BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

anlayan
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la anlayan » 08 jun 2009, 21:08

remza je napisao/la:jabi vas zamolio o ovom ajdinu daga ne navodite kao bih talenta.on je najbolji prijatelj od mog amidzica i svaki dan su zajedno.on nema pojma o fudbalu zovu imog rodjaka uvijek u vaduz jer je to los totalno klub ja neznam kolko on placa za ove interviuje .i to da neplaca clanarinu to mora svaki igrac placat cak i ribery u bayernu placa clanarinu i to da je inzinjer on radi na bausteli kolko ja znam

**** ga ja kakvo sad plaćanje? ja ovo radim iz ljubavi prema BH fudbalu ...ccc

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 08 jun 2009, 21:12

remza je napisao/la:jabi vas zamolio o ovom ajdinu daga ne navodite kao bih talenta.on je najbolji prijatelj od mog amidzica i svaki dan su zajedno.on nema pojma o fudbalu zovu imog rodjaka uvijek u vaduz jer je to los totalno klub ja neznam kolko on placa za ove interviuje .i to da neplaca clanarinu to mora svaki igrac placat cak i ribery u bayernu placa clanarinu i to da je inzinjer on radi na bausteli kolko ja znam
remza, ja sam ajdinov stricevic, eto da ti kazem iskreno, mogu se kladiti da si ti onaj maestro, koji blati ovog momka cijelo vrijeme. sa ovom zadnjom recenicom si se odao, da radi na bausteli.

hajde, mi reci ime tog njegovog najboljeg prijatelja, pa da vidimo, na cemu smo. jer ja znam ko mu je najbolji frend.

p.s. ti se to maksuz prijavio da bi napisao taj post?
molim te, ne pretjeruj.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 08 jun 2009, 22:24

Ma uglavnom,Ajdin postade poznat pravo. :lol:
Pa dajte ljudi,ja sam u osnovnoj razvaljivao lopte,svaku tekmu po 3-4 gola davao na školskim turnirima ali među likovima koji ni ne prate fudbal,kada sam došao među ozbiljnije igrače nisam mogao ništa.
Gledam ove ''američke'' Bosance,pa likovi sami sebe gotive,svaki od njih našao nekog igrača i napisao da je budući Puyol,Ibišević,Ibrahimović a mislim da su sve prijatelji bliski,pa se sjetili kako da se reklamiraju.Stavili najbolje isječke i oni najbolji,to otimaju se svi za njih pa sastavit ću i ja za sebe neki video gdje je bilo golova i preko 25 m u rašlje,driblanja cijele odbrane ali na moju žalost protiv teških levata.

Ne kažem da to treba zanemariti,ali da se sada svađate oko tih stvari i da jedne druge vrijeđate nije stvarno potrebno.

I gledajući ove next igrače,čovjek bi pomislio da ćemo imati onda sastav poput Barce,Intera...
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 22:38

Bola(n) je napisao/la:Ma uglavnom,Ajdin postade poznat pravo. :lol:
Pa dajte ljudi,ja sam u osnovnoj razvaljivao lopte,svaku tekmu po 3-4 gola davao na školskim turnirima ali među likovima koji ni ne prate fudbal,kada sam došao među ozbiljnije igrače nisam mogao ništa.
Gledam ove ''američke'' Bosance,pa likovi sami sebe gotive,svaki od njih našao nekog igrača i napisao da je budući Puyol,Ibišević,Ibrahimović a mislim da su sve prijatelji bliski,pa se sjetili kako da se reklamiraju.Stavili najbolje isječke i oni najbolji,to otimaju se svi za njih pa sastavit ću i ja za sebe neki video gdje je bilo golova i preko 25 m u rašlje,driblanja cijele odbrane ali na moju žalost protiv teških levata.

Ne kažem da to treba zanemariti,ali da se sada svađate oko tih stvari i da jedne druge vrijeđate nije stvarno potrebno.

I gledajući ove next igrače,čovjek bi pomislio da ćemo imati onda sastav poput Barce,Intera...
Pa i ti da si se malo potrudio sad bi bio u Cannesu sa reprezentativcima, a nebi pisao ovdje po forumu. Znam i ja da će polovina ovih momaka propasti ko Grčka, ali oni su trenutni talenti u svojim klubovima i mi njihova imena samo ovdje navodimo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 08 jun 2009, 23:00

Ma nisam ja toliko star koliko misliš,imam ja što se tiče toga vremena ali nisam ti ja baš dobar ko ovi ''amerikanci'' :lol:

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 08 jun 2009, 23:05

sutra ću obaviti sa nekim intervju... Vignozzi, Izet Hajrović ili Sejmenović..koji prije naleti :lol:

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 08 jun 2009, 23:09

Bola(n) je napisao/la:Ma nisam ja toliko star koliko misliš,imam ja što se tiče toga vremena ali nisam ti ja baš dobar ko ovi ''amerikanci'' :lol:
Majstore 100% si u pravu...Ja isto nisam toliko star pa ti mogu potvrditi da i ja kada igramo ovamo sa svim tim "zvijezdama" rasturam,a svi redom potpisuju gore nakve profesionalne ugovore sa nekim Švedima...Nedavno sam ovdje napisao da je ljudima dovoljno da vide u kom klubu taj igrač trenira pa ga proglase talentom...A dovoljno im se je upisati da treniraju i to je to...Meni je žalosno kakvi samo ovamo u BIH mladi igrači propadaju...Sramota...

