FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 232

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 01 avg 2024, 23:49

jurisicduska je napisao/la:
01 avg 2024, 23:45
Ima trener nek odgovara. **** mi se i ko će doći i ko će otići titulu hoću da slavim s drugovima i kumovima i to me zanima iskreno da ti kažem

Ako to ne bude nek idu svi u tri **** materine
:thumbup:

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 01 avg 2024, 23:52

Prizivate jablana za špica, a imamo Ploču koji je visok preko 190 cm sa 18 godina. Imamo i Nurkovica za AMF-a. Djecu treba forsirati jer većina koja su dobili priliku iz akademije da igraju za prvi tim i uspjeli su u daljoj karijeri. Nažalost mlade ih prodamo. Kada se afirmise jedan Mujakic, Buljubašić isl, dati im ekstra plate da ostaju i to su najveća pojačanja. Pozzz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 avg 2024, 00:52

Amcho1 je napisao/la:
01 avg 2024, 23:52
Prizivate jablana za špica, a imamo Ploču koji je visok preko 190 cm sa 18 godina. Imamo i Nurkovica za AMF-a. Djecu treba forsirati jer većina koja su dobili priliku iz akademije da igraju za prvi tim i uspjeli su u daljoj karijeri. Nažalost mlade ih prodamo. Kada se afirmise jedan Mujakic, Buljubašić isl, dati im ekstra plate da ostaju i to su najveća pojačanja. Pozzz
Nurkovic je na posudbi u Igmanu a na Plocu se ne racuna.Bar sto se tice prvog tima zasad.

Imamo 2 brza napadaca,jednog kojeg ne znamo koristiti kako treba i Hamzu koji samo ceka loptu u noge i gleda odakle da puca.Nema smisla dovoditi i 5.napadaca ali u slucaju da neko ode obavezno dovesti target mana kao Merso.Ima utakmica gdje treba takav spic,gdje ne moze uvijek setanje u gol i nabij pa ako Kyeremeh stigne.Jucer citavo prvo poluvrijeme igrali na centarsuteve a nijedan napadac nam ne zna igrati glavom i nema taj instinkt da nadje sebi prostor prilikom ubacaja.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 avg 2024, 07:16

mnon46 je napisao/la:
01 avg 2024, 22:42
plisek je napisao/la:
01 avg 2024, 22:37
Seipronto je napisao/la:
01 avg 2024, 22:35
Rapid razmontira ovu Wislu 6-1, da smo imali sreće protiv Spartaka, 4. pretkolo bi praktično bilo osigurano...
e ovaj mentalni sklop je nas najveci problem.Na osnovu cega si ti zakljucio da smo mi bolji od Wisle? Razbila nas je ekipa u rangu Sirokog, bez ispaljenog metka se vratismo. I da smo imali bolji dan i prosli, mislis da nas ne bi isto docekaloprotiv njih?
Da si prošao, prošao bi zasluženo i niko ti ništa ne bi trebao reći. Šta bi nas to trebalo dočekati? Je li uvijek nas treba dočekati? Što nas ne bi nekad nagradilo? I ne, nije nas razbila Trnava, bolji smo tim, nismo imali sreće, oni sve što su pokušali zabili su. Mi da smo mogli i rukama je ne bi utjerali.
Nagradilo nas je protiv Aktobea, tamo smo trebali 3:0 izgubit, oni su se isfulali vise nego mi protiv Trnave.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 02 avg 2024, 07:35

Jedna nova od Nazifa Gljive

e moj Hase tuzan sam ti ja, tuzan Mirvah tuzna Potura, vrlo rijetko prvaci smo mi, a silne smo pare spiskali

e moj Hase Kovači su sad, kao nekad kad si bio mlad, samo Beus sada kaze stoj, nema dalje sad je trofej moj!

Prvaci su neka nova raja, bića, tomo, sesar, čuže, zrinjski iz mostara, e moj Hase da si ovdje sada”

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 02 avg 2024, 08:12

Steta samo sto ne prodosmo. Lijepa.avantura, nadam se da su se svi vratili zivi i zdravi.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 avg 2024, 08:18

ajdohordas je napisao/la:
01 avg 2024, 22:57
Pitaristok je napisao/la:
01 avg 2024, 22:44
Hajduk patnja ziva protiv "ribara"
Rak zjenica sam evo dobio gledajući ovo...

