Može neriješeno.čamac je napisao/la:
Opet ovaj iz Duvna. Teško da se dole može šta uraditi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
TO vam Slovenci pustili priču za 1. april. I vi u svašta vjerujetenick je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti![]()
ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"
izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja
U novi boj ...
Kansas City Wizards 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
hz033 je napisao/la:TO vam Slovenci pustili priču za 1. april. I vi u svašta vjerujetenick je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:iako je stanje u BH fudbalu lose, ipak ima finih vijesti![]()
ovo ce biti izgled novog Zeljinog centra, koji ce se i zvati "Zeljeznicar Centar-Grbavica"
izgleda da su to Slovenci dobro uradili i ozbiljno shvatili, meni se pravo svidja
Neko od vas malih nesto pokusao i propalo mu
P.S vi bi bilio presretni da vam neko lupi malo suplje
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Neko ima važnija posla, nego da visi na forumuRBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
Svaka cast!!!RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
Procitani smo!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
nemozemo od pogani da dodjemo na red da bilo sta kazemo...RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Biće teška tekma sutra.
Teško da ćemo izgubiti, a najbliži je remi.
Teško da ćemo izgubiti, a najbliži je remi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno...pile87 je napisao/la:nemozemo od pogani da dodjemo na red da bilo sta kazemo...RBA 1987 je napisao/la:Pa šta je ovo kod vas, neko mrtvilo zavladalo, a nekada bila najsmješnija tema, imate 24 sata do utakmice, a uopšte ne pravite tabele i analize, mislim nešto vas nema![]()
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Bila pauza gledao repku cudi me da ti nisi pratio...ne treba poseban proracun borac je ko stara kobila koju ce stici njeni dugovi pa podpredsjednik vas tuzi prije ili kasnije bicete ko modrica, mozda vam i podje za rukom ove sezone da budete prvi jer za vas je to pitanje nacionalnog interesa dok smo mi sportski klub iza nas ne stoji vlada federacije.Pomalo je papanski po prvi put isplivas i kao prozivas nekog ako ne ove onda vec iduce godine vas karamo kao i svih ovih godina.RBA 1987 je napisao/la: Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno...
Bravo, sve je fino potkovano argumentima i KAPAK.pile87 je napisao/la:Bila pauza gledao repku cudi me da ti nisi pratio...ne treba poseban proracun borac je ko stara kobila koju ce stici njeni dugovi pa podpredsjednik vas tuzi prije ili kasnije bicete ko modrica, mozda vam i podje za rukom ove sezone da budete prvi jer za vas je to pitanje nacionalnog interesa dok smo mi sportski klub iza nas ne stoji vlada federacije.Pomalo je papanski po prvi put isplivas i kao prozivas nekog ako ne ove onda vec iduce godine vas karamo kao i svih ovih godina.RBA 1987 je napisao/la: Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno...
