harden je napisao/la: ↑29 jul 2024, 18:01
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2024, 17:58
Ma nemojte me pogresno shvatiti, prvi ja bi volio vidjeti slamku nade, ta slamka je unistena odlaskom Semanica iz kluba
****, tako je kako je, ostaje nam pratiti ovo i nadati se najboljem. Ja ne ocekujem puno fakat kad realno sagledas, al evo vidjet cemo, za pohvalu mi je transparencija na danasnjoj pressici.
7.9 zajednicki stand u gradu Jedinstva i Dinama, prodaju se rekviziti oba kluba
Prosli put kaze prodano 800 dresova po 40KM, tako je klub prihodovao 32000KM.
800 dresova vrhunska brojka, da smo posjedovali web stranicu za na kojoj mozes kupiti dres mogao bi slobodno dodati jos toliko. Zasto to ponovo ne pokrene?
Kazem ti nesto konkretno kao potpis ugovora sa nekim proizvodjacem opreme, pa koji god bio i stavljanje u prodaju dresova je korak naprijed, makar mali, korak je naprijed.
Price i suradnji sa Dinamom su smijesne i neozbiljne to ne bi ni komentirao cak.
Mi smo bolesnici i mi cemo ovo ispratiti kako god bilo, samo treba biti realan. Na kraju krajeva opet se nista konkretno nije reklo o momcima koji su dosli, imaju ime i prezime valjda su negdje i igrali, eto momak taj sto je iz Leotara dosao zabio je dva gola, ne kazem nuzno da tu nema igraca, ali na tome graditi ekipu za vrh je smijesno, Ismet patinza rezultatom i dokazivanjem to se vidi, a fali mu misica da se potuce realno nije on Azmir i ne treba da bude, jasno je da ne mozemo i da ce svaka naredna sezona biti patnja slicna prosloj sezoni.