FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
I lom noge novajlije nije zaustavilo pljuvanje po upravi i sjetu na mejta Tuchela.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Centre forward
- Kontakt:
Nissanu oš'o zadnji trap na treningu. Kad nećeš da platiš za BMW onda budi spreman da te japanski polovnjak ostavi na drumu. Prosto k'o pasulj.
Možda ostave Holandeza, mada sumnjam i mislim da je to već dogovoreno i da se za njega krčme u par miliona.
Možda ostave Holandeza, mada sumnjam i mislim da je to već dogovoreno i da se za njega krčme u par miliona.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
70 tisuća reklo NE.
Ispratićemo i to. Yebeni prelazni rok koji predugo traje.
Treba to skratiti za mjesec dana.

Ispratićemo i to. Yebeni prelazni rok koji predugo traje.
Treba to skratiti za mjesec dana.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nakon povrede Itoa svasta je moguce.
Rolfes ce ih sad ucjenjivati za Taha a De Ligt bi mogao ostati kao taj stoper koji ce odmijeniti povrijedjenog Japanca.
Moguca je i opcija odustajanja od napadacki orijentisanog igraca zbog novca koji se trebao dobiti prodajom De Ligta.
Vidjecemo, vrijeme je pred nama i u naredne 2 sedmice bi mogli imati sve kompletirano.
Rolfes ce ih sad ucjenjivati za Taha a De Ligt bi mogao ostati kao taj stoper koji ce odmijeniti povrijedjenog Japanca.
Moguca je i opcija odustajanja od napadacki orijentisanog igraca zbog novca koji se trebao dobiti prodajom De Ligta.
Vidjecemo, vrijeme je pred nama i u naredne 2 sedmice bi mogli imati sve kompletirano.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dogovorili ste Mazru za 20+5 sa Manuom. Ozljeda Ita stavlja Stanišu na tu poziciju, a ne bi trebala ništa promijeniti oko de Ligta jer će na njegovo mjesto ionako doći Tah.
Sorry ali moram i tebi reci da nisu bas u vinklo...pa koji ce meni k sve lige sampiona da je osvojio, sta je imam od toga, da se k medju rajom par dana i to je to. Utakmice su preko cijele godine, cesto i dva puta sedmicno i ja hocu uz mezence i picence da gledam svoj time kako igra, bori se, kidise, napada za gol vise, a no ko kakve picoke nesto meljaju, muljaju..pa im na kraju kitu uvale Mainz i Bremen, Bochum i Frankfurt tesko sve popamtiti. Yebeni Leverkuzen sa igracem kojeg mrsavi uhonja nije htio ni medju rezerve, pobjegne 20 bodova. Covjece prisjeo mi svaku cug domace, suhi vrat mi licio na kozu za opanke, ukucane umal nisam prebio pokoji put kad ovaj Frankestajn sa svojim mezimcem Sanetom izvodi majmunluke. To ti vrhunski trener, mislim vrhunski trener za nas navijace, boli m k za upravu ???? Ti onda jarane bas pojma nejmas o fudbalu ili ne gledas utakmice pa na kraju godine kazes WOOWWWW, bravo, vrhunski trener ako cujes da se sta osvojilo. Zubalo je za njega Pep licno, imam osjecaj da bi se ustelio brzo, bio je na putu imao je par ropsodija (Stanisa ubio Mbaper epizoda), samo malo mu se vise slobode trebalo dati da ga ne karaju igraci, da ih moze odkantati kad hoce...Vidis kako Goretzka ne moze ni prismrditi reprezentaciji, u Bayernu vazda neke klanove protiv trenera pravi...Kimich manji od makova zrna, MRS na beka ili go home...ne smije na da pogleda prema korneru i slobodnom udarcu, pa Hummels - realno u proslog godini najbolji Svabo na centarhalfu??? , Doso pameti Zubalo, a to mu je bio i uslov da produzi kada su mu nasi klekli da se vrati. Nijemci od onake beskrvne reprezentacije uz Spance daleko najbolji na EP i da nije onoga celavog izmeta bilo danas bi govorili i Zubalu kao prvaku Evrope.Balon je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:21Pa @Bundesliga govori generalno, hebo ovu utakmicu. Tuchel je vrhunski trener, to je dokazao bezbroj puta a i sa Bayernom ga je najveca greska Neuerove karijere kostala osvajanje LP. Sa Laimerom i Pavlovicem u veznom redu i rezervnim stoperom Tottenhama u prvom sastavu.
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako je ova sirovina prošla antibot pitanje. Priča o nekakvim mezama, kako bije ukućane zbog Sanea
. Lik je za livade i saditi sijeno, a ne za foruma.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Po mom nekom mišljenju, mislim da ne vrijedi iako je mala cifra kad podijeliš na 12 mjeseci, opet ti ne nudi ništa jer na Bayern TV imaš prijateljske utakmice tipa ovo sad Rottach-Egern, Duren, Tottenham i eventualno nešto još što će bit + neki sadržaj iz kluba koji kad tad izađe na Youtubeu, a kad krene Bundeska i Liga prvaka moraš opet tražit broadcastere u zavisnosti gdje se nalaziš.
Bolje da si hardenu uplatio 40 ojri za moderiranje pdf-a

