ASD je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:38
Brokula je napisao/la: ↑04 avg 2024, 15:36
Covjeku pises objektivno da ima psihicki poremecaj jer savjesno podrzava naciju koja cini najgori zlocin od WWII pred ocima javnosti, a on odgovara isto dijete
Evo ovako ćemo.
Benyamin Netanyahu je zločinac. To je moje mišljenje.
Sad ti odgovori, da li su Ayatollah, rahmetli Kasim, Bashar al Assad, Hamasovi i Hezbollahovi krvoloci ratni zločinci?
Nentayahu je zlocinac, a ostatak izraelske populacije ces oprati od genocida?
Nentayahu je samo kap u moru cionisticke genocidne masine..
Od vojnika dobrovoljaca koji se snimaju kako ubijaju civile, ruse domove i dzamije, preko onih koji sistematski siluju Palestince u logorima koji su doslovno kidnapovani iz Gaze do ministara koji 10 mjeseci pozivaju na komplet ciscenje Gaze.
Sto se tice tvog pitanja, onog momenta kad se aparthejd ukine, kad narod Palestine dobije svoju drzavu kojom ce sami upravljati, kad ne bude bilo potrebe za ikakvim Hamasima i ostalim pokretima otpora, onda to mozes pitati. Sve do tada, tvoj argument ne pije vode.
I ovo nisu moje rijeci, ovo su rijeci ICJ koji je potvrdio da Izrael ilegalno okupira Gazu, te aneksira teritorike zapadne obale i istocnog Jerusalema. Znaci medjunarodno dokazan aparthejd, a ne drzava.
A posto si tako vrsno upucen u sve, siguran sam da znas da narod pod okupiranim teritorijama ima pravo na otpor protiv okupatora
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.