Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ATP Masters Series 1000 Miami
01:00 Nadal R. (ESP) – Berdych T. (CZE) r.2:0 1,40 stake: 7/10
ili zbroj gemova(20,5) z1 1,9 stake:4/10
Nadal kroz ovaj turnir nije se bas nesto umorio,lagano je prosao Dolgopolova koji je pružio dobar meč,no protiv Nadala jednostavno se nemože lako igrati.Berdych apsolutno nije u svojoj najboljoj formi,izgubio je set od Ramireza-Hidalga,bio je pod velikim pritiskom protiv Berlocqa koji je trebao sovojiti 1.set,a možda i pobijediti u mecu,i u posljednjem kolu nesto boljoj igrom pobjedio Mayera.Nadal uvijek optimistićan njegov poznati govor u kojem niti malo ne podcijenjuje protivnike izjavio je „Nas dvoje se znamo jako dobro,igrali smo vec dosta puta, i znam ako budem igrao svoj najbolji tenis,da iman sanse protiv njega“.Zadnji puta Berdych je pobjedio Nadala sada vec davne 2006.godine u dvorani.Berdych je tip igraca kojiemu treba jedna serija dobrih poena,i puno podrške od stane publike i bude li držao kako treba svoj servis prvih nekoliko gemova imat ce priliku,no ako Nadalu mu uzme brzo break,Berdych ce jako pastiu igri tako je to uvijek kod njega,kada igra sa malo jacim protivniicima.Nadal puno bolje igra ovdje,nego na Indian Wellsu,i ipak mu ova podloga naravno više i odgovara,radio je Španjolac puno i na servisu tako da ce biti veceras jako tesko Berdychu.Berdych jos nije osvojio set protiv Nadala od one pobjede 2006.godine.Nadal apsolutni favorit i ja oćekujem jednu laganu pobjedu Španjolca i mislim da Berdych nece moci dugo držati svoj servis,a kad ga izgubi postat ce jako nervozn.
Nadal kroz ovaj turnir nije se bas nesto umorio,lagano je prosao Dolgopolova koji je pružio dobar meč,no protiv Nadala jednostavno se nemože lako igrati.Berdych apsolutno nije u svojoj najboljoj formi,izgubio je set od Ramireza-Hidalga,bio je pod velikim pritiskom protiv Berlocqa koji je trebao sovojiti 1.set,a možda i pobijediti u mecu,i u posljednjem kolu nesto boljoj igrom pobjedio Mayera.Nadal uvijek optimistićan njegov poznati govor u kojem niti malo ne podcijenjuje protivnike izjavio je „Nas dvoje se znamo jako dobro,igrali smo vec dosta puta, i znam ako budem igrao svoj najbolji tenis,da iman sanse protiv njega“.Zadnji puta Berdych je pobjedio Nadala sada vec davne 2006.godine u dvorani.Berdych je tip igraca kojiemu treba jedna serija dobrih poena,i puno podrške od stane publike i bude li držao kako treba svoj servis prvih nekoliko gemova imat ce priliku,no ako Nadalu mu uzme brzo break,Berdych ce jako pastiu igri tako je to uvijek kod njega,kada igra sa malo jacim protivniicima.Nadal puno bolje igra ovdje,nego na Indian Wellsu,i ipak mu ova podloga naravno više i odgovara,radio je Španjolac puno i na servisu tako da ce biti veceras jako tesko Berdychu.Berdych jos nije osvojio set protiv Nadala od one pobjede 2006.godine.Nadal apsolutni favorit i ja oćekujem jednu laganu pobjedu Španjolca i mislim da Berdych nece moci dugo držati svoj servis,a kad ga izgubi postat ce jako nervozn.
- legenda reala
- Kontakt:
postavi tamo do 00:00-00:30VolimLiverpool je napisao/la:Ma postavit' ću ovdje.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma evo sad,pa odo malo haxa,pa spavanac :
Gasol 21+ 1.80
Nowitzki 24+ 1.80
Dallas daje više od 91.5 1.85
Kvota 5.99 Uplata 12 KM
Ako ti je mala kvota,ubaci Zvonarevu 1 po 1.65
Nekako sam u euforiji nakon sinoćnjeg dobitka,u ovaj listić polažem velike nade i pun sam optimizma,no bojim se da ću dobiti šamar surove realnosti.
Gasol 21+ 1.80
Nowitzki 24+ 1.80
Dallas daje više od 91.5 1.85
Kvota 5.99 Uplata 12 KM
Ako ti je mala kvota,ubaci Zvonarevu 1 po 1.65
Nekako sam u euforiji nakon sinoćnjeg dobitka,u ovaj listić polažem velike nade i pun sam optimizma,no bojim se da ću dobiti šamar surove realnosti.
You'll never walk alone.
Znaci ovako
-8.5 Maccabi - Caja Laboral rezultat je bio 99-77 za domacina Maccabi
i sta je sad proslo u ovom hendikepu 1 ili 2

-8.5 Maccabi - Caja Laboral rezultat je bio 99-77 za domacina Maccabi
i sta je sad proslo u ovom hendikepu 1 ili 2

- VolimLiverpool
- Kontakt:
E yebem ti hendikep ja sam htio igrati da ce pobjediti vise od 8 razlikeVolimLiverpool je napisao/la:Kec.
- Just do it
- Kontakt:
Thor - akureyri
moze neko nac rezultat
moze neko nac rezultat
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nije ti to još ni počelo u 23:15 krećuJust do it je napisao/la:Thor - akureyri
moze neko nac rezultat
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Dajte neki savet za sutra,pokusacu sa vecom uplatom? 

MVP - Messi-Villa-Pedro
Kolika ti je ovo uplata

- Just do it
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Just do it, dana/u 01 apr 2011, 01:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Sanchez_8 je napisao/la:
Kolika ti je ovo uplata
8 KM-cica

Nadal-Berdych...Ispod 21,5
LA Lakers-Dallas...Ispod 190,5
Colorado-Nashville...2
Washington-Columbus...1
kvota : 11,29
Colorado-Nashville...2
Washington-Columbus...1
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
đesi hodža ,vidim krenulo pravo dobija se ,imam i ja nešta za večeras od VLhodža je napisao/la:Nadal-Berdych...Ispod 21,5
Colorado-Nashville...2
Washington-Columbus...1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cekam samo Washington za 55KM.. Evo vode 1:0, nadam se da ce proci.. Iz pravo bezveze dana dobijam, a subotom ne mogu meda.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
JbgBaja_Zvjerka je napisao/la:Cekam samo Washington za 55KM.. Evo vode 1:0, nadam se da ce proci.. Iz pravo bezveze dana dobijam, a subotom ne mogu meda..
ma ti veze NEMAS!Interista je napisao/la:ATP Masters Series 1000 Miami
Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Jbo li je Putin u paksu, a i mene vala kad igram ovo rusko smece

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.