Da se nadovežem na utakmicu protiv Durena, koju nisam nisam gledao, ali imam potrebu da prokomentarišem sljedeće; dakle, kad se oduzme Ličina, koji nema još profi ugovor sa Bayernom, ovo su plate fudbalera koji su igrali u prvom poluvremenu
Ulreich 2mil€
Kim 12mil€
Stanišić 6.6mil€
Ito - ne zna se još, ali vjerovatno oko 5mil€
Guerreiro 8mil€
Goretzka 18mil€
Dier 5mil€
Boey 3mil€
Zaragoza 6.6mil€
Tel 5mil€
Meni sad nije jasno do čega je došao fudbal, šta mi plaćamo godišnje ovoliko miliona i zašto nisu sposobni dat go polu-amaterskoj ekipi, koja vrijedi 1.25mil€ što je duplo manje od najmanje njihove plate.
Ulreich 2mil€
Kim 12mil€
Stanišić 6.6mil€
Ito - ne zna se još, ali vjerovatno oko 5mil€
Guerreiro 8mil€
Goretzka 18mil€
Dier 5mil€
Boey 3mil€
Zaragoza 6.6mil€
Tel 5mil€
Meni sad nije jasno do čega je došao fudbal, šta mi plaćamo godišnje ovoliko miliona i zašto nisu sposobni dat go polu-amaterskoj ekipi, koja vrijedi 1.25mil€ što je duplo manje od najmanje njihove plate.
Što je dokaz da nogomet igraju igrači a ne njihov status, ugovori, frizure i sl. Dok manekeni i sl. ekipa bude igrala, a nogometaši grijali klupu budu se i dalje sramotili.
Samo ekipa koja je na nekim teškim drogama može ostavljati Upu i Kima, prodavati De Ligta i kupovati Taha.
Izgleda da je i konačno potvrđeno da Simons ostaje u Lajpcigu, a vrlo vjerojatno ispadate i iz utrke za Dua jer vam je sad prioritet stoper. Iako se meni ne čini da je tu neka stvarna potreba jer imate de Ligta. No, Eberl želi dovesti u red plaće i ujedno ispuniti želju Kompe za ofenzivnijim centralnim braničem. Eberl je pokušao posložit momčad prema Kompinim afinitetima, za razliku od prošle sezone kad Tuheljko osim Kenjca nije dobio ništa a ostao bez pola momčadi. Ali bojim se da je Kompa moron i da će se to uskoro pokazati.
- farinelli123
- Kontakt:
Sad će novi Rudi Voller u smislu šišanja konkurencije koja želi njegove igrače, Simon Rolfes da nam uzme još love za precenjenog Taha, umesto da čuvamo De Ligta i Diera (najbolji štoperski par prošle sezone) + Zubimendi i bili bismo vrhunska ekipa. U rangu one iz 2020 po širini dobrog kadra, dok je ekipa iz 2013 imala jaču startnu postavu ali tanju klupu.
Xavi Simmons - dobar igrač, ali ne i neophodan.
Šta će biti ako Kompani flopa do Marta?
Xavi Simmons - dobar igrač, ali ne i neophodan.
Šta će biti ako Kompani flopa do Marta?
•
-
- Kontakt:
Sigurno da jeste. Priča se o nekakvoj energiji koju je on kao donio, a Bayern nije djelovao mrtvije od kad pratim klub. Igrači se jedva vuku po terenu, umjesto da se dokazuju dok nema ovih sa prvenstva, oni kao prebijene mačke. Toliko o njegovoj "energiji." O taktici da ne pričam, mogu samo zamisliti kako će ga školovati recimo Rose, Alonso, pa i mnogi drugi treneri. Jer Kompany je poluamater trener i to će se i pokazati.
I am not yet born; O hear me.

