FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 30 jul 2024, 21:00

Mig_Mig je napisao/la:
30 jul 2024, 20:46
miky_hz je napisao/la:
30 jul 2024, 20:16
Generation74 je napisao/la:
30 jul 2024, 20:10

Niko ništa ne spominje, pa čak ni mediji. Ako ne bude, biće valjda neki stream.
Ima prenos,otišla je Merima dole :)

Jos da plocu neko kindapuje :D
Vratili bi ga nazad u roku od pola sata :mrgreen:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 30 jul 2024, 21:01

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 jul 2024, 20:58
NajvecaRadosti je napisao/la:
30 jul 2024, 20:55
Vrhbosnian je napisao/la:
30 jul 2024, 19:44
Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Rockov
Beganovic-Celik-Jovic-Kupresak
Bubanja
Julardzija-Djordjevic
Guliashvili-Renan-Kyeremeh

Onda ovako nema druge.Mislim da bi preofanzivno bilo da krila budu Kyeremeh i Andjusic a AM Guliashvili.Treba natrpati sredinu sa borcima i trkacima da tu izdominiramo.

Ako bude 352 spustit ce Bubanju na stoper sa Nidalom i Jovicem i to je to
Nerealno je očekivati da Kuprešak krene od prve minute, još je nespreman.
Nisam znao mislio sam da je trenirao koliko toliko sa listicom ovo ljeto.Nista onda neka Durakovica,bio je dobar zadnju valjda nastavi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2024, 21:19

30 jul 2024, 21:01
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 jul 2024, 20:58

Rockov
Bubanja
Julardzija-Djordjevic

Onda ovako nema druge.Mislim da bi preofanzivno bilo da krila budu Kyeremeh i Andjusic a AM Guliashvili.Treba natrpati sredinu sa borcima i trkacima da tu izdominiramo.

Nerealno je očekivati da Kuprešak krene od prve minute, još je nespreman.
Nisam znao mislio sam da je trenirao koliko toliko sa listicom ovo ljeto.Nista onda neka Durakovica,bio je dobar zadnju valjda nastavi
Napustio je on Široki prije prozivke tako da nije trenirao sa njima,kolko je bio cca mjesec bez kluba. U nedelju se on aBd špartat lijevom stranom Koševa :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 30 jul 2024, 21:19

H8Z7 je napisao/la:
30 jul 2024, 20:11
MaroonBjelave je napisao/la:
30 jul 2024, 20:06
miky_hz je napisao/la:
30 jul 2024, 20:01

Magoda,nemozes ga prepoznat ovako u civilu tetoviranog :mrgreen:

Btw pogledajte press na klixu i uvod,kako Zekic bari ovu plavku(koja btw grmi :) ) ,ona vodi press ispred domacina valjda pita je Zekic "odakle si" "bila si puno na moru" :rol:

Joj plavke i dominđosa, rodio amidža sebi :D
Drž se mala drž se dobro mi se pazi :rol:
Stari vuk je još u punoj snazi :urnebes:
Samo je li ovo ono lafo kao njakami naprijed a ustvari šorc :crazy:

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 30 jul 2024, 21:22

Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Rockov
Bubanja
Julardzija-Djordjevic

Mislim da ce igrati Durakovic umjesto Kupresaka i Mehmedovic umjesto Julardzije

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 30 jul 2024, 21:43

Nisam stručnjak za neverbalnu komunikaciju, ali mi osmijeh Zorana na pitanje o promjeni sistema nešto govori.

Pretpostavljam da ćemo sutra igrati u formaciji 4 5 1 ili 4 3 1 2.

Sretno ekipi! Sretno momcima koji idu, u putu i na tribinama! I da se radujemo svi zajedno sutra u ova doba, akoBogda!
šta šta je, je*em ti

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 30 jul 2024, 21:48

luckystrike je napisao/la:
30 jul 2024, 21:43
Nisam stručnjak za neverbalnu komunikaciju, ali mi osmijeh Zorana na pitanje o promjeni sistema nešto govori.

Sretno ekipi! Sretno momcima koji idu, u putu i na tribinama! I da se radujemo svi zajedno sutra u ova doba, akoBogda!
Ma 442 romb
Rockov
Beganović Čelik Jović Duraković
Bubanja
Julardžija Đorđević
Čataković
Kyeremeh Guliashvili
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 30 jul 2024, 21:48

Sretno igracima i navijacima u Trnavi!

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 30 jul 2024, 21:52

Sta reci sto vec nije receno.
Jos jedna presica gdje je Zoran pokazao umijece, znanje, razumijevanje.
Sretno svima.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 30 jul 2024, 22:00

Na danas održanoj sjednici Općinskog vijeća Centar Srđan Mandić je još jednom pokušao izmanipulisati javnost, a prije svega navijače i simpatizere FK Sarajevo, saopćeno je iz Općinske organizacije NiP Centar.

