Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
E vidis kako grijesis...fakt je da je Kobe bio glavni igrac a trac price su da je GasolMaGiCa je napisao/la:Gasol je bio glavni baja u poslednjem finalu. To su fakti, a ne trac price.
MaGiCa je napisao/la:Zamisli da je igrom slucaja LBJ uleteo kao rookie u takvu top ekipu kao Kobe. Recimo, u Spurse ili Kingse ili Mavse. Pa, imao bi bar 2 titule i sad bi pricali da li je bolji od Jordana ili nije, jer je na prolaznim ciljevima bolji.
[/quote]MaGiCa je napisao/la:Cesto se karijere igraca svode na titule, ali to je nepravilno glediste. Nije ovo pojedinacni sport pa da, prosto, cifre govore.
MaGiCa je napisao/la:@Adnan24
Znas i sam kako se dolazi u NBA, tako da ostavi te price sa Fergusonom.
Pa to su te teorije "šta bi bilo kad bi bilo"...omiljene na ovom forumuadnan24 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:@Adnan24
Nije Ferguson nego Wenger![]()
Ti se jednostavno bavis teorijama o necem sto se nije desilo...ti meni ne mozes dokazati da bi James uzeo titulu i da je igrao u Spursima jer jednostavno to se nije desilo i gotovo...te price oko Jamesa bi mogli prenijeti na jos milijardu drugih igraca u svim kolektivnim sportovima.
nabroj mi te ekipe sa kraja 80-ih i imena igraca koji su u svoj "prime time" presli iz jedne ekipe u drugu stvorivsi "konkurenciju"MaGiCa je napisao/la:Ocigledno da ima jako mladih ljudi ovde, koji se ne secaju super-ekipa sa kraja 80ih, kada je bilo normalno da 3-4 superstara igraju u jednoj ekipi. Tad se to nazivalo "konkurencijom", a danas je to "sramota" kad se tri superstara nadju u jednom timu.
A zasto su morali da predju da bi stvorili konkurenciju?KK_Bosna je napisao/la:nabroj mi te ekipe sa kraja 80-ih i imena igraca koji su u svoj "prime time" presli iz jedne ekipe u drugu stvorivsi "konkurenciju"MaGiCa je napisao/la:Ocigledno da ima jako mladih ljudi ovde, koji se ne secaju super-ekipa sa kraja 80ih, kada je bilo normalno da 3-4 superstara igraju u jednoj ekipi. Tad se to nazivalo "konkurencijom", a danas je to "sramota" kad se tri superstara nadju u jednom timu.
bold - Lapsus calami. Razumeli smo se.adnan24 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:@Adnan24
Nije Ferguson nego Wenger![]()
Ti se jednostavno bavis teorijama o necem sto se nije desilo...ti meni ne mozes dokazati da bi James uzeo titulu i da je igrao u Spursima jer jednostavno to se nije desilo i gotovo...te price oko Jamesa bi mogli prenijeti na jos milijardu drugih igraca u svim kolektivnim sportovima.
Nije samo on.izzo je napisao/la:Žan Tabak (koji je sjedio na samom kraju klupe) ima titulu sa Houstonom...a Ewing, Barkley,Iverson,Grant Hill i mnoge druge legende NBA lige nemaju...takva sudbina jbg.
vuk_samotnjak je napisao/la:pozz!!ima li neko link za tekmu atlanta-boston!!mala molba pozuri
hvala!!
vuk_samotnjak je napisao/la:hvala!!ali nece da mi otvorimozda sto je wireless
pokusavam ali nece
ima li jos neki link??hvala....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.