Priuceni i polupismeni novinari, fujnapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:02Upravo. Cuj utakmica za trece pretkolo historijska. Mi imamo tri playoffa EL, pored toga jos 3 treca pretkola EL, jedno trece pretkolo LP. Ni u cemu nije historijska, ni blizu.Nirton je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:56Zašto, evo naprimjer SportSport, potencira da je sutrašnja utakmica historijska?
Da nismo nikad bili u 3. pretkolu nekog takmičenja - jesmo
Da sutra igramo da dođemo negdje gdje se još nismo plasirali(grupna faza) - nismo
Da sutra igramo da zaradimo neku enormnu sumu novca koju još dosad nismo u Evropi zaradili - nismo
Važna utakmica je sutra iz milion razloga, ali historijska nije i sutrašnja pobjeda ne bi bila historijska ni po čemu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Joj plavke i dominđosa, rodio amidža sebimiky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:01Magoda,nemozes ga prepoznat ovako u civilu tetoviranogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:58Ko je ovo u društvu Ismira? Za Leterme-a znam da je ovaj desno, ali prvi put vidim ovog sa cvikama![]()
![]()
Btw pogledajte press na klixu i uvod,kako Zekic bari ovu plavku(koja btw grmi) ,ona vodi press ispred domacina valjda pita je Zekic "odakle si" "bila si puno na moru"

- Generation74
- Kontakt:
Drž se mala drž se dobro mi se paziMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:06Joj plavke i dominđosa, rodio amidža sebimiky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:01Magoda,nemozes ga prepoznat ovako u civilu tetoviranogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:58Ko je ovo u društvu Ismira? Za Leterme-a znam da je ovaj desno, ali prvi put vidim ovog sa cvikama![]()
![]()
Btw pogledajte press na klixu i uvod,kako Zekic bari ovu plavku(koja btw grmi) ,ona vodi press ispred domacina valjda pita je Zekic "odakle si" "bila si puno na moru"
![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- luckystrike
- Kontakt:
MY TV, koji je dostupan na BH Telecom-ovoj Moja Tv platformi. Mislim da je moguće online gledati taj kanal kao PPV, i to košta par KM.Generation74 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:10Niko ništa ne spominje, pa čak ni mediji. Ako ne bude, biće valjda neki stream.
Ima prenos,otišla je Merima doleGeneration74 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:10Niko ništa ne spominje, pa čak ni mediji. Ako ne bude, biće valjda neki stream.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa eto vam Merima pimpla loptu po terenu jos u naslovu pise da je reporterka MyTv
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Baš forsiraju ovu neku glupu priču historijska utakmica. Smiješno igramo drugo pretkolo konferencija lige i ovakvi nalovi su podcjenjivanjae fk Sarajevo i zdravog razuma, utakmica jest bitna al ništa specijalno ovakvih utakmice fk sarajevo baš često igra. Sutra što god bude zekicu i ekipi treba dati podršku. Vamos Rajvosa .
- luckystrike
- Kontakt:
Jes' odvratan lik u pmmiky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:01Magoda,nemozes ga prepoznat ovako u civilu tetoviranogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:58Ko je ovo u društvu Ismira? Za Leterme-a znam da je ovaj desno, ali prvi put vidim ovog sa cvikama![]()
![]()

Šta kaže Zoka, 'ako si ti spremna i ja sam'

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hahah moguće, navikao ga vidjeti u odjelu.miky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:01Magoda,nemozes ga prepoznat ovako u civilu tetoviranogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:58Ko je ovo u društvu Ismira? Za Leterme-a znam da je ovaj desno, ali prvi put vidim ovog sa cvikama![]()
![]()
Zekić šmeker

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- luckystrike
- Kontakt:
Odalamiće ovo Zoka večeras, ako već nije 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio si ti njega mnogo putaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:58Ko je ovo u društvu Ismira? Za Leterme-a znam da je ovaj desno, ali prvi put vidim ovog sa cvikama![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakva kraljinamiky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:01Magoda,nemozes ga prepoznat ovako u civilu tetoviranogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:58Ko je ovo u društvu Ismira? Za Leterme-a znam da je ovaj desno, ali prvi put vidim ovog sa cvikama![]()
![]()

Ako @Surreal vidi ovu sa press konferencije ide novi avatar vrlo brzo. 

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Generation74
- Kontakt:
Ekstra, hvala braćo. Evo tek upratih članak na portalu, a polomio sam se tražeći.luckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:13MY TV, koji je dostupan na BH Telecom-ovoj Moja Tv platformi. Mislim da je moguće online gledati taj kanal kao PPV, i to košta par KM.
Nek' nam je hairli svima, a posebno našim igračima i navijačima u Trnavi!
Tražim je hahahah, zna Zeka šta valja

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jos da plocu neko kindapujemiky_hz je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:16Ima prenos,otišla je Merima doleGeneration74 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:10Niko ništa ne spominje, pa čak ni mediji. Ako ne bude, biće valjda neki stream.![]()

Max Allegri
Plavuša, gdje neće znati.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
RockovVrhbosnian je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:44Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Beganovic-Celik-Jovic-Kupresak
Bubanja
Julardzija-Djordjevic
Guliashvili-Renan-Kyeremeh
Onda ovako nema druge.Mislim da bi preofanzivno bilo da krila budu Kyeremeh i Andjusic a AM Guliashvili.Treba natrpati sredinu sa borcima i trkacima da tu izdominiramo.
Ako bude 352 spustit ce Bubanju na stoper sa Nidalom i Jovicem i to je to
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nerealno je očekivati da Kuprešak krene od prve minute, još je nespreman.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:55RockovVrhbosnian je napisao/la: ↑30 jul 2024, 19:44Prema izjavi ZZ, rekao bih da je poprilično nagovijestio da ćemo igrati sa 4 nazad sutra. Po meni jedino ispravno u ovakvoj situaciji. Umjesto stopera, pojačat vezu sa Julardžijom i idemo se pofajtati.
Beganovic-Celik-Jovic-Kupresak
Bubanja
Julardzija-Djordjevic
Guliashvili-Renan-Kyeremeh
Onda ovako nema druge.Mislim da bi preofanzivno bilo da krila budu Kyeremeh i Andjusic a AM Guliashvili.Treba natrpati sredinu sa borcima i trkacima da tu izdominiramo.
Ako bude 352 spustit ce Bubanju na stoper sa Nidalom i Jovicem i to je to
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Haksss, Hardzavi, istokzeljo, Kyle88, macahz, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Pena, pitara, rimljanin90 i 87 gostiju.