NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 30 jul 2024, 02:26

Kaze predsjednik da je rekao treneru da zeli da se igra za gol vise, a to nece moci bez dobrog napadaca. Dugo godina vec nemamp jednog igraca u napadu koji zna zabiti kako treba.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 jul 2024, 09:35

Igora nema u klubu? Sramota
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 30 jul 2024, 10:27

harden je napisao/la:
30 jul 2024, 09:35
Nece zbog obaveza.. Ali trebao bi pripreme da odradi

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 30 jul 2024, 11:36

Dusan Ristic valjda
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 jul 2024, 14:59

harden je napisao/la:
30 jul 2024, 09:35
Niko od biscana nece da bude u klubu, rekao je da su ih zvali dosta ds budu u klubu, da budu u omladinskim selekcijama, niko nece. A daj Boze da krenu rezultati, sami ce zvati i dolaziti

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 31 jul 2024, 11:53

Znate li sta o tim novim igracima?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 jul 2024, 21:48

harden je napisao/la:
29 jul 2024, 17:13
Jedine ekipe koje odskacu su Stupcanica, TC i Bratstvo.
Bratstvo prava ekipa po meni prvi favorit ove godine, Stupca slabija nego prosle godine al bice u vrhu(pravo mlada ekipa), TC nista specijalno zasada ono sto ima

Mi cemo opet biti hit, niko nas nw racuna ni u sta, a imamo odlicnu ekipuu radimo u tajnostii :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 31 jul 2024, 23:17

Nadam se da ima neko iz uprave na forumu...
Došljo jedan da se zna stadion je pod vlasništvom grada a ne kluba s toga ne igrajte se sa ljudima koje zele biti koliko toliko zdravi i fizicki aktivni, vi niti cete nit smijete zabraniti nekom da trči po stazi, sram vas bilo drzavnog rekordera imas i sad da on ne smije trenirat zbog bihackog mančestera i treninga na sta smo spali fuuuj

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 01 avg 2024, 01:10

Bihac1299 je napisao/la:
31 jul 2024, 23:17
Došljo jedan da se zna stadion je pod vlasništvom grada a ne kluba s toga ne igrajte se sa ljudima koje zele biti koliko toliko zdravi i fizicki aktivni, vi niti cete nit smijete zabraniti nekom da trči po stazi, sram vas bilo drzavnog rekordera imas i sad da on ne smije trenirat zbog bihackog mančestera i treninga na sta smo spali fuuuj
U cemu je problem? Sto su napisali da se ne trci po terenu kad ekipa ima trening?
Ako je do toga, u pravu su. To nije bihacki mancester, to je bihacko jedinstvo koje je bolje od sve i jednog manchestera.
Drzavni rekorder neka trci kad zavrsi trening, jednostavno

I stadion upravo zbog tih stvari ide u vlasnistvo kluba. Treba trcati kad ko hoce, ulaziti na stadion kad ko hoce. Ma dosta je i toga bilo

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 01 avg 2024, 12:31

nebeskasila je napisao/la:
01 avg 2024, 01:10
[quote=Bihac1299 post_id=9886320 time=<a href="tel:1722460639">1722460639</a> user_id=52363]
U cemu je problem? Sto su napisali da se ne trci po terenu kad ekipa ima trening?
Ako je do toga, u pravu su. To nije bihacki mancester, to je bihacko jedinstvo koje je bolje od sve i jednog manchestera.

I stadion upravo zbog tih stvari ide u vlasnistvo kluba. Treba trcati kad ko hoce, ulaziti na stadion kad ko hoce. Ma dosta je i toga bilo
[/quote]
nebeskasila je napisao/la:
01 avg 2024, 01:10
Bihac1299 je napisao/la:
31 jul 2024, 23:17

Kad bude stadion pod vlasništvom kluba imaju pravo govoriti nit im ko smeta od trkača niti šta drugo, prijatelju ne trči se po zelenoj površini već po stazi koja je namjenjena za atletiku.
Izvini druze ja sam dao pare za ključ od kapije a koliko vidim vrata su širom otvorena tako da ti ta priča pada u vodu, fino je rečeno kopirajte kljuc i zatvarajte kapiju a bgmi ne smetam nikom došao sam zbog sebe ne zbog njih izgleda se jake taktike ne smiju otkrivat…
Nikad stadion neće biti pod vlasništvom kluba, zaboravljas da je to bio ismetov uslov u prvom mandatu pa šuki nije dao.

