Neka fala

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Risto je učio zapadnu školu propagande, ovu u koju sad vi vjerujete
Koja? Da je USA superheroj a Rusija zločinac i slicne stvari...bagniadiluca je napisao/la: ↑30 jul 2024, 12:01Risto je učio zapadnu školu propagande, ovu u koju sad vi vjerujetešto se kaže učio od najboljih !
Porastao si mi u očima !feniksptica je napisao/la: ↑30 jul 2024, 12:09Koja? Da je USA superheroj a Rusija zločinac i slicne stvari...bagniadiluca je napisao/la: ↑30 jul 2024, 12:01Risto je učio zapadnu školu propagande, ovu u koju sad vi vjerujetešto se kaže učio od najboljih !
U to vjeruju budale isto ko i u ovu vasu propagandu.
Zivio ti meni.
![]()
Nadam se
Ali ce igrati i Shamrock vrlo vjerovatno. Plus St. Patricks prolazi Vaduz. Imaju 3-1. Eto i da udje Borac u grupe, tamo mora makar 4 utakmice dobiti da se potucemo za to mjesto. Da je Sarajevo dobilo Trnavu kod kuce, takodjer Zrinjski Bravo i da je Velez samo prosao Inter, mogli bi se mozda nadati.
Nemoguce je. Velez je ispao odmah u prvom pretkolu, Zrinjski razocarao kuci a mi i pored toga sto smo prosli nismo upisali bodove na jednoj utakmici.
I RFS iz Latvije jer u 3 pretkolu EL igraju sa Santa ColomomDamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:43Ali ce igrati i Shamrock vrlo vjerovatno. Plus St. Patricks prolazi Vaduz. Imaju 3-1. Eto i da udje Borac u grupe, tamo mora makar 4 utakmice dobiti da se potucemo za to mjesto. Da je Sarajevo dobilo Trnavu kod kuce, takodjer Zrinjski Bravo i da je Velez samo prosao Inter, mogli bi se mozda nadati.
Ovako skoro nemoguca misija.
Da, upravu si. Njih sam zaboravio.CAZIN je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:45I RFS iz Latvije jer u 3 pretkolu EL igraju sa Santa ColomomDamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:43Ali ce igrati i Shamrock vrlo vjerovatno. Plus St. Patricks prolazi Vaduz. Imaju 3-1. Eto i da udje Borac u grupe, tamo mora makar 4 utakmice dobiti da se potucemo za to mjesto. Da je Sarajevo dobilo Trnavu kod kuce, takodjer Zrinjski Bravo i da je Velez samo prosao Inter, mogli bi se mozda nadati.
Ovako skoro nemoguca misija.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.