Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije, moji se prepali totalno. Reci na pp je ko to!?Popović Lazar je napisao/la:Džimi glup ti prijedlog4ever alone? je napisao/la:Uletite starcima u sobu sa cigarom u ustima, kada se prepadnu vi im naravno objasnite da se radi o prvom aprilu. Ima li jos neki prijedlog ?
Mali zaboravio si ono najvažnije ti imaš štelu ,zato si tako dobarLBJ MVP je napisao/la:Jbg imam drugova gimnazijalaca svi su normalni ko i jaPonekad uče i prolaze dobro ja bi u srednjoj bio zadovoljan da imam 4,a normalno da će početak biti težak
Evo ja visim po forumu,treniram,stalno oko treba i opet imam 5 i valjda ću bit učenik generacije 90 % da hoćuMada je i to na meni da mi nije mrsko vježbat matematiku pa da sad ostvarim neki uspjeh na takmičenju bio bi već siguran
Ja ovo sebi ponovim uvijek kad hoću da učim,al jbg 5-ice su opet tu
Nemam štelu jednostavno mozaklegenda reala je napisao/la:Mali zaboravio si ono najvažnije ti imaš štelu ,zato si tako dobarLBJ MVP je napisao/la:Jbg imam drugova gimnazijalaca svi su normalni ko i jaPonekad uče i prolaze dobro ja bi u srednjoj bio zadovoljan da imam 4,a normalno da će početak biti težak
Evo ja visim po forumu,treniram,stalno oko treba i opet imam 5 i valjda ću bit učenik generacije 90 % da hoćuMada je i to na meni da mi nije mrsko vježbat matematiku pa da sad ostvarim neki uspjeh na takmičenju bio bi već siguran
Ja ovo sebi ponovim uvijek kad hoću da učim,al jbg 5-ice su opet tu![]()
LBJ MVP je napisao/la:Odlazim sa foruma dotužilo mi više pozdrav svim znanim i neznanim forum prijateljima forum neprijateljima i ostalim
Dade mi 4ever alone? ideju
aprilililili
jelde glup pokušaj
Nemam štelu jednostavno mozaklegenda reala je napisao/la:Mali zaboravio si ono najvažnije ti imaš štelu ,zato si tako dobarLBJ MVP je napisao/la:Jbg imam drugova gimnazijalaca svi su normalni ko i jaPonekad uče i prolaze dobro ja bi u srednjoj bio zadovoljan da imam 4,a normalno da će početak biti težak
Ja ovo sebi ponovim uvijek kad hoću da učim,al jbg 5-ice su opet tu![]()
Danas na času hemije zayebancija ja zadnja klupa,nastavnica ispituje i pričam ja sa ovim jaranima cijeli čas i pred kraj ona me proziva
kaže dosadno gospodi iz zadnje klupe i izađem i sve znao dobijem 5
![]()
Moram malo da odbranim legitimet na forumu iako znam da se zajebavašhajd mi objasni kako bi na silnim takmičenjima prolazio to mi stara ne može sredit
Ja sam imao sličan planlegenda reala je napisao/la:Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama![]()
![]()
![]()
A daj vi što doboro učite (ovi iz Sarajeva )pomozite malom Sarajlijici dajte mu neke instrukcije i tako nek završi bar osnovnu u srednju nemora ni ići (ona nije obavezna)
Nema od tog ništa to samo može Bosco ,nego jesi ti iz Sarajeva da odeš malo izvježbati malog Sarajlijicu ,on je sedmi ti si osmi (valjda nisi zaboravio gradivo od prošle godine)ja te molim da odeš da ga izvježbašLBJ MVP je napisao/la:Ja sam imao sličan planlegenda reala je napisao/la:Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama![]()
![]()
![]()
A daj vi što doboro učite (ovi iz Sarajeva )pomozite malom Sarajlijici dajte mu neke instrukcije i tako nek završi bar osnovnu u srednju nemora ni ići (ona nije obavezna)
Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurnolegenda reala je napisao/la:Nema od tog ništa to samo može Bosco ,nego jesi ti iz Sarajeva da odeš malo izvježbati malog Sarajlijicu ,on je sedmi ti si osmi (valjda nisi zaboravio gradivo od prošle godine)ja te molim da odeš da ga izvježbašLBJ MVP je napisao/la:Ja sam imao sličan planlegenda reala je napisao/la:Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama![]()
![]()
![]()
nije problem velik je to grad ima veći izbor cura mora biti jedna za tebe ,ali prvo instrukcije pa onda cure ,a gdje si ti blizu SarajevaLBJ MVP je napisao/la: Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurno
Bold2:Ja sam tu blizu Sarajeva ne bi bilo problema,ako zna kakvih dobrih Sarajki![]()
Srednju uzaludnu.....smjer - Nadaj se...Samo F.K.S !! je napisao/la:Legendo sta si ti zavrsio ?
Ma Breza-Ilijaš u stvari u Ilijašu sam prijavljen to su tzv. rupe u zakonulegenda reala je napisao/la:nije problem velik je to grad ima veći izbor cura mora biti jedna za tebe ,ali prvo instrukcije pa onda cure ,a gdje si ti blizu SarajevaLBJ MVP je napisao/la: Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurno
Bold2:Ja sam tu blizu Sarajeva ne bi bilo problema,ako zna kakvih dobrih Sarajki![]()
A za ovo prvo ozbiljno hoćeš za doktora ,bravo mali ,ma doktori mogu guziti e već domari oni ne mogu
Ma šta misliš da jednog dana osnujemo KP BiH normalno kada pozavršavamo ove sve škole ti budi bravar ja ću bit doktorSamo F.K.S !! je napisao/la:ja sam odlucio bicu prvi hodza komunista![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.