Janjoš nije branio da se trči a neće ni ovi sad, baliluk…

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 01 avg 2024, 18:12

Tračanje u Aleji :lolno:

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 02 avg 2024, 17:06

Ako je pola onoga istina što je Ismet rekao na press konferenciji vezano za njegov prvi mandat u klub, zaključak je da su ga lagano naguzili.

S druge strane ako ima iskrene namjere, a želim vjerovati da ima, nadam se da će ovaj put ustrajati u svom naumu.

Sporazum investitora i Grada je jednostavan, Grad ulaže u omladinski pogon i infrastrukturu, dok investitor vodi brigu u prvoj ekipi i radnoj zajednici.

Aktivnim sportašima ne treba zabraniti korištenje staze, ali se termini moraju precizirati i podržavam ideju da za vrijeme treninga prve ekipe na stadionu nema drugih aktivnosti. Mi uvijek pravimo ciganiju tamo gdje je ne treba biti.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Bihacit1937
Kontakt:

Post Postao/la Bihacit1937 » 02 avg 2024, 22:21

Ide li iko na treninge ljudi? Imal kakvi novi igraca,ovi na stranici ne pisu nista.
Lloris znas li sta?
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 avg 2024, 12:11

Danas igramo prijateljsku protiv NK Vitez u Vitezu.

Od početka priprema došlo je 10tak igrača, pola su stranci, pola igrači sa naših prostora. Mislim da će kroz koji dan doći još par igrača, tako da bi od iduće sedmice trebali imati kompletiranu ekipu.

U krajnjem slučaju možda je i bolje da se radi u tišini bez mnogo pompe, jer svjedoci smo primjera radi gdje Tuzla City predstavi četiri pojačanja i svi odu nakon nekoliko dana priprema sa ekipom.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 avg 2024, 13:45

Juce pricam kolegama i govorimo svi da je velika tisina ali mozda i bolje. Nego da se po svim portalima vrti jedinstvo. Vidjecemo stanje kroz tri sedmice. Nadati se ds ce to sve biti kako treba. Vjerujem da Ismet radi 24 sata da napravi nesto.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 03 avg 2024, 14:29

Druga pripremna utakmica za Nogometni klub Jedinstvo Bihać ❗️
🗓 Datum: 3.8.2024. godine
📍 Vitez
🆚️ Nogometni klub Vitez
🕕 18:00
Stručni štab polako pravi selekciju igračkog rostera za ovu sezonu te će nam ova utakmica poslužiti kao kvalitetna priprema nakon koje ulazimo u završnu fazu priprema našeg tima.
Ekipi se kroz ovu sedmicu priključilo nekoliko novih igrača te će neki od njih već sutra debitovati za naš tim.
Početkom naredne sedmice očekujte nove obavijesti jer počinjemo sa novim aktivnostima o kojima ćete biti obaviješteni.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 03 avg 2024, 17:53

Izasao sastav, mislim da nema streama valjda cemo nekad saznati i imena igraca
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 avg 2024, 17:55

InatSilniBosanski je napisao/la:
03 avg 2024, 17:53
Ja bih rekao da su oni svi prvo na probi…

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 03 avg 2024, 17:58

harden je napisao/la:
03 avg 2024, 17:55
InatSilniBosanski je napisao/la:
03 avg 2024, 17:53
Ja bih rekao da su oni svi prvo na probi…
nista ne reci , ima se vremena nece prvenstvo jos za 10 dana :damn: :damn:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 avg 2024, 18:12

Svi stranci su novi igrači i nisu tu na probi Mammadov, Ogboke, Santos, Marriaga, Enrique.

Bit će uskoro predstavljanje novih igrača.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.