ako jesu, mislim da se moglo i bolje odraditi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
@harden PLAVI
a Ismete glave ces nam doci, jel opet GBT proizvodjac
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Plava je sastavni dio boje Jedinstva uz crvenu i bijelu, od osnivanja jos, samo se nije koristila u poslijeratnom periodu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 avg 2024, 11:29@harden PLAVI![]()
![]()
![]()
![]()
Na starim grbovima je bila i plava boja u periodu osnivanja kluba, nisam ni ja znao dok mi nisu ljudi prikazali, al svejedno nije se trebala plava ubacivati na dresove (ako jeste).
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Znam ja brate za plavu boju, ali taj grb sa usredini plavom i dresovi se ne koriste ima pedeset godina, za takve stvari se treba napraviti rebrending kompletan, ali nema veze kako god bilo ja podrzavam marketniski napredak.LloriS je napisao/la: ↑05 avg 2024, 11:39Plava je sastavni dio boje Jedinstva uz crvenu i bijelu, od osnivanja jos, samo se nije koristila u poslijeratnom periodu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 avg 2024, 11:29@harden PLAVI![]()
![]()
![]()
![]()
Na starim grbovima je bila i plava boja u periodu osnivanja kluba, nisam ni ja znao dok mi nisu ljudi prikazali, al svejedno nije se trebala plava ubacivati na dresove (ako jeste).
Radujem se da vidim dresove i da uzmem par komada nadam se da ce liciti na nesto.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nemam slike dresova, nema plave boje na istima 
Domaći su crveno-bijeli, dok su gostujući bijelo-crveni, dresovi imaju detalje i rađeni su za naš klub, što je najvažnije nisu generički.
Domaći su crveno-bijeli, dok su gostujući bijelo-crveni, dresovi imaju detalje i rađeni su za naš klub, što je najvažnije nisu generički.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Nadam se da nije ona gb3 proizvodjac. Za mene definitivno najruzniji dresovi za sve klubove i sportove
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nekako mislim da je vec vrijeme da se pocne pricati o prvom kolu, da se radi neki marketing da se privuce narod jer 90% dijaspore ce biti u gradu. Treba napuniti stadion. Dresove i salove su vec uveliko trebali prodavati, ja ne znam zasto je to toliki problem staviti pet dasaka u gradu poredat salove i prodavati. Grad je blokirao sta je naroda, turista, svega jbt. Dzaba ce prodavati u oktobru kad ostane u gradu sto ljudi. Volio bih provesti jedan dan sa upravom da vidim sta i kako rade. Tacno me zanima to. 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pa jesul bitni ili nisu sta si na kraju odlucio
Koliko god da pokusavam naci pohvalu za ovaj rad Ismetov ne mogu, odnos sa javnosti je bio los oni su ga ucinili losijim i za to im treba cestitati iskreno ni to nije lagano.
Ja sam se makar u tom aspektu nadao napredku jel je prije Bajric redovno drzao pressice i govorio o stanju u klubu, pratio na drustvenim mrezama rad kluba i sve, ovo je bas bas lose i nema opravdanja!
Koliko god da pokusavam naci pohvalu za ovaj rad Ismetov ne mogu, odnos sa javnosti je bio los oni su ga ucinili losijim i za to im treba cestitati iskreno ni to nije lagano.
Ja sam se makar u tom aspektu nadao napredku jel je prije Bajric redovno drzao pressice i govorio o stanju u klubu, pratio na drustvenim mrezama rad kluba i sve, ovo je bas bas lose i nema opravdanja!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma jesu bitni brate al ne i najbitnija stvar. Ali medju prioritetima je, logika.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:42Pa jesul bitni ili nisu sta si na kraju odlucio![]()
Odnos sa javnoscu ravan nuli. Rekli su da ce pres biti prije svake utakmice, ali ne razumijem fkt zasto ovolika tisina.
Bajrica sad nema ni u priciInatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:42Pa jesul bitni ili nisu sta si na kraju odlucio![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ima Bajrica u UO je, ovo je stvarno grozno eto da ne pretjerujem, sa ovim provociraju navijace i traze rat, dovode odvode bez potrebe da se oglase ko da je Ismet utemeljio i osnovao klub…
Puno je i on zagrijaniji i ozbiljniji djelovao u prvom mandatu, ako je mislio ovako letargicno i bez navijaca nije se ni trebao vracati
Puno je i on zagrijaniji i ozbiljniji djelovao u prvom mandatu, ako je mislio ovako letargicno i bez navijaca nije se ni trebao vracati
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Pa i zaduzen je za PR i marketing, znam ja da ima pozicije ali kazem ti nema ga nigdje, bio sam i na stadionu 15 puta nisam ga sreo, na pressici PR menadzera i marketinga nije bilo istoInatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 avg 2024, 19:32Ima Bajrica u UO je, ovo je stvarno grozno eto da ne pretjerujem, sa ovim provociraju navijace i traze rat, dovode odvode bez potrebe da se oglase ko da je Ismet utemeljio i osnovao klub…
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Zvijezda Gradacac odrzala lekciju iz marketinga svim klubovima Prve lige
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !

Jučer sam bio na treningu i ovo podržavam 100%, jer za vrijeme treninga bilo je svega, od djece, bicikala, trkača, pa vala kod nas uvijek sve naopako.
Ne vidim kako svi mogu biti važniji od ekipe od 30 igrača na treningu.
Naravno da treba dopustiti da ljudi trče, ali da postoji neki red i raspored.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Neri znas li sta o aktivnostima kluba u narednim danima, hoce se sazvati PRESS kad bi ti dresovi trebali biti u prodaji, ovo sto su privatizovali klub koji je javno mijenje je fuj, ako neko cita ovo sramite se pa nije vam ovo SJEVERNA KOREJANeRi_K je napisao/la: ↑06 avg 2024, 12:11
Jučer sam bio na treningu i ovo podržavam 100%, jer za vrijeme treninga bilo je svega, od djece, bicikala, trkača, pa vala kod nas uvijek sve naopako.
Ne vidim kako svi mogu biti važniji od ekipe od 30 igrača na treningu.
Naravno da treba dopustiti da ljudi trče, ali da postoji neki red i raspored.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Hadzikadunic ponovo u Jedinstvu na kraju ce ovo cak i biti ok ekipa.
Ja sam za napadaca onoga sto je dao dva gola Novom mislim Mariagga cuo samo rijeci hvale, Ristic je vjerovatno igracki najjaci od nasih, Hadzi je majstor samo da ga je usmjeriti kako treba. Za onog Victora sam isto procitao ovdje da je dobar.
Iako nece biti ni blizu top4 kako su rekli vjerujem da necemo strijepiti do zadnjeg kola
Ja sam za napadaca onoga sto je dao dva gola Novom mislim Mariagga cuo samo rijeci hvale, Ristic je vjerovatno igracki najjaci od nasih, Hadzi je majstor samo da ga je usmjeriti kako treba. Za onog Victora sam isto procitao ovdje da je dobar.
Iako nece biti ni blizu top4 kako su rekli vjerujem da necemo strijepiti do zadnjeg kola
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.