Ma kakvi argumenti, dugovi su riješeni i Borac dobija licencu za Evropu, dogovoreno je sve sa FK DŽaja, inspektor iz UEFE obišao stadion i zadovoljan otišao, samo sankcije mogu spriječiti igranje u Evropi kao i sve klubove i reprezentaciju. To što vi maštate možete okačiti mačku o rep. A sad ste odustali već od titule i onog vašeg plavog proljeća, pa će te nas "karati" iduće god. jel, kao i prošle na Grbavici u finalu kupa ili možda kao u zadnjoj našoj utakmici u BLnime_tm87 je napisao/la:Bravo, sve je fino potkovano argumentima i KAPAK.pile87 je napisao/la:Bila pauza gledao repku cudi me da ti nisi pratio...ne treba poseban proracun borac je ko stara kobila koju ce stici njeni dugovi pa podpredsjednik vas tuzi prije ili kasnije bicete ko modrica, mozda vam i podje za rukom ove sezone da budete prvi jer za vas je to pitanje nacionalnog interesa dok smo mi sportski klub iza nas ne stoji vlada federacije.Pomalo je papanski po prvi put isplivas i kao prozivas nekog ako ne ove onda vec iduce godine vas karamo kao i svih ovih godina.RBA 1987 je napisao/la: Pa baš ti prednjačiš u svojim ocjenama i analizama te pravljenjima tabela, baš tebe i nema odavno...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
hmm zadnje tri tekme na grbavici primili ste oko 10 golova,
ali hajde bitno je da se sam sebi smijes
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
A vi ste primili 4 gola od nas i to KUĆI, zna se koliko je vrijedniji gol u gostima, to ste mogli osjetiti u finalu kupa. Ma najbitnije je je da vam bježimo 8 VELIKIH BODOVA... Samo da vas posjetim kako ste pravili računice da osvajate jesenju titulu, pa kad je to propalo, kako u narednom kolu dolazite na samo -2, i na kraju ste se morali zadovoljiti ipak sa -8. Iskreno, u neku ruku možda je i bolje što smo ispali u kupu od vas u ovoj sezoni, i skoncetrisali se na prvestvo, pokazalo se koliko je teško igrati u istom ritmu na dva fronta, to ste i mogli vidjeti nakon vaše utakmice u kupu protiv Širokog, kako vas je Sloboda pobjedila na Grbavici. 
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
nasborik je napisao/la:A vi ste primili 4 gola od nas i to KUĆI, zna se koliko je vrijedniji gol u gostima, to ste mogli osjetiti u finalu kupa. Ma najbitnije je je da vam bježimo 8 VELIKIH BODOVA... Samo da vas posjetim kako ste pravili računice da osvajate jesenju titulu, pa kad je to propalo, kako u narednom kolu dolazite na samo -2, i na kraju ste se morali zadovoljiti ipak sa -8. Iskreno, u neku ruku možda je i bolje što smo ispali u kupu od vas u ovoj sezoni, i skoncetrisali se na prvestvo, pokazalo se koliko je teško igrati u istom ritmu na dva fronta, to ste i mogli vidjeti nakon vaše utakmice u kupu protiv Širokog, kako vas je Sloboda pobjedila na Grbavici.
ove godine na grbavici jednom ste opucali
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
kao i uvijek neko ignorise utakmice prije 1992.ellaxaz je napisao/la:Leotar-Željezničar statistika
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/le ... statistika
zeljo i leotar su do sada igrali 21 prvenstvenu utakmicu a ne 17... +5 u kupu, znaci 26
za neke fudbal poceo tek 1992. a ne 1921...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Naracno da pravimo racunice mi smo Zeljo za nas je drugo mjesto neuspjeh, dok bi za borac to bio najbolji rezultat ikad.nasborik je napisao/la:A vi ste primili 4 gola od nas i to KUĆI, zna se koliko je vrijedniji gol u gostima, to ste mogli osjetiti u finalu kupa. Ma najbitnije je je da vam bježimo 8 VELIKIH BODOVA... Samo da vas posjetim kako ste pravili računice da osvajate jesenju titulu, pa kad je to propalo, kako u narednom kolu dolazite na samo -2, i na kraju ste se morali zadovoljiti ipak sa -8. Iskreno, u neku ruku možda je i bolje što smo ispali u kupu od vas u ovoj sezoni, i skoncetrisali se na prvestvo, pokazalo se koliko je teško igrati u istom ritmu na dva fronta, to ste i mogli vidjeti nakon vaše utakmice u kupu protiv Širokog, kako vas je Sloboda pobjedila na Grbavici.
-
al_akhisari
- Kontakt:
...sretno danas u trebinju; povoljan rezultat za mene je sve sem poraza, medjutim, zbog posljednjih slabijih rezultata i nesto slabije atmosfere u i oko ekipe, veoma bitno bi bilo da ostvarimo pobjedu...ja mislim da imamo znanje i ekipu da to ostvarimo, medjutim, kako uvijek ne pobjedjuje bolji tim, sve je moguce...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.