Mi da u ekipi imamo Livaju, Rakitica, Perišića, Krovinovića, Uremovića, Melnjaka i Gatusa na klupi a pokažemo ovo protiv ribara... treći svjetski rat bi nastao.
Ma nema hljeba od tih imena što su završili karijeru.
Dovodili smo i mi takve, pa ništa nismo dobili.
Tu eventualno da imaš jednog iskusnjaru da ovi mlađi imaju naučiti šta od njega.
Kad ti nakrcaš ekipu veteranima, zaboravi trofeje.
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 02 avg 2024, 08:22

napoleon72 je napisao/la:
02 avg 2024, 07:16
mnon46 je napisao/la:
01 avg 2024, 22:42
plisek je napisao/la:
01 avg 2024, 22:37

e ovaj mentalni sklop je nas najveci problem.Na osnovu cega si ti zakljucio da smo mi bolji od Wisle? Razbila nas je ekipa u rangu Sirokog, bez ispaljenog metka se vratismo. I da smo imali bolji dan i prosli, mislis da nas ne bi isto docekaloprotiv njih?
Da si prošao, prošao bi zasluženo i niko ti ništa ne bi trebao reći. Šta bi nas to trebalo dočekati? Je li uvijek nas treba dočekati? Što nas ne bi nekad nagradilo? I ne, nije nas razbila Trnava, bolji smo tim, nismo imali sreće, oni sve što su pokušali zabili su. Mi da smo mogli i rukama je ne bi utjerali.
Nagradilo nas je protiv Aktobea, tamo smo trebali 3:0 izgubit, oni su se isfulali vise nego mi protiv Trnave.
Ma jest al i Aktobeu se vratile sve fule u drugoj utakmici. 3 puta pogledali na go 3 gola.
U dvomecu sa Spartakom, saberi dobre sanse sigurno je 10-5 u nasu korist, al dzaba sad jbg to je fudbal.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 avg 2024, 08:40

Ima li još istoka.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 02 avg 2024, 09:17

01 avg 2024, 23:27
Zaljubio sam se u onaj stadion Spartaka. Pola utakmice sam samo zamišljao kako bi bilo dobro da mi imamo onakav.
Bukvalno identičan, samo ga uzet i prenijet u Sarajevo...
Sve pobjede, titule i Evrope bi halalio u narednih 10 godina, ali da jedanaestu zaigramo na vlastitom onakvom stadionu.
identicno razmisljam ali kako stvari stoje necemo docekati to
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 02 avg 2024, 09:27

FCUM je napisao/la:
02 avg 2024, 09:17
Zaljubio sam se u onaj stadion Spartaka. Pola utakmice sam samo zamišljao kako bi bilo dobro da mi imamo onakav.
Sve pobjede, titule i Evrope bi halalio u narednih 10 godina, ali da jedanaestu zaigramo na vlastitom onakvom stadionu.
Na ovom stadionu u Podujevu, Ballkani ce narednog četvrtka dočekati Larne u trecem pretkolu KL. I kako da covjek ne pošizi, kad nasi svakog ljeta u jednoj recenici, samo kažu da se na Koševu ne može igrati trece pretkolo, jer ne zadovoljava uslove.Šta to ovaj stadion ima, što Koševo nema ??

slika

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 02 avg 2024, 09:27

mirzatele je napisao/la:
01 avg 2024, 17:08
Završili četvrti. Pustili Ilieva, Radovica, Buljubasica i Hasica. Doveli Rockova, Mujkica, Unusica i Ristica. Bravo Ismire
Zašto spominješ Mujkića? Mlad, može nam valjati u budućnosti.

Zašto spominješ Unušića? Momak zamjena. Doveden da mijenja Beganovića. Šta hoćeš? Hoćeš da igraju dva desna beka ili da Beganović sleti na klupu?

Ristić je bezveze, ali sa jedne strane bolje da on grije klupu i tako gubi vrijeme, nego akademac.

Rockov sa vremenom može biti puno bolji, fali mu utakmica, iako je trebao biti doveden neko ko je trenutno bolji golman.

Iliev haman kao Rockov, Radović je samo zamjena, iako je komotno mogao ostati. Moraš nešto ZARADITI, a zaradio si od Buljubašića. Hasić nije bio naš igrač.

Ukratko, previše sereš. Veze ti nemaš.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 02 avg 2024, 09:43

Morpheus je napisao/la:
02 avg 2024, 09:27
mirzatele je napisao/la:
01 avg 2024, 17:08
Završili četvrti. Pustili Ilieva, Radovica, Buljubasica i Hasica. Doveli Rockova, Mujkica, Unusica i Ristica. Bravo Ismire
Zašto spominješ Mujkića? Mlad, može nam valjati u budućnosti.

Zašto spominješ Unušića? Momak zamjena. Doveden da mijenja Beganovića. Šta hoćeš? Hoćeš da igraju dva desna beka ili da Beganović sleti na klupu?

Ristić je bezveze, ali sa jedne strane bolje da on grije klupu i tako gubi vrijeme, nego akademac.

Rockov sa vremenom može biti puno bolji, fali mu utakmica, iako je trebao biti doveden neko ko je trenutno bolji golman.

Iliev haman kao Rockov, Radović je samo zamjena, iako je komotno mogao ostati. Moraš nešto ZARADITI, a zaradio si od Buljubašića. Hasić nije bio naš igrač.

Ukratko, previše sereš. Veze ti nemaš.

Kad hoce da se pljune eto tako izgleda post.

Ovaj ublehas samo udje bombu da baci, davno je trebao biti banovan.
Rozman ostaje

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 02 avg 2024, 10:33

Lucas je napisao/la:
02 avg 2024, 09:27
FCUM je napisao/la:
02 avg 2024, 09:17
Na ovom stadionu u Podujevu, Ballkani ce narednog četvrtka dočekati Larne u trecem pretkolu KL. I kako da covjek ne pošizi, kad nasi svakog ljeta u jednoj recenici, samo kažu da se na Koševu ne može igrati trece pretkolo, jer ne zadovoljava uslove.Šta to ovaj stadion ima, što Koševo nema ??

slika
ma gadi mi se sve više, toliko smo korumpirani, toliko je spora ova naša državna administracija, toliko smo samoživi, samo želimo u vlastite đepove, kao da ovo nista nece ostati našoj djeci, našoj državi...svi nešto grade, prave...samo u nas se noge poturaju da niko ništa ne može napraviti

JajanizPjedoja
Kontakt:

Post Postao/la JajanizPjedoja » 02 avg 2024, 10:52

Pjegovoji sa Jahmanovićem u zavjšnoj fazi. Hajde bjate Amaje Bibe ti moje.
Mjzim Jemzu i Bjacu cigana. Hvala Željku Pejvanu.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 02 avg 2024, 11:07

JajanizPjedoja je napisao/la:
02 avg 2024, 10:52
e da ni je znati kome li je ovo zanimljivo, kume jel ti 12 godina?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 02 avg 2024, 11:29

plisek je napisao/la:
02 avg 2024, 11:07
JajanizPjedoja je napisao/la:
02 avg 2024, 10:52
e da ni je znati kome li je ovo zanimljivo, kume jel ti 12 godina?
Momak ima svoj fazon, ne vrijeđa nikoga.. Ako ti se ne sviđa blokiraš ga i ćao
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 02 avg 2024, 11:58

Totalno nejasno zasto je ploco otpisan

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 02 avg 2024, 12:21

Kad dodju kise opet ce ti doci ti snovi o stadionu.
Koliko je kostala izgradnja onog stadiona?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 avg 2024, 12:26

Tatamata1946 je napisao/la:
02 avg 2024, 12:21
Kad dodju kise opet ce ti doci ti snovi o stadionu.
Koliko je kostala izgradnja onog stadiona?
€79 million
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.