Vratili bi ga nazad u roku od pola sata

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vratili bi ga nazad u roku od pola sata
Nisam znao mislio sam da je trenirao koliko toliko sa listicom ovo ljeto.Nista onda neka Durakovica,bio je dobar zadnju valjda nastaviGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:58Nerealno je očekivati da Kuprešak krene od prve minute, još je nespreman.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:55RockovVrhbosnian je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:44Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Beganovic-Celik-Jovic-Kupresak
Bubanja
Julardzija-Djordjevic
Guliashvili-Renan-Kyeremeh
Onda ovako nema druge.Mislim da bi preofanzivno bilo da krila budu Kyeremeh i Andjusic a AM Guliashvili.Treba natrpati sredinu sa borcima i trkacima da tu izdominiramo.
Ako bude 352 spustit ce Bubanju na stoper sa Nidalom i Jovicem i to je to
Napustio je on Široki prije prozivke tako da nije trenirao sa njima,kolko je bio cca mjesec bez kluba. U nedelju se on aBd špartat lijevom stranom KoševaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:01Nisam znao mislio sam da je trenirao koliko toliko sa listicom ovo ljeto.Nista onda neka Durakovica,bio je dobar zadnju valjda nastaviGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:58Nerealno je očekivati da Kuprešak krene od prve minute, još je nespreman.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:55
Rockov
Bubanja
Julardzija-Djordjevic
Onda ovako nema druge.Mislim da bi preofanzivno bilo da krila budu Kyeremeh i Andjusic a AM Guliashvili.Treba natrpati sredinu sa borcima i trkacima da tu izdominiramo.
Stari vuk je još u punoj snaziH8Z7 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:11Drž se mala drž se dobro mi se pazi![]()
Mislim da ce igrati Durakovic umjesto Kupresaka i Mehmedovic umjesto JulardzijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:55RockovVrhbosnian je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:44Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Bubanja
Julardzija-Djordjevic
Ma 442 rombluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:43Nisam stručnjak za neverbalnu komunikaciju, ali mi osmijeh Zorana na pitanje o promjeni sistema nešto govori.
Pretpostavljam da ćemo sutra igrati u formaciji 4 5 1 ili 4 3 1 2.
Sretno ekipi! Sretno momcima koji idu, u putu i na tribinama! I da se radujemo svi zajedno sutra u ova doba, akoBogda!
Ma ove formacije danas uopšte nisu bitne, pogotovo kod trenera koji znaju posao. Evo reći ćemo da će ova ekipa izaći na teren od početka. U izgradnji napada Bubanja se može spuštati između stopera te pomoći u iznošenju lopte kroz pas, to će dati slobodu Beganoviću i Durakoviću da idu naprijed i u par sekundi smo 3-4-3. Ako nas stisnu, Guliashvili i Kyeremeh će se spustat pa ćemo tu biti poziciono 4-5-1 ili 5-4-1 jer Bubanja može biti u skoku koriatan te se više spuštati. Tako da je ta formacija zandmarujući faktor pod Zekićem.H8Z7 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:48Ma 442 rombluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:43Nisam stručnjak za neverbalnu komunikaciju, ali mi osmijeh Zorana na pitanje o promjeni sistema nešto govori.
Sretno ekipi! Sretno momcima koji idu, u putu i na tribinama! I da se radujemo svi zajedno sutra u ova doba, akoBogda!
Rockov
Beganović Čelik Jović Duraković
Bubanja
Julardžija Đorđević
Čataković
Kyeremeh Guliashvili
Pa ni wifi mu ne radi **** mu sve poganoretromoos je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:00Na danas održanoj sjednici Općinskog vijeća Centar Srđan Mandić je još jednom pokušao izmanipulisati javnost, a prije svega navijače i simpatizere FK Sarajevo, saopćeno je iz Općinske organizacije NiP Centar.
