Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Failed gender test. Kakav test tu treba? Ili si muško ili žensko 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Centre forward
- Kontakt:
Ma bolje imat' narkomana u kući neg' Citroëna ispred kuće.donDondon je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:42Jos rece citroen,tu je i elektronika losa,cudo ga nije ubila na licu mjestaCentre forward je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:04Garant osjetila da mu je zamajac pri kraju. Iskreno i ja bih tak'o puko na njenom mjestu, možda i gore.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovom ne treba test, na glavi mu se vidi da je mudonja...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nije narkoman samo je glup.Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?
Što prije prekinuti prijateljstvo s takvom osobom to bolje.
Reci ti njima da se prijave na ssba forum, bice ko svoji na svome.Surreal je napisao/la: ↑01 avg 2024, 10:41Zove me sinoć drug kasno, sav paničan kaže da je prisustvovao događaju koji će mu promijeniti život totalno i da je pitanje da li će se oporaviti od istog. Uglavnom skoro on upoznao neku hanumu (pokrivena djevojka) i kaže dogovorili se da je on pokupi i da će zajedno na neku večeru, međutim kad je on došao, kaže ova počela da se trese, vrišti, udara - ovaj moj konj je to odmah povezao sa napadom džina. On je kao tu nešto njoj učio na uho (ne znam kako je to dozvoljeno, ako joj nije mahrem, ali eto) i ova se smirila. Frajer sad u totalnoj paranoji da nije njemu neko bacio sihre, sklonio profilne sa društvenih mreža, rizično mu da ide na posao
Ja sam ono njemu po automatizmu spomenuo epilepsiju ili šizofreniju, ma kaže kakvi cura sto posto normalna, ali ima probleme sa sihrama. Je li imao neko od vas ili da vi znate sličan slučaj? Gledao sam po internetu one klipove, ali malo mi izgledaju, pa... Ili da se pomirim da mi je možda drug narkoman?
Re: Re: Chat
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Opel Ćafira

Zar nije da cure koje su vjernice i pokrivene ne idu nigdje sa momkom bez pratnje?
Msm znam nekoliko primjera pa zato pitam,ne zezam
Pa normalno da jeste, ali ja takvih vjernika znam na prste jedne ruke, kao održavaju vezu halal što je više moguće u prevodu nema heftanja

Da se prati striktno vjera par izlazaka i ode se babi i traži ruka

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Maroon1946
- Kontakt:
Maroon1946 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 20:32Koliko se ljudi ofiraju u pm. Donald ovo uzima bez po muke.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mene je fascinirao kolega koji je išao kod cure (2h putovanja u jednom smjeru) i onda išao na večeru s njom i njezinim ocem

poslije šetnja i kući prije akšama

U današnje doba za to treba jaka volja
- Centre forward
- Kontakt:
Ima ona (babo) dionice u Telekomu. Niko se ne vozi toliko zbog, zavisi od modela, kile mesa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Opet će on za sve biti kriv(u vezi), tako da svejednoRosicky je napisao/la: ↑01 avg 2024, 20:50Mene je fascinirao kolega koji je išao kod cure (2h putovanja u jednom smjeru) i onda išao na večeru s njom i njezinim ocem![]()
poslije šetnja i kući prije akšama
U današnje doba za to treba jaka volja
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- feniksptica
- Kontakt:
Zasto smo tako nisko pali i zasto su neki osjetili potrebu uvlačiti se u supak susjedima pa dati im podforum.
Da mi bi nesto slicno docekati na hr forumima
Da mi bi nesto slicno docekati na hr forumima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
Lako ću ovaj sat , lako ću ovaj dan al' šta ću kad se probudim ...

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 4 gosta.