jurisicduska je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:45Ima trener nek odgovara. **** mi se i ko će doći i ko će otići titulu hoću da slavim s drugovima i kumovima i to me zanima iskreno da ti kažem
Ako to ne bude nek idu svi u tri **** materine

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jurisicduska je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:45Ima trener nek odgovara. **** mi se i ko će doći i ko će otići titulu hoću da slavim s drugovima i kumovima i to me zanima iskreno da ti kažem
Ako to ne bude nek idu svi u tri **** materine
Nurkovic je na posudbi u Igmanu a na Plocu se ne racuna.Bar sto se tice prvog tima zasad.Amcho1 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:52Prizivate jablana za špica, a imamo Ploču koji je visok preko 190 cm sa 18 godina. Imamo i Nurkovica za AMF-a. Djecu treba forsirati jer većina koja su dobili priliku iz akademije da igraju za prvi tim i uspjeli su u daljoj karijeri. Nažalost mlade ih prodamo. Kada se afirmise jedan Mujakic, Buljubašić isl, dati im ekstra plate da ostaju i to su najveća pojačanja. Pozzz
Nagradilo nas je protiv Aktobea, tamo smo trebali 3:0 izgubit, oni su se isfulali vise nego mi protiv Trnave.mnon46 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 22:42Da si prošao, prošao bi zasluženo i niko ti ništa ne bi trebao reći. Šta bi nas to trebalo dočekati? Je li uvijek nas treba dočekati? Što nas ne bi nekad nagradilo? I ne, nije nas razbila Trnava, bolji smo tim, nismo imali sreće, oni sve što su pokušali zabili su. Mi da smo mogli i rukama je ne bi utjerali.
Ma nema hljeba od tih imena što su završili karijeru.ajdohordas je napisao/la: ↑01 avg 2024, 22:57Rak zjenica sam evo dobio gledajući ovo...
Mi da u ekipi imamo Livaju, Rakitica, Perišića, Krovinovića, Uremovića, Melnjaka i Gatusa na klupi a pokažemo ovo protiv ribara... treći svjetski rat bi nastao.
Ma jest al i Aktobeu se vratile sve fule u drugoj utakmici. 3 puta pogledali na go 3 gola.napoleon72 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 07:16Nagradilo nas je protiv Aktobea, tamo smo trebali 3:0 izgubit, oni su se isfulali vise nego mi protiv Trnave.mnon46 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 22:42Da si prošao, prošao bi zasluženo i niko ti ništa ne bi trebao reći. Šta bi nas to trebalo dočekati? Je li uvijek nas treba dočekati? Što nas ne bi nekad nagradilo? I ne, nije nas razbila Trnava, bolji smo tim, nismo imali sreće, oni sve što su pokušali zabili su. Mi da smo mogli i rukama je ne bi utjerali.
identicno razmisljam ali kako stvari stoje necemo docekati toajdohordas je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:27Zaljubio sam se u onaj stadion Spartaka. Pola utakmice sam samo zamišljao kako bi bilo dobro da mi imamo onakav.
Bukvalno identičan, samo ga uzet i prenijet u Sarajevo...
Sve pobjede, titule i Evrope bi halalio u narednih 10 godina, ali da jedanaestu zaigramo na vlastitom onakvom stadionu.
Na ovom stadionu u Podujevu, Ballkani ce narednog četvrtka dočekati Larne u trecem pretkolu KL. I kako da covjek ne pošizi, kad nasi svakog ljeta u jednoj recenici, samo kažu da se na Koševu ne može igrati trece pretkolo, jer ne zadovoljava uslove.Šta to ovaj stadion ima, što Koševo nema ??FCUM je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:17identicno razmisljam ali kako stvari stoje necemo docekati toajdohordas je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:27Zaljubio sam se u onaj stadion Spartaka. Pola utakmice sam samo zamišljao kako bi bilo dobro da mi imamo onakav.
Sve pobjede, titule i Evrope bi halalio u narednih 10 godina, ali da jedanaestu zaigramo na vlastitom onakvom stadionu.
Zašto spominješ Mujkića? Mlad, može nam valjati u budućnosti.
Morpheus je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:27Zašto spominješ Mujkića? Mlad, može nam valjati u budućnosti.
Zašto spominješ Unušića? Momak zamjena. Doveden da mijenja Beganovića. Šta hoćeš? Hoćeš da igraju dva desna beka ili da Beganović sleti na klupu?
Ristić je bezveze, ali sa jedne strane bolje da on grije klupu i tako gubi vrijeme, nego akademac.
Rockov sa vremenom može biti puno bolji, fali mu utakmica, iako je trebao biti doveden neko ko je trenutno bolji golman.
Iliev haman kao Rockov, Radović je samo zamjena, iako je komotno mogao ostati. Moraš nešto ZARADITI, a zaradio si od Buljubašića. Hasić nije bio naš igrač.
Ukratko, previše sereš. Veze ti nemaš.
ma gadi mi se sve više, toliko smo korumpirani, toliko je spora ova naša državna administracija, toliko smo samoživi, samo želimo u vlastite đepove, kao da ovo nista nece ostati našoj djeci, našoj državi...svi nešto grade, prave...samo u nas se noge poturaju da niko ništa ne može napravitiLucas je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:27Na ovom stadionu u Podujevu, Ballkani ce narednog četvrtka dočekati Larne u trecem pretkolu KL. I kako da covjek ne pošizi, kad nasi svakog ljeta u jednoj recenici, samo kažu da se na Koševu ne može igrati trece pretkolo, jer ne zadovoljava uslove.Šta to ovaj stadion ima, što Koševo nema ??FCUM je napisao/la: ↑02 avg 2024, 09:17identicno razmisljam ali kako stvari stoje necemo docekati toajdohordas je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:27Zaljubio sam se u onaj stadion Spartaka. Pola utakmice sam samo zamišljao kako bi bilo dobro da mi imamo onakav.
![]()
e da ni je znati kome li je ovo zanimljivo, kume jel ti 12 godina?JajanizPjedoja je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:52Pjegovoji sa Jahmanovićem u zavjšnoj fazi. Hajde bjate Amaje Bibe ti moje.
Momak ima svoj fazon, ne vrijeđa nikoga.. Ako ti se ne sviđa blokiraš ga i ćaoplisek je napisao/la: ↑02 avg 2024, 11:07e da ni je znati kome li je ovo zanimljivo, kume jel ti 12 godina?JajanizPjedoja je napisao/la: ↑02 avg 2024, 10:52Pjegovoji sa Jahmanovićem u zavjšnoj fazi. Hajde bjate Amaje Bibe ti moje.
Kad dodju kise opet ce ti doci ti snovi o stadionu.ajdohordas je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:27Zaljubio sam se u onaj stadion Spartaka. Pola utakmice sam samo zamišljao kako bi bilo dobro da mi imamo onakav.
€79 millionTatamata1946 je napisao/la: ↑02 avg 2024, 12:21Kad dodju kise opet ce ti doci ti snovi o stadionu.ajdohordas je napisao/la: ↑01 avg 2024, 23:27Zaljubio sam se u onaj stadion Spartaka. Pola utakmice sam samo zamišljao kako bi bilo dobro da mi imamo onakav.
Koliko je kostala izgradnja onog stadiona?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.