E konacno jedna dobra stvar i od tebe, nasmijao si me i to bas dobro i imas free 3 mjeseca da pises sta hoces, necu te dirati...to ti je bolan pjesnicka sloboda (u ovom slucaju pripovjedacka) da pokaze koliko sam ljut bio

Znači bačene pare, a ja mislio makar ću onu regionalnu ligu gledati. Moram vidjeti može li se to cancel makar pola para da vratecoelho41 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:02Po mom nekom mišljenju, mislim da ne vrijedi iako je mala cifra kad podijeliš na 12 mjeseci, opet ti ne nudi ništa jer na Bayern TV imaš prijateljske utakmice tipa ovo sad Rottach-Egern, Duren, Tottenham i eventualno nešto još što će bit + neki sadržaj iz kluba koji kad tad izađe na Youtubeu, a kad krene Bundeska i Liga prvaka moraš opet tražit broadcastere u zavisnosti gdje se nalaziš.
Bolje da si hardenu uplatio 40 ojri za moderiranje pdf-a![]()
Prodje Juli, ne uspjedose prodati nikog.
A i zasto bi isli Coman, Gnabry,Goretzka... kad imaju primanja koja im niko nece dati nigdje drugo.
Kobasičar je stopirao kupovinu novih igraca, dok se ne izvrsi prodaja prekobrojnih.
Dok ovi ne uspiju prodati bilo koga, naftasi ce zavrsiti onog malog iz Rennesa.
A i zasto bi isli Coman, Gnabry,Goretzka... kad imaju primanja koja im niko nece dati nigdje drugo.
Kobasičar je stopirao kupovinu novih igraca, dok se ne izvrsi prodaja prekobrojnih.
Dok ovi ne uspiju prodati bilo koga, naftasi ce zavrsiti onog malog iz Rennesa.
Jbg, ne ide analogija ali nikakoCentre forward je napisao/la: ↑28 jul 2024, 23:24Nissanu oš'o zadnji trap na treningu. Kad nećeš da platiš za BMW onda budi spreman da te japanski polovnjak ostavi na drumu. Prosto k'o pasulj.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Bitno da smo shvatili poentu.harden je napisao/la: ↑29 jul 2024, 19:16Jbg, ne ide analogija ali nikakoCentre forward je napisao/la: ↑28 jul 2024, 23:24Nissanu oš'o zadnji trap na treningu. Kad nećeš da platiš za BMW onda budi spreman da te japanski polovnjak ostavi na drumu. Prosto k'o pasulj.![]()

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Samo kad te čuju Hondaši gotov siCentre forward je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:07Bitno da smo shvatili poentu.harden je napisao/la: ↑29 jul 2024, 19:16Jbg, ne ide analogija ali nikakoCentre forward je napisao/la: ↑28 jul 2024, 23:24Nissanu oš'o zadnji trap na treningu. Kad nećeš da platiš za BMW onda budi spreman da te japanski polovnjak ostavi na drumu. Prosto k'o pasulj.![]()
![]()

Uostalom, Bemgaru voze Turci i ostali tamnoputi. Kao i oni kome život nije mio

Valja dočekati i kraj kolovoza pa da vidimo šta su ovi uradili.
Dujo iz Rennesa bi prije kod nas, sad grije klupu na Olimpijadi. Ovi naravno više nude, ali to ne mora biti presudno. Neće se to rješiti do polovine osmog mjeseca.
A dotle Eberl mora nekog prodati.
I to nekog ofanzivnog da se da znak da malac može upasti u vatru.
Dati za tog klinca 60 dok svi redom daju smiješne cifre za igrače Bayerna je glupost pogotovo što krila ionako imaju na izvoz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.