Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Bratstvo i jedinstvo je laž. Evo vidi se po ovim dešavanjima u Eng. Još ako pređe u druge dijelove Evrope....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Re: Chat
IZET NANIĆ!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nije laz, mozes biti cool ali ne mozes izbrisati paralerni svijet, koji je stoljecima postojao, i u Yugi se znalo ko je ko. Nek Romi dobiju sva prava i budu skroz ravnopravni za prosjecnog Bosnjaka, Srbina i Hrvata ce vazda biti gurbet u malom mozgu i za 1000 godina. Ti ces za prosjecnog Srbina uvijek biti poturica, on za tebe vlah i haj, to je tako
- ASD
- Kontakt:
Ma jedno je kada si imigrant koji hoće da se integriše, a drugo je kada si ljudski šljam.alemsa je napisao/la: ↑05 avg 2024, 02:41Nije laz, mozes biti cool ali ne mozes izbrisati paralerni svijet, koji je stoljecima postojao, i u Yugi se znalo ko je ko. Nek Romi dobiju sva prava i budu skroz ravnopravni za prosjecnog Bosnjaka, Srbina i Hrvata ce vazda biti gurbet u malom mozgu i za 1000 godina. Ti ces za prosjecnog Srbina uvijek biti poturica, on za tebe vlah i haj, to je tako
Nažalost, većina glavnih gradove Evrope je propala načisto zbog nekontrolisane imigracije. Ružno je vidjeti onaj black market oko Ajfelovog tornja.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja sam skeptičan oko tog jutarnjeg trčanja. Prevelik šok za organizam mi je da se tako odmah trgnem, nabijem puls i hajmo sad u novi dan. Ne znam koji je benefit tog trčanja u odnosu na dnevno/večernje trčanje.armando je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:26Tu blokadu moraš pobjediti. Toliko ta voda i sve oko nje čini dobro tvom zdravlju da je to neprocjenjivo.
Jbga, meni je smor i bljak jesti avokado, ali kad struka kaže da je to top hrana, daj ovamo![]()
Smor je isto ujutro ustati i odmah trčati bez da išta uradiš osim možda da prdneš, ali kad se navučeš na to i vidiš koliko ti dobra donosi....daj ovamo![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
u ovoj drzavi izgleda samo Bosnjaci cine kriminal, kad cu dozivjeti da procitam, policijska akcija u nekom gradu u Hercegovini ili RS-u, uhapsen xy politicar, itd.
Don't believe the hype.
benefiti jutarnjih treninga pogotovo obalom su mnogo veci,ako mozes i oko 4 ujutro bilo bi odlicno kada voda isparava da uzdises to,manje guzve,svjezije.Pogotovo je to zdravije za ljude koji su imali probleme ili imaju sa bronhitisom ili astmom,morska so i sparavanje cuda cine.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 avg 2024, 07:37Ja sam skeptičan oko tog jutarnjeg trčanja. Prevelik šok za organizam mi je da se tako odmah trgnem, nabijem puls i hajmo sad u novi dan. Ne znam koji je benefit tog trčanja u odnosu na dnevno/večernje trčanje.armando je napisao/la: ↑04 avg 2024, 18:26Tu blokadu moraš pobjediti. Toliko ta voda i sve oko nje čini dobro tvom zdravlju da je to neprocjenjivo.
Jbga, meni je smor i bljak jesti avokado, ali kad struka kaže da je to top hrana, daj ovamo![]()
Smor je isto ujutro ustati i odmah trčati bez da išta uradiš osim možda da prdneš, ali kad se navučeš na to i vidiš koliko ti dobra donosi....daj ovamo![]()
a jutarnji trenizi inace te cine svjezijim i vjerovao ili ne spremnijim za rad i iskusenja tokom dana,samo se tesko navici ,ali jednm kad se naviknes onda skontas koliko je bolje

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- BenjooJutub
- Kontakt:
Odeš bilo gdje u Istru na more i uživaš u zelenilu.alemsa je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:21Mene more nikad nije privlacilo plaho, pjesak, slana voda samoljepljiv, paris se, nigdje hlada osim suncobrana, jedino mi je mocno kad sunce zadje pa cuga lagano na plazi uz talase. Vise sam za varijantu rijeke, jezera gdje ima zelenila. Ali kad vec idem na more, onda rezort necu da brinem ni o cemu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:01
Zavisi sta ko voli, ja npr ne volim rezorte i taj tip odmora, gdje mi je sve programirano, moram ici jesti sa 300 drugih ljudi u redu i te guzve. To sam probao i neka hvala, radije biram mir i tisinu u nekom manjem mjestascu na ostrvu gdje mogu ustati ujutru i na miru piti kafu i uci u more bez bruku ljudi pored mene, ili neki kamp sa satorom pored mora i laganim rostiljem tipa Dugog otoka ili Lastova![]()
Zato što vidjeti djete sretno i nasmijano, kako se brćka i uživa, nema cijenu. Spreman si sve uraditi za njih.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 avg 2024, 00:20Ne znam što mladi brakovi idu s djecom uopšte, odnosno onom pretškolskog uzrasta. Ja bi isćejfio more jedan vikend kad je nanama, dedama, tetkama zgodno da preuzmu dijete i strpio se tih 5 godinakraljttbvb je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:18Čekaj dok dodju djeca, pa pored svega i za njima moraš trčati i vazda gledati gdje su i šta su.
Na moru navece zaspim prije njih![]()
Vjerovatno nemaš djecu, kad budeš imao biće ti jasno

Naš komadant, veliki Izet Nanić, simbol otpora BiH.Sjećanje na heroja: 29. godišnjica pogibije komandanta Izeta Nanića
Podsjetimo, noć prije pogibije, legendarni Nanić je zapisao:
“Sve je u igri. Nadam se da će uspjeti i ja sa njima, a onda i narod. Pobjeda je blizu, ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Da mi je snage i sreće. Sve sam uložio. Nestalo je struje. Sretno!”

