FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma kao i uvijek, stvar ukusa. Meni su dobri pravo, pogotovo bijela varijanta.
Meni su dresovi TOP 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Dresovi strasni realno
-
- Kontakt:
Dresovi uzas. Stavi pruge bijelo plave najjednostavnije, najljepse...
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dresovi su odlicni (bijelo je malo bolji).
Ako uzmemo u obzir da smo sami "projektovali" dres onda sve cestitke ljudima koji su ovo odradili.
P.S. zaista ne znam po cemu vas asocira na Siroki, zaista niti jedan detalj ili slicnost nema na dresu a da bi se mogla povezati s njihovim prijasnjim ili sadasnjim dresovima.
Napunimo Dolinu cupova, krenimo sa pobjedom u novu sezonu
Ako uzmemo u obzir da smo sami "projektovali" dres onda sve cestitke ljudima koji su ovo odradili.
P.S. zaista ne znam po cemu vas asocira na Siroki, zaista niti jedan detalj ili slicnost nema na dresu a da bi se mogla povezati s njihovim prijasnjim ili sadasnjim dresovima.
Znam da pise u objavi da ce biti uskoro vise unformacija o generalnom, ali ima li neko od ovih insajdera da lijepo napise na koliko godina je ugovor u koje obaveze ima sponzor prema nama i sta u slucaju ako ugovor bude prekrsen, da ne bude kao sa onim islamcoinom..
- grbavicka1921
- Kontakt:
Mi nismo modri mi smo plavi, jbali ih dresovi i preljevanje boja tamo vamo
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Pa budalo mi i zapravo trebamo biti tamnoplavi/modri. To je bila prva boja FK Zeljeznicar, a i znas sam koje su boje odijela radnika zeljeznice.grbavicka1921 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:44Mi nismo modri mi smo plavi, jbali ih dresovi i preljevanje boja tamo vamo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Istina,ali u stvarnosti već bar 50 godina eksperimentišemo sa svima nijasnama plave i dizajnom dresa. Neko to voli,ja bi radije da mijenjamo manje al stvar ukusaZvornicka je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:54Pa budalo mi i zapravo trebamo biti tamnoplavi/modri. To je bila prva boja FK Zeljeznicar, a i znas sam koje su boje odijela radnika zeljeznice.grbavicka1921 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:44Mi nismo modri mi smo plavi, jbali ih dresovi i preljevanje boja tamo vamo
Apsolutno se slazem, fino treba odrediti koja je nijansa plave nasa i drzati se nje uz minimalne razlike.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 avg 2024, 13:00Istina,ali u stvarnosti već bar 50 godina eksperimentišemo sa svima nijasnama plave i dizajnom dresa. Neko to voli,ja bi radije da mijenjamo manje al stvar ukusaZvornicka je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:54Pa budalo mi i zapravo trebamo biti tamnoplavi/modri. To je bila prva boja FK Zeljeznicar, a i znas sam koje su boje odijela radnika zeljeznice.grbavicka1921 je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:44Mi nismo modri mi smo plavi, jbali ih dresovi i preljevanje boja tamo vamo
U svakom slucaju, dresovi su fantazija.
Pretpostavljam da je slicnost zbog WWinaitatabisine je napisao/la: ↑01 avg 2024, 12:41Dresovi su odlicni (bijelo je malo bolji).

Strasni dresovi, bijeli pogotovo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad objave detalje ugovora sa wwin, virtual i ostali pljuvaci ove uprave na aparatima
-
- Kontakt:
Vec su krenuli komentari o WWinu, kladionicama, stimanju. Kakve paranoje ljude tresu i koliko smo mi nepismena nacija, to je strasno.
Dresovi su vrhunski, sve pohvale jos jednom na pronalasku generalnog sponzora

Dresovi su vrhunski, sve pohvale jos jednom na pronalasku generalnog sponzora

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- mamonelafo
- Kontakt:
Evo i za sponzora:
– Izuzetno smo ponosni što smo nakon dugo vremena uspjeli dogovoriti, potpisati i predstaviti generalnog sponzora FK Željezničar. Naravno, ne smijemo zaboraviti doprinos navijača koji su kroz UNFKŽ – The Maniacs bili generalni sponzor u proteklom periodu. Ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem u ime Kluba. Vrijednost ugovora sa WWIN-om je milionskog iznosa na četiri godine uz moguće bonuse, zavisno od naših rezultata. Generalno sponzorstvo će unaprijediti brend Kluba i naše finansije. Zahvaljujem se predstavnicima WWIN-a na korektnim, brzim i profesionalnim pregovorima, te smo uvjereni da će sponzorstvo donijeti obostrane koristi, kazao je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, Admir Tunović.
– Izuzetno smo ponosni što smo nakon dugo vremena uspjeli dogovoriti, potpisati i predstaviti generalnog sponzora FK Željezničar. Naravno, ne smijemo zaboraviti doprinos navijača koji su kroz UNFKŽ – The Maniacs bili generalni sponzor u proteklom periodu. Ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem u ime Kluba. Vrijednost ugovora sa WWIN-om je milionskog iznosa na četiri godine uz moguće bonuse, zavisno od naših rezultata. Generalno sponzorstvo će unaprijediti brend Kluba i naše finansije. Zahvaljujem se predstavnicima WWIN-a na korektnim, brzim i profesionalnim pregovorima, te smo uvjereni da će sponzorstvo donijeti obostrane koristi, kazao je predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar, Admir Tunović.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Fino, nema sta. Volio bih da se islo transparentno sa ovim milionskim iznosom, zna li neko koliko nas sljeduje po sezoni od WWin? U svakom slucaju odlicno je imati sredstva koja mozes planirati za tu godinu i samim tim to je XY vise hiljada maraka nego sto smo u proslosti planirali za sezone.WWIN će biti generalni sponzor FK Željezničar naredne četiri godine na koliko je potpisan ugovor, a za FK Željezničar je ovo jedan od najvećih sponzorskih ugovora u historiji. Logotip WWIN-a krasit će prednju stranu novog dresa Plavih.