"Izlizanim metodama i populističkim potezima pokušao se predstaviti kao osoba kojoj je jako stalo, što do FK Sarajevo, što do stadiona Asim Ferhatović Hase. Predložio je dodatnu tačku na Vijeću kojom malo šta rješava u praksi i za dobrobit FK Sarajevo, ali zato u članu 2. te odluke provlači to da mu Vijeće daje ovlaštenja da ubuduće može potpisivati sve ugovore, bez da o tome konsultuje pa i obavijesti Općinsko vijeće.

Iako je pokušao da u javnosti kaže da to nije istina poznato je šta je prije nepune godine dana izjavio Srđan Mandić - "da je spreman dati stadion Fudbalskom savezu", pa čak i to "da se stadion više neće zvati Asim Ferhatović Hase". Nije isključeno da je ovom odlukom možda i ove namjere pokušao da privede kraju.

Pored toga, nije tako davno bilo kada je zahvaljujući klubu vijećnika NiP-a u budžetu Općine obezbijeđeno četiri miliona konvertibilnih maraka za stadion "Asim Ferhatović Hase" na Koševu. Vrlo lako se mogu na YouTube-u pronaći snimci sa te sjednice i vidjeti koliko se Srđan Mandić opirao tom prijedlogu. Ali prijedlog je na kraju i pored Mandićevih pokušaja da ga minira ipak dobio potrebnu većinu.

I za kraj se postavlja pitanje, otkud tolika briga Mandića za stadion kojem je spreman mijenjati ime i dati ga trećem licu pri ćemu bi FK Sarajevo vjerovatno i izgubilo priliku da igra na njemu. Odgovor vjerovatno leži u činjenici da su izbori za dva mjeseca, a da Mandić u ove četiri godine nije uradio ništa od onoga što je obećao u kampanji. FK Sarajevo će naredno kolo, ukoliko prođe Spartak iz Trnave, na evropskom putu igrati opet u Zenici. Dakle sve isto kao i prije četiri godine.

Ali zato je Mandić postavio tablu, ili kako je nazvao turističku signalizaciju, prema stadionu. Ponovo je pokušao igrati na emocije navijača. Možda da je za četiri godine uredio saobraćajnicu oko stadiona pa da mu turisti, ali i građani i navijači mogu adekvatno prići, ovo ne bi bilo toliko degutantno. Ali ne, zarad jedne slike gdje se spominje stadion Asim Ferhatović Hase, čije ime je htio protjerati s Koševa, Mandić dva mjeseca prije izbora spreman je i na ovakve stvari. A to što se stadionu ne može prići i što opet FK Sarajevo mora igrati svoje međunarodne utakmice u Zenici nikome ništa.

I za kraj, navijačima treba stadion Asim Ferhatović Hase, da gledaju svoje Sarajevo na Koševu, u Sarajevu. A table i wifi mogu i kasnije", saopćeno je iz NIP-a.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 30 jul 2024, 22:02

H8Z7 je napisao/la:
30 jul 2024, 21:48

Ma 442 romb
Rockov
Bubanja
Julardžija Đorđević
Čataković
Kyeremeh Guliashvili
Ma ove formacije danas uopšte nisu bitne, pogotovo kod trenera koji znaju posao. Evo reći ćemo da će ova ekipa izaći na teren od početka. U izgradnji napada Bubanja se može spuštati između stopera te pomoći u iznošenju lopte kroz pas, to će dati slobodu Beganoviću i Durakoviću da idu naprijed i u par sekundi smo 3-4-3. Ako nas stisnu, Guliashvili i Kyeremeh će se spustat pa ćemo tu biti poziciono 4-5-1 ili 5-4-1 jer Bubanja može biti u skoku koriatan te se više spuštati. Tako da je ta formacija zandmarujući faktor pod Zekićem.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 30 jul 2024, 22:05

retromoos je napisao/la:
30 jul 2024, 22:00
Na danas održanoj sjednici Općinskog vijeća Centar Srđan Mandić je još jednom pokušao izmanipulisati javnost, a prije svega navijače i simpatizere FK Sarajevo, saopćeno je iz Općinske organizacije NiP Centar.

"Izlizanim metodama i populističkim potezima pokušao se predstaviti kao osoba kojoj je jako stalo, što do FK Sarajevo, što do stadiona Asim Ferhatović Hase. Predložio je dodatnu tačku na Vijeću kojom malo šta rješava u praksi i za dobrobit FK Sarajevo, ali zato u članu 2. te odluke provlači to da mu Vijeće daje ovlaštenja da ubuduće može potpisivati sve ugovore, bez da o tome konsultuje pa i obavijesti Općinsko vijeće.

Iako je pokušao da u javnosti kaže da to nije istina poznato je šta je prije nepune godine dana izjavio Srđan Mandić - "da je spreman dati stadion Fudbalskom savezu", pa čak i to "da se stadion više neće zvati Asim Ferhatović Hase". Nije isključeno da je ovom odlukom možda i ove namjere pokušao da privede kraju.

Pored toga, nije tako davno bilo kada je zahvaljujući klubu vijećnika NiP-a u budžetu Općine obezbijeđeno četiri miliona konvertibilnih maraka za stadion "Asim Ferhatović Hase" na Koševu. Vrlo lako se mogu na YouTube-u pronaći snimci sa te sjednice i vidjeti koliko se Srđan Mandić opirao tom prijedlogu. Ali prijedlog je na kraju i pored Mandićevih pokušaja da ga minira ipak dobio potrebnu većinu.

