Napraviti tržni centar u neposrednoj blizini Vilsonovog i osigurati 0 parking mjesta za bicikla je jednako genijalan potez
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Re: Re: Chat
Bingo City Center ima top garazu.
- bavariapivo
- Kontakt:
Koja šuga gradi hidroelektranu na izvoru Une, i ko mu je dao dozvolu za istu, mamice im se nahebem
Koliko daleko u proslost mozete pratiti svoju lozu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Bila promocija knjige, autor nasao u drzavnoj arhivi u Istanbulu popis iz 1850e godine pa sam nasao svoju lozu da seže u 1700e

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- LegendKiller
- Kontakt:
Vecina Bosnjaka ce naci do 1700ih, za prije toga moras otic u Istanbul jer dzamije nisu vodile evidenciju kao crkve. Defteri jesu i to detaljno, s nekim ko poznaje jezik naci ces sve.
Koji smo mi jad od drzave, od politicara i sistema. Gledaj zastave iza. Nevjerovatno sta sve dopustamo i trpimo.
2-3 kilometra od ulaza u drzavu na prelazu u Orasju mural preko cjele kuce mladicu i slovo z. Bas da raju doceka ono sto ih je otjeralo od kuce.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
U Loncarima?godrina je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:55Koji smo mi jad od drzave, od politicara i sistema. Gledaj zastave iza. Nevjerovatno sta sve dopustamo i trpimo.
2-3 kilometra od ulaza u drzavu na prelazu u Orasju mural preko cjele kuce mladicu i slovo z. Bas da raju doceka ono sto ih je otjeralo od kuce.

-
- Kontakt:
Na području BiH, prezimena su se počela sistemski zapisivati tek pred kraj osmanske
uprave. Prezimena je među kršćanima, a vjerovatno i muslimanima bilo, ali ona nisu
sistemski zapisivana, jer se još u 18. stoljeću uglavnom bilježila samo
antroponimijska formula npr. Osman, sin Muhameda.
Dok u zapisnicima poslije 1830. već imaš jasnu predstavu gdje možeš pratiti lozu. Bilo je i nešto ranije, ali nije sređeno i ne na veći uzorak, te nisu dosljedno korištena.
Evo ti jasan primjer, gdje sam uzeo Opširni katastarski popis za oblast Hercegovu , koji je preveo i stručno obradio Ahmed S. Aličić. Popis je za 1585. godinu, znači drugu polovinu 16. stoljeća.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 avg 2024, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma da. Strasno je ono, realno. Nije moguce da se za ono ne zna "u Sarajevu" ali boli ih qrac. Ocito taj dio drzave njima "nije Bosna".Brokula je napisao/la: ↑02 avg 2024, 23:16U Loncarima?godrina je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:55Koji smo mi jad od drzave, od politicara i sistema. Gledaj zastave iza. Nevjerovatno sta sve dopustamo i trpimo.
2-3 kilometra od ulaza u drzavu na prelazu u Orasju mural preko cjele kuce mladicu i slovo z. Bas da raju doceka ono sto ih je otjeralo od kuce.![]()
Ma primjera je bruku, sve radimo u kontru.
Jaran i ja ono prijavili policiji prije najmanje 10 godina, nikad nista ocito nije uradjeno. Nisam znao da su i Z dodaligodrina je napisao/la: ↑03 avg 2024, 08:46Ma da. Strasno je ono, realno. Nije moguce da se za ono ne zna "u Sarajevu" ali boli ih qrac. Ocito taj dio drzave njima "nije Bosna".Brokula je napisao/la: ↑02 avg 2024, 23:16U Loncarima?godrina je napisao/la: ↑02 avg 2024, 22:55
Koji smo mi jad od drzave, od politicara i sistema. Gledaj zastave iza. Nevjerovatno sta sve dopustamo i trpimo.
2-3 kilometra od ulaza u drzavu na prelazu u Orasju mural preko cjele kuce mladicu i slovo z. Bas da raju doceka ono sto ih je otjeralo od kuce.![]()
Ma primjera je bruku, sve radimo u kontru.
Ima z vec duze od godinu. Ma ne moze to lokalna vlast, sumnjam. Politika u Sarajevu je jaca to se od vrha ide ali ne postujemo mi sebe.
Dosta veca pozadina je iza tog murala.godrina je napisao/la: ↑03 avg 2024, 09:09Ima z vec duze od godinu. Ma ne moze to lokalna vlast, sumnjam. Politika u Sarajevu je jaca to se od vrha ide ali ne postujemo mi sebe.
Nakon sto su ga jednom ostetili i prefarbali dodan je i video nadzor koji sad stiti mural.
Ljudi koji su ostetili su prebijeni od lokalnog mafijaša jer je on zastitnik tog murala.
Policija je pod njim pa je sve jasno.
Nesto sam "nacuo" oko toga. Ok zato kazem da to treba sa vecih i jacih nivoa vlasti.Rosicky je napisao/la: ↑03 avg 2024, 10:12Dosta veca pozadina je iza tog murala.
Nakon sto su ga jednom ostetili i prefarbali dodan je i video nadzor koji sad stiti mural.
Ljudi koji su ostetili su prebijeni od lokalnog mafijaša jer je on zastitnik tog murala.
Policija je pod njim pa je sve jasno.
Zar da "Meho iz Rasljana" ide rjesavat taj problem ?
Čuj ovih električarevih narkokartel botova koji veze sa životom nemaju. Veliš nema raja vremena da se zamara novim lančanim poskupljenjima, Nikšić je detektovao krivca i to je to.ljevak je napisao/la: ↑02 avg 2024, 12:56Brokula je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:02Sta kazu, ovo poskupljenje je tek pocetakShategabri je napisao/la: ↑02 avg 2024, 08:43Generalni direktor Elektroprivrede Bosne i Hercegovine Sanel Buljubašić i svita oko istog, hoćete li položiti račun za - u prošloj godini zabilježilo gubitak od 331 milion KM?!
Hoćete li prihvatiti odgovornost za lančano povećanje cijena koje ćete VI izazvati pokrivajući svoje loše poslovanje preko leđa građana?!
Bolje i mraku živjeti nego sa zgubidanima poput vas. Kuku i motiku i istjerati vas iz udobnih fotelja, uhljebaši stranački.![]()
Al nekad kad nema glupljeg naroda od nas na planeti. Pokrali stotine miliona i mi cemo im uredno nadoknaditi sve deficite
Naravno da je pocetak. Jos 20% samo da se dodje na iznos proizvodne cijene.
Valja namirit sto zelena **** deceniju nisu htjela korigovati cijene. Kupovali socijalni mir preko ledja elektroprivrede. A sad kuka i motika na poskupljene, samo zajebali su se posto raja hladi muda na moru, nema ko da slusa propagandu stranke jedinog presudjenog premijera.

