AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Eto Pavlovic je done deal, mislim da cemo sa njim dobiti fantasticno pojacanje u odbrani
Colombo, Nasti i Sale bi trebali ostati, pogotovo ova prva dva, pa nek pokusaju sa njima jednu sezonu, ali nazalost gledace da ih prodaju glupani. pavlovic je jedna golema kita od stopera, klada obicna koja je dosla preko Ibre naravno, balkanske njuske. Tako ce i Terzic isto, yebali mu oni zenu onu plasticnu.
Thiaw pametan momak, bjezi odande prije nego pocne propadati, a Tomori nije los, nego sabotira namjerno sebe ne bi li ga prodali sto prije nazad u Englesku jer ga West Ham odavno ganja, ovi hoce velike pare.
Thiaw pametan momak, bjezi odande prije nego pocne propadati, a Tomori nije los, nego sabotira namjerno sebe ne bi li ga prodali sto prije nazad u Englesku jer ga West Ham odavno ganja, ovi hoