Sa obzirom da Loncari pripadaju manjem bh entitetu sumnjam da je lokalnoj vlasti mrsko sto postoji taj mural a pogotovo sefu stranke.Kajzer10 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 10:34Pricas kao da neko moze nesto uraditi, ali ga boli qrac. Zapravo moze upravo ta lokalna vlast i sef stranke tog nacelnika. Mimo toga nista. Kakva politika u Sarajevu, drzava nema neke osnovne nadleznosti a da jos ima resor da se bavi nekim muralima.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat
Kod mene jaran vatrogasac i kad je nocna smjena, po zakonu jedan mora vazda biti u stanici i dezurati pored telefona, a ostali oko 23h moraju ici spavati da budu odmorni ako bude intervencija po noci. Ode lik na posao da odmori i odspava

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat
I ovi sto imaju vozacku su isti.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 11:16jos jedan smrtni slucaj koje je skrivilo lice bez polozenog vozackog ispita
nedavno onaj lik skupio 20 milja kazni a da nema polozeno, jos tuzio policiju jer su mu oduzeli vozilo
ja da nemam polozeno strah bi me bilo izaci na parking da izvrtim koji krug a da me ne uhvate
Ja se sinoc oko 12 vracam iz Mostara, lik iz suprotnog smjera prestize u krivini.
Sreca ja malo pobjegao desno, auto iz suprotnog smjera desno i ovaj se provuce izmedju nas. Sekunda je falila da 3 mlade osobe i jedno dijete odu na ahiret...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Hajde iBogati sta se zalite sto cete struju placat 5-10 KM vise 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta se ima u Mostaru vidjeti da valja i pojesti? 
Sljedece sedmice sam aBda par dana dole pa da preupitam…

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
pizza sa majonezommuhamedhulk je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:04Sta se ima u Mostaru vidjeti da valja i pojesti?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Čak Crna Gora i Albanija imaju Air Tractore za gašenje požara. Samo još mi i S. Makedonija nemamo, od svih ovih evropskih zemalja.
Oslanjamo na helikopter oružanih snaga, koji treba biti tek potpora protupožarnoj eskadrili aviona.
Zato nikakav problem za nabavku službenih vozila za godinu skršiti 10ak i više miliona.
Oslanjamo na helikopter oružanih snaga, koji treba biti tek potpora protupožarnoj eskadrili aviona.
Zato nikakav problem za nabavku službenih vozila za godinu skršiti 10ak i više miliona.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 04 avg 2024, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolje ti je izbjeci da jedes u Mostaru jer ces se osjecati pokradeno. Cijene su duple, usluga nikakva.muhamedhulk je napisao/la: ↑03 avg 2024, 20:04Sta se ima u Mostaru vidjeti da valja i pojesti?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako idem na more i onda tamo kuham i rostiljam to nije odmor.
Pa potpunu gotivu i priuštaju većinom oni koji se "pate" 360 dana u godini.
Ko biva, e sad ću svima da pokažem

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa isplatljivije haman jesti u restoranu neg kupovati i praviti sebi hranu, u tommyu na moru 900g piletine 15 eura
1946-1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zavisi sta ko voli, ja npr ne volim rezorte i taj tip odmora, gdje mi je sve programirano, moram ici jesti sa 300 drugih ljudi u redu i te guzve. To sam probao i neka hvala, radije biram mir i tisinu u nekom manjem mjestascu na ostrvu gdje mogu ustati ujutru i na miru piti kafu i uci u more bez bruku ljudi pored mene, ili neki kamp sa satorom pored mora i laganim rostiljem tipa Dugog otoka ili Lastova

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mene more nikad nije privlacilo plaho, pjesak, slana voda samoljepljiv, paris se, nigdje hlada osim suncobrana, jedino mi je mocno kad sunce zadje pa cuga lagano na plazi uz talase. Vise sam za varijantu rijeke, jezera gdje ima zelenila. Ali kad vec idem na more, onda rezort necu da brinem ni o cemu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 17:01
Zavisi sta ko voli, ja npr ne volim rezorte i taj tip odmora, gdje mi je sve programirano, moram ici jesti sa 300 drugih ljudi u redu i te guzve. To sam probao i neka hvala, radije biram mir i tisinu u nekom manjem mjestascu na ostrvu gdje mogu ustati ujutru i na miru piti kafu i uci u more bez bruku ljudi pored mene, ili neki kamp sa satorom pored mora i laganim rostiljem tipa Dugog otoka ili Lastova![]()
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 7 gostiju.