Pa daj, ako je Andelija i prošli upravni odbor(i) oštetio EPBiH i kupovao socijalni mir, daj tužilaštvo, sud, nešto?! Ima li neki finansijski izvještaj? Kako će neko biti na slobodi ako je oštetio tako jako preduzeće za 500 miliona?

Nadrealno je šta električar potura svojim botovima. Moraš biti dobrano glup da pušiš priče koje taj moron servira. Isto kao što moraš biti glup da povjeruješ u ono što poltron Buljubašić priča. Bivši direktor vodovoda i kanalizacije.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Pricas kao da neko moze nesto uraditi, ali ga boli qrac. Zapravo moze upravo ta lokalna vlast i sef stranke tog nacelnika. Mimo toga nista. Kakva politika u Sarajevu, drzava nema neke osnovne nadleznosti a da jos ima resor da se bavi nekim muralima.godrina je napisao/la: ↑03 avg 2024, 09:09Ima z vec duze od godinu. Ma ne moze to lokalna vlast, sumnjam. Politika u Sarajevu je jaca to se od vrha ide ali ne postujemo mi sebe.
- akisarajevo92
- Kontakt:
jos jedan smrtni slucaj koje je skrivilo lice bez polozenog vozackog ispita
nedavno onaj lik skupio 20 milja kazni a da nema polozeno, jos tuzio policiju jer su mu oduzeli vozilo
ja da nemam polozeno strah bi me bilo izaci na parking da izvrtim koji krug a da me ne uhvate
nedavno onaj lik skupio 20 milja kazni a da nema polozeno, jos tuzio policiju jer su mu oduzeli vozilo
ja da nemam polozeno strah bi me bilo izaci na parking da izvrtim koji krug a da me ne uhvate
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 218 gostiju.