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Marsal
- Kontakt:
Ima li ovdje neko da zapravo ne želi imat djece?
Iskreno, ja ne želim. Ne volim ih, nerviraju me, nisam nikad znao sa njima, a na kraju dana da ih rodim pa da se pate i da im uvijek nešto fali ne pada mi na pamet.
Iskreno, ja ne želim. Ne volim ih, nerviraju me, nisam nikad znao sa njima, a na kraju dana da ih rodim pa da se pate i da im uvijek nešto fali ne pada mi na pamet.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Razmisljas tako jer nisi ozenjen. Da imas zenu sigurno bi imao drugo misljenje
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda se covjek i ne zeni jer trazi neku istog razmišljanja, sto je potpuno ok.
Ne znam, nisam ni ja jos zaplovio u te vode, al mi se cini nekako dosadan taj zivot. Pogotovo kad se dodje u godine.
Ne znam, nisam ni ja jos zaplovio u te vode, al mi se cini nekako dosadan taj zivot. Pogotovo kad se dodje u godine.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Zavisi. Ne znam šta život nosi. Možda se oženim, možda se nikad ne oženim. Možda i budem imao dijete. Ali imat ću ga što moram, vjerovatno zbog žene, a ne što želim.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:07Razmisljas tako jer nisi ozenjen. Da imas zenu sigurno bi imao drugo misljenje
Najbolje bi bilo naći neku sličnih razmišljanja, ali to je baš teško. Procenat njih koje se ne žele ostvarit ko majke je zanemariv
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja evo neki dan napunio 7 godina. Oboje 30+, nijedno ne razmišlja o djeci.
Mada mi nisu isti razlozi kao tvoji
- Shategabri
- Kontakt:
Bolje onda nemoj. Kad tad će te to dočekati.Marsal je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:23Zavisi. Ne znam šta život nosi. Možda se oženim, možda se nikad ne oženim. Možda i budem imao dijete. Ali imat ću ga što moram, vjerovatno zbog žene, a ne što želim.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:07Razmisljas tako jer nisi ozenjen. Da imas zenu sigurno bi imao drugo misljenje
Najbolje bi bilo naći neku sličnih razmišljanja, ali to je baš teško. Procenat njih koje se ne žele ostvarit ko majke je zanemariv
Nije teško što se toga tiče, al ima jedan drugi problem.
Žene su lude

Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Imam trojicu rođaka, vazda govorili da se neće oženiti niti imati djecu . Prije 3 godine ovaj najstariji oženi se , djete odmah ( 41-42 godine ) ove godine još jedan i djete dobio ( brat mu , pa ga ponjelo garantMarsal je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:23Zavisi. Ne znam šta život nosi. Možda se oženim, možda se nikad ne oženim. Možda i budem imao dijete. Ali imat ću ga što moram, vjerovatno zbog žene, a ne što želim.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:07Razmisljas tako jer nisi ozenjen. Da imas zenu sigurno bi imao drugo misljenje

Nekoliko drugova želi samo djete , u fazonu napraviti djete i vozdra , ništa brak ništa žena .
Ma sve to dolazi sa godinama , prije sam volio ujutro kafu uz muziku odmah ludilo , sada daj mi kafu uz tišinu . Kasnije može ludilo , nije problem

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako predje u druge dijelove Europe i ako se nacisti opet pojave u Njemackoj, najveca briga mi je šta će biti sa numanom.
Hoće li uzeti ime Hans, da ga ne prepoznaju ili će se vratiti u (po njemu) sugavu Bejha.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Tako razmišljaš zato što ga nemaš.Marsal je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:23Zavisi. Ne znam šta život nosi. Možda se oženim, možda se nikad ne oženim. Možda i budem imao dijete. Ali imat ću ga što moram, vjerovatno zbog žene, a ne što želim.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 10:07Razmisljas tako jer nisi ozenjen. Da imas zenu sigurno bi imao drugo misljenje
Prijatelj i njegova sadašnja supruga su prije 5 godina bili na početku veze, ona ostala trudna, niko nije znao, potpisali papire da se odriču djeteta kada se rodi i da ide na usvajanje. Nakon što su ugledali djete, sve se promjenilo. Eno sada imaju još jedno.
To je neki osjećaj koji se ne može opisati i koji možeš doživjeti samo u tom momentu, pogotovo kada prvi put dobiješ djete. Taj osjećaj ne možeš proizvesti nikako drugačije, ni sa jednim stimulansom i psihodelikom. Zbog toga privilegiju da ga osjete imaju samo roditelji

- kraljttbvb
- Kontakt:
Imam ja sestru.
Kad je imala 20-30 godina, nece da se udaje i ako se kaže uda, ne želi imati djecu.
Sad kad joj je 40+, vidim da se kaje radi tih mladalackih stavova.
Plus što jedva čeka vikend da dodje kod roditelja kuci da bude sa mojom djecom. Vazda im nosi neke poklone i pare troši da ispunjava njihove želje.
Vidim da se sad za sve kaje, ali kasno je sad, čini se da su joj prošli svi vozovi. Mada je lijepa ko slika, sutra bi mogla nekoga naći da se uda, ali u tim godinama nije to više to...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.