Ovo što sam pisao ne odnosi se na Perviza,jer možda momak i igra dobro...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 08 jun 2009, 23:21

anlayan je napisao/la:sutra ću obaviti sa nekim intervju... Vignozzi, Izet Hajrović ili Sejmenović..koji prije naleti :lol:
Na koji jezik pricas sa Harrisom Vignozzi? :mrgreen: vidio sam na facebooku na slovenski pise nesto :shock:

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 08 jun 2009, 23:23

noah je napisao/la:
anlayan je napisao/la:sutra ću obaviti sa nekim intervju... Vignozzi, Izet Hajrović ili Sejmenović..koji prije naleti :lol:
Na koji jezik pricas sa Harrisom Vignozzi? :mrgreen: vidio sam na facebooku na slovenski pise nesto :shock:
ma sigurno zna engleski :mrgreen:

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 08 jun 2009, 23:39

anlayan je napisao/la:
noah je napisao/la:
ma sigurno zna engleski :mrgreen:
ja znam talijanski :mrgreen:

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 08 jun 2009, 23:44

[/quote]
Na koji jezik pricas sa Harrisom Vignozzi? :mrgreen: vidio sam na facebooku na slovenski pise nesto :shock:[/quote]
[/quote]

ja znam talijanski :mrgreen:[/quote]

okani se ti njega..intervju je još moj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 08 jun 2009, 23:45

anlayan je napisao/la:
okani se ti njega..intervju je još moj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ahahah LOL ma dobro ako ti treba malo help oko jezika zovni me :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: noah, dana/u 08 jun 2009, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 jun 2009, 23:46

E ljudi otkrio sam novog talenta! Neki dan ja is'o kod deda i nene na selo, raja se okupila i otisli u Dolich da igramo tekmu, kad dodje ovaj jedan Beko...samo da vidis kako momak pici po njivi. Pravo snazan(svaki dan ore) brz ko metak(niko nije brzi za sto' kad se treba jest') sljedeceg vikenda opet idem na selo, obecao sam mu da cu sa njim ici da cuvam ovce, pa cu usput obavit intervju da bude frisak za ponedeljka :D ;)

..Sala :lol:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 09 jun 2009, 00:04

evo upravo obavljam razgovor sa Kenanom Kodrom...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 09 jun 2009, 00:15

anlayan je napisao/la:evo upravo obavljam razgovor sa Kenanom Kodrom...
gdje?

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 09 jun 2009, 00:44

Bola(n) je napisao/la:Ma uglavnom,Ajdin postade poznat pravo. :lol:

jarane kapa do poda...a za americke bosance da vam samo nesto kazem...ja u kanadi sam trenirao igrao za najjaci omladinski klub u gradu od milion stanovnika,2 treninga i jedna tekma sedmicno....haloooooooo...isto vam je i u americi,neko ko igra fudbal 3 puta sedmicno po sat dva da bude kandidat za repku drzave od 4 mil stanovnika gdje prosjecan 15togodisnjak potrosi minimalno 15 sati sa loptom sedmicno...ja vam sad kazem,bilo koji tim u prvoj ligi federacije ili rs bi bio najbolji na americkom koledz sampionatu...evo moj jaran iz djetinjstva je u srednjoj skoli u ny stateu dao 47 golova u 11 tekmi...mislim da mozete skontat kakvi tu levati igraju...cak i da u mls neko zaigra od nasih to je opet jedna teska 'ka...a jer mls je tu negdje sa premijer ligom bih

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 jun 2009, 00:45

jeli ono ibisevic igro na koledju?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jun 2009, 00:47

nick je napisao/la:jeli ono ibisevic igro na koledju?
aha
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 jun 2009, 00:49

hvala... :D
i onaj bekamcic igro u americi hmm ipak mislim da im je liga jaca od nase...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 09 jun 2009, 00:53

nick je napisao/la:hvala... :D
i onaj bekamcic igro u americi hmm ipak mislim da im je liga jaca od nase...
Tu je to negdje.Bolji su u njih uslovi sigurno,ali vlada nezainteresovanost za fudbal.Košarka,bejzbol i ragbi su glavni a fudbal igraju izgleda samo nedavno pristigli doseljenici.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], meecko, Mow, No99, Zglavkar i 48 gostiju.