"Izlizanim metodama i populističkim potezima pokušao se predstaviti kao osoba kojoj je jako stalo, što do FK Sarajevo, što do stadiona Asim Ferhatović Hase. Predložio je dodatnu tačku na Vijeću kojom malo šta rješava u praksi i za dobrobit FK Sarajevo, ali zato u članu 2. te odluke provlači to da mu Vijeće daje ovlaštenja da ubuduće može potpisivati sve ugovore, bez da o tome konsultuje pa i obavijesti Općinsko vijeće.
Iako je pokušao da u javnosti kaže da to nije istina poznato je šta je prije nepune godine dana izjavio Srđan Mandić - "da je spreman dati stadion Fudbalskom savezu", pa čak i to "da se stadion više neće zvati Asim Ferhatović Hase". Nije isključeno da je ovom odlukom možda i ove namjere pokušao da privede kraju.
Pored toga, nije tako davno bilo kada je zahvaljujući klubu vijećnika NiP-a u budžetu Općine obezbijeđeno četiri miliona konvertibilnih maraka za stadion "Asim Ferhatović Hase" na Koševu. Vrlo lako se mogu na YouTube-u pronaći snimci sa te sjednice i vidjeti koliko se Srđan Mandić opirao tom prijedlogu. Ali prijedlog je na kraju i pored Mandićevih pokušaja da ga minira ipak dobio potrebnu većinu.
I za kraj se postavlja pitanje, otkud tolika briga Mandića za stadion kojem je spreman mijenjati ime i dati ga trećem licu pri ćemu bi FK Sarajevo vjerovatno i izgubilo priliku da igra na njemu. Odgovor vjerovatno leži u činjenici da su izbori za dva mjeseca, a da Mandić u ove četiri godine nije uradio ništa od onoga što je obećao u kampanji. FK Sarajevo će naredno kolo, ukoliko prođe Spartak iz Trnave, na evropskom putu igrati opet u Zenici. Dakle sve isto kao i prije četiri godine.
Ali zato je Mandić postavio tablu, ili kako je nazvao turističku signalizaciju, prema stadionu. Ponovo je pokušao igrati na emocije navijača. Možda da je za četiri godine uredio saobraćajnicu oko stadiona pa da mu turisti, ali i građani i navijači mogu adekvatno prići, ovo ne bi bilo toliko degutantno. Ali ne, zarad jedne slike gdje se spominje stadion Asim Ferhatović Hase, čije ime je htio protjerati s Koševa, Mandić dva mjeseca prije izbora spreman je i na ovakve stvari. A to što se stadionu ne može prići i što opet FK Sarajevo mora igrati svoje međunarodne utakmice u Zenici nikome ništa.
I za kraj, navijačima treba stadion Asim Ferhatović Hase, da gledaju svoje Sarajevo na Koševu, u Sarajevu. A table i wifi mogu i kasnije", saopćeno je iz NIP-a.
Ja bi prije Julardziju stavio nego Mehmedovica.Pena je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:22Mislim da ce igrati Durakovic umjesto Kupresaka i Mehmedovic umjesto JulardzijeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:55RockovVrhbosnian je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:44Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Bubanja
Julardzija-Djordjevic
Mamu je bo **** usranu da se mozda ne treba stadion zvati vojvode putnika.retromoos je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:00Na danas održanoj sjednici Općinskog vijeća Centar Srđan Mandić je još jednom pokušao izmanipulisati javnost, a prije svega navijače i simpatizere FK Sarajevo, saopćeno je iz Općinske organizacije NiP Centar.
"Izlizanim metodama i populističkim potezima pokušao se predstaviti kao osoba kojoj je jako stalo, što do FK Sarajevo, što do stadiona Asim Ferhatović Hase. Predložio je dodatnu tačku na Vijeću kojom malo šta rješava u praksi i za dobrobit FK Sarajevo, ali zato u članu 2. te odluke provlači to da mu Vijeće daje ovlaštenja da ubuduće može potpisivati sve ugovore, bez da o tome konsultuje pa i obavijesti Općinsko vijeće.