I za kraj se postavlja pitanje, otkud tolika briga Mandića za stadion kojem je spreman mijenjati ime i dati ga trećem licu pri ćemu bi FK Sarajevo vjerovatno i izgubilo priliku da igra na njemu. Odgovor vjerovatno leži u činjenici da su izbori za dva mjeseca, a da Mandić u ove četiri godine nije uradio ništa od onoga što je obećao u kampanji. FK Sarajevo će naredno kolo, ukoliko prođe Spartak iz Trnave, na evropskom putu igrati opet u Zenici. Dakle sve isto kao i prije četiri godine.

Ali zato je Mandić postavio tablu, ili kako je nazvao turističku signalizaciju, prema stadionu. Ponovo je pokušao igrati na emocije navijača. Možda da je za četiri godine uredio saobraćajnicu oko stadiona pa da mu turisti, ali i građani i navijači mogu adekvatno prići, ovo ne bi bilo toliko degutantno. Ali ne, zarad jedne slike gdje se spominje stadion Asim Ferhatović Hase, čije ime je htio protjerati s Koševa, Mandić dva mjeseca prije izbora spreman je i na ovakve stvari. A to što se stadionu ne može prići i što opet FK Sarajevo mora igrati svoje međunarodne utakmice u Zenici nikome ništa.

I za kraj, navijačima treba stadion Asim Ferhatović Hase, da gledaju svoje Sarajevo na Koševu, u Sarajevu. A table i wifi mogu i kasnije", saopćeno je iz NIP-a.
Pa ni wifi mu ne radi **** mu sve pogano
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 30 jul 2024, 22:09

Pena je napisao/la:
30 jul 2024, 21:22
Rockov
Bubanja
Julardzija-Djordjevic

Mislim da ce igrati Durakovic umjesto Kupresaka i Mehmedovic umjesto Julardzije
Ja bi prije Julardziju stavio nego Mehmedovica.
Mehmedovic igra sav u strahu,ocito mu fali samopouzdanja, sve su pasovi unazad a zna je povuci naprijed ali ga nesto koci ...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 jul 2024, 22:14

Sta je sa kampom hoce li se sta raditi. :?:
Bar tu nemo ogranicenja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jul 2024, 22:26

retromoos je napisao/la:
30 jul 2024, 22:00

Mamu je bo **** usranu da se mozda ne treba stadion zvati vojvode putnika.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 30 jul 2024, 22:58

MSOZ101 je napisao/la:
30 jul 2024, 22:02
H8Z7 je napisao/la:
30 jul 2024, 21:48

Ma 442 romb
Rockov
Bubanja
Julardžija Đorđević
Čataković
Kyeremeh Guliashvili
Ma ove formacije danas uopšte nisu bitne, pogotovo kod trenera koji znaju posao. Evo reći ćemo da će ova ekipa izaći na teren od početka. U izgradnji napada Bubanja se može spuštati između stopera te pomoći u iznošenju lopte kroz pas, to će dati slobodu Beganoviću i Durakoviću da idu naprijed i u par sekundi smo 3-4-3. Ako nas stisnu, Guliashvili i Kyeremeh će se spustat pa ćemo tu biti poziciono 4-5-1 ili 5-4-1 jer Bubanja može biti u skoku koriatan te se više spuštati. Tako da je ta formacija zandmarujući faktor pod Zekićem.
Da su te promjene u igri i kombinatorike toliko lagane kako si napisao mi bi igrali četvrtinu finala Lige prvaka a ne neka pretkola trećeg nivoa evropskog fudbala.
šta šta je, je*em ti

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 30 jul 2024, 23:31

Slomise ove europske tekme valja cekat do sutra, a i kad prodjemo valja docekat opet cetvrtak 😃

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 30 jul 2024, 23:36

Pena je napisao/la:
30 jul 2024, 23:31
Slomise ove europske tekme valja cekat do sutra, a i kad prodjemo valja docekat opet cetvrtak 😃
Nedjelja pa četvrtak ako Bog da.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 30 jul 2024, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 jul 2024, 23:36

Julardzija je Modric za Mehmedovica!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jul 2024, 23:41

Ne znam što su ljudi pisali da je aktobe puno bolja ekipa od Trnave. Meni Trnava puno ozbiljnija ekipa, čvršći tim,bolji taktički, aktobe možda ima par boljih pojedinaca al Trnava bolji tim. Evo i Zekic to na presu rekao, svaka mu je na mjestu i zrači nekom dobrom energijom i autoritetom ,očito da vlada materijom i zna posao. Drugo poželio bi braći koja putuju puno sreće i pamet u glavu, njihova policija zna biti brutalna bez razloge, vratiti se s pjesmom pa opet ABd napuniti koševo protiv Wisle.vamos Rajvosa

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, riki46, skoJaa, supervizor, Tracy3McGrady i 61 gost.