Bazinga12345 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:33Znači stoperski par Mehremić - Hrkač. Okeke i Savić zamjene.

Hrkac i Savic, Mehremic treca opcija.
Bazinga12345 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:33Znači stoperski par Mehremić - Hrkač. Okeke i Savić zamjene.
Wow jesi ih nalozioCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:24Kontaktiran je od strane nas i Sarajeva i po zadnjim informacijama u prednosti smo zbog bolje ponude koju smo poslali. I njemu je kazu imperativ zdrava sredina uglavnom znati ce se ovo par danaVictoriasFikret je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:23Dobio raskid ugovora, postao slobodan igrač.
https://www.transfermarkt.com/ajdin-has ... ler/522851
Uhvatio se jedan pitar nije ni pet minuta proslo nego mu neko izbrisa post. Steta jer sam mu bio pripremio takav odgovor da ih jos bar pet ulovimMostarskiSin je napisao/la: ↑31 jul 2024, 03:55Wow jesi ih nalozioCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:24Kontaktiran je od strane nas i Sarajeva i po zadnjim informacijama u prednosti smo zbog bolje ponude koju smo poslali. I njemu je kazu imperativ zdrava sredina uglavnom znati ce se ovo par danaVictoriasFikret je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:23Dobio raskid ugovora, postao slobodan igrač.
https://www.transfermarkt.com/ajdin-has ... ler/522851![]()
Ako ce u zdravu sredinu onda mu je bolje kod nas, pa mi sve njihove igrace i trenere ozivimo. Pogledajte samo Radovca, Andjusica, Zeljkovica, Gullia, Dudica.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑31 jul 2024, 08:33Uhvatio se jedan pitar nije ni pet minuta proslo nego mu neko izbrisa post. Steta jer sam mu bio pripremio takav odgovor da ih jos bar pet ulovimMostarskiSin je napisao/la: ↑31 jul 2024, 03:55Wow jesi ih nalozioCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:24
Kontaktiran je od strane nas i Sarajeva i po zadnjim informacijama u prednosti smo zbog bolje ponude koju smo poslali. I njemu je kazu imperativ zdrava sredina uglavnom znati ce se ovo par dana![]()
![]()
Mozda preśednik sredi dvojno drzavljanstvo
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:08Mozda preśednik sredi dvojno drzavljanstvo![]()
Jašta smo se nego pojačali, impozantno djeluje momak na prvi pogled, visok je 1,78 m i težak 60-tak kilograma. Treba Gulašvilija pitat kakav mu je zemo i poznaje li ga uopće. I kad pomislim da me ništa ne može iznenaditi u pogledu Veleža, saznamo top vijest...
neslužbeno saznaje SportSport.
Bitnije je ko ih nalazi, iskreno. Mozda ovaj momak i nije los ali vidi se da se dovodi bez plana, bez icega i bez potrebnog znanja pa cak i o pravilima u prvenstvu. Doveo si ovaj prelazni rok trojicu stranaca (Okeke, Rodrigo i ovaj Gruzijac) a najbolji ti je onaj kojeg si imao vec (Lohan), kvalitet nisi podigao. Svjesno placas jednog da sjedi na tribinama, kojem i kad se oslobodi mjesto, ne znas hoce li igrati ili ce samo preseliti na klupu. A Rodridgo i Okeke su amateri ljudi, s 25 godina su igrali amaterski fudbal, tebi zauzimaju mjesto stranca.
Treba im predloziti da jos kojeg stranca nafataju, al obavezno znaci da nije igrao zadnjih pola godine. Msm to je ubilo se za nas, mi takve trazimo i volimo svi kada nam takvi znalci dolaze, jos ako su proslu sezonu igrali za neki amaterski klub msm to je to. svrsavanjekillafrommanilla je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:43Bitnije je ko ih nalazi, iskreno. Mozda ovaj momak i nije los ali vidi se da se dovodi bez plana, bez icega i bez potrebnog znanja pa cak i o pravilima u prvenstvu. Doveo si ovaj prelazni rok trojicu stranaca (Okeke, Rodrigo i ovaj Gruzijac) a najbolji ti je onaj kojeg si imao vec (Lohan), kvalitet nisi podigao. Svjesno placas jednog da sjedi na tribinama, kojem i kad se oslobodi mjesto, ne znas hoce li igrati ili ce samo preseliti na klupu. A Rodridgo i Okeke su amateri ljudi, s 25 godina su igrali amaterski fudbal, tebi zauzimaju mjesto stranca.
Strasno ali je strasnije sto ni ne pokusavaju da to mijenjaju nego samo srljaju i srljaju, valjda da dokazu da su sposobni iako su rekli da nisu za taj dio sposobni
Moze li nesto pozitivno pa makar i tvoja karakteristicna laz neka
Našo’ ga je Dena Behram sa socijale u Holandiji i skupijo pare za ugovor. Potpisuje krajem ove hefte.salmy je napisao/la: ↑31 jul 2024, 17:33Može li naš Dena pronaći ovog Amoaha, što je okončao ugovor sa Željom. Valjao bi nam pravo, a stranac je...mislim, "malo nam je stranaca" u timu, pa rekoh možda se i on pridruži ovoj "enklavi stranih igrača"...
Forzaaa danas u Nevesinju, bar 5 golova u protivničkoj mreži.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.