Iako je pokušao da u javnosti kaže da to nije istina poznato je šta je prije nepune godine dana izjavio Srđan Mandić - "da je spreman dati stadion Fudbalskom savezu", pa čak i to "da se stadion više neće zvati Asim Ferhatović Hase". Nije isključeno da je ovom odlukom možda i ove namjere pokušao da privede kraju.
Pored toga, nije tako davno bilo kada je zahvaljujući klubu vijećnika NiP-a u budžetu Općine obezbijeđeno četiri miliona konvertibilnih maraka za stadion "Asim Ferhatović Hase" na Koševu. Vrlo lako se mogu na YouTube-u pronaći snimci sa te sjednice i vidjeti koliko se Srđan Mandić opirao tom prijedlogu. Ali prijedlog je na kraju i pored Mandićevih pokušaja da ga minira ipak dobio potrebnu većinu.
I za kraj se postavlja pitanje, otkud tolika briga Mandića za stadion kojem je spreman mijenjati ime i dati ga trećem licu pri ćemu bi FK Sarajevo vjerovatno i izgubilo priliku da igra na njemu. Odgovor vjerovatno leži u činjenici da su izbori za dva mjeseca, a da Mandić u ove četiri godine nije uradio ništa od onoga što je obećao u kampanji. FK Sarajevo će naredno kolo, ukoliko prođe Spartak iz Trnave, na evropskom putu igrati opet u Zenici. Dakle sve isto kao i prije četiri godine.
Ali zato je Mandić postavio tablu, ili kako je nazvao turističku signalizaciju, prema stadionu. Ponovo je pokušao igrati na emocije navijača. Možda da je za četiri godine uredio saobraćajnicu oko stadiona pa da mu turisti, ali i građani i navijači mogu adekvatno prići, ovo ne bi bilo toliko degutantno. Ali ne, zarad jedne slike gdje se spominje stadion Asim Ferhatović Hase, čije ime je htio protjerati s Koševa, Mandić dva mjeseca prije izbora spreman je i na ovakve stvari. A to što se stadionu ne može prići i što opet FK Sarajevo mora igrati svoje međunarodne utakmice u Zenici nikome ništa.
I za kraj, navijačima treba stadion Asim Ferhatović Hase, da gledaju svoje Sarajevo na Koševu, u Sarajevu. A table i wifi mogu i kasnije", saopćeno je iz NIP-a.
Da su te promjene u igri i kombinatorike toliko lagane kako si napisao mi bi igrali četvrtinu finala Lige prvaka a ne neka pretkola trećeg nivoa evropskog fudbala.MSOZ101 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:02Ma ove formacije danas uopšte nisu bitne, pogotovo kod trenera koji znaju posao. Evo reći ćemo da će ova ekipa izaći na teren od početka. U izgradnji napada Bubanja se može spuštati između stopera te pomoći u iznošenju lopte kroz pas, to će dati slobodu Beganoviću i Durakoviću da idu naprijed i u par sekundi smo 3-4-3. Ako nas stisnu, Guliashvili i Kyeremeh će se spustat pa ćemo tu biti poziciono 4-5-1 ili 5-4-1 jer Bubanja može biti u skoku koriatan te se više spuštati. Tako da je ta formacija zandmarujući faktor pod Zekićem.H8Z7 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:48Ma 442 rombluckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:43Nisam stručnjak za neverbalnu komunikaciju, ali mi osmijeh Zorana na pitanje o promjeni sistema nešto govori.
Rockov
Beganović Čelik Jović Duraković
Bubanja
Julardžija Đorđević
Čataković
Kyeremeh Guliashvili
Nedjelja pa četvrtak ako Bog da.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, riki46, skoJaa, supervizor, Tracy3McGrady i 61 gost.