e jbm ti Dalas i ghovna,a za poluvrijeme dali preko 50 i nisu mogli u drugom dati 42 koša i majku vam ****
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
St pauli 90 % 1, a lokomotiva 100 %fallen01 je napisao/la:zadnje pare na ovo stavljam xDD
700 Lokomotiva-Split (s.p.) pet, 16:00 x2 1,49
706 St.Pauli-Schalke pet, 20:30 x2 1,30
771 Cottbus-Ingolstadt pet, 18:00 1x 1,14
Koeficijent: 2,21
Uplata: 50,00 M.T.: 2,38 Ulog: 47,62 Dobitak: 105,24
onda sam propao xDDArnel.S je napisao/la:St pauli 90 % 1, a lokomotiva 100 %fallen01 je napisao/la:zadnje pare na ovo stavljam xDD
700 Lokomotiva-Split (s.p.) pet, 16:00 x2 1,49
706 St.Pauli-Schalke pet, 20:30 x2 1,30
771 Cottbus-Ingolstadt pet, 18:00 1x 1,14
Koeficijent: 2,21
Uplata: 50,00 M.T.: 2,38 Ulog: 47,62 Dobitak: 105,24
mandraX je napisao/la:fallen pusti toga lika, nek' pehira maloumnik i dalje...
Lokomotivi fali 5-6 prvotimaca (Antolić, Zahora, Martinac, Maleš, Peko i Walid Atta)...St. Pauli-u takodjer (Haina, Zambrana, Oczipka, Morena, Rothenbacha i Volza)
Sretno
Jel se moze ovo ispratit iskreno ?Braco_vrbanjusa je napisao/la:danas VALERENGA-AALESUND TIP X
Nastimana utakmica na X, ovo sam cuo iz strogo povjerljivih izvora, ljudi su do sada 3 puta pogadjali slicne dojave...
ma moguce je svasta treba probati al po meni trebalo bi ici oba daju gol moguce 1/x bar cu ja pokusati neku kombinaciju pa ako prodze prodze. sretno svimatm-ovac iz mase je napisao/la:Jel se moze ovo ispratit iskreno ?Braco_vrbanjusa je napisao/la:danas VALERENGA-AALESUND TIP X
Nastimana utakmica na X, ovo sam cuo iz strogo povjerljivih izvora, ljudi su do sada 3 puta pogadjali slicne dojave...
Ne pehiram ja govorim kako se da bude, i ne glupiraj se .mandraX je napisao/la:fallen pusti toga lika, nek' pehira maloumnik i dalje...
Lokomotivi fali 5-6 prvotimaca (Antolić, Zahora, Martinac, Maleš, Peko i Walid Atta)...St. Pauli-u takodjer (Haina, Zambrana, Oczipka, Morena, Rothenbacha i Volza)
Sretno
postavi listic i boli te k... sta neko misli..Monolog je napisao/la:I ljudi onda kažu postavi tiket ovdje.
ma ništa naviko sam ja da padamVolimLiverpool je napisao/la:Jao sinoć Dallasa...![]()
Za poluvrijeme dali 51 poen i u drugom trebali samo dati 41,a dali 31.![]()
Oprosti @legendo,veliki su to debili(ispašće da se glupiram,ali majke mi bili su mi zadnji par i dvoumio sam se između Bostona 2 i njih i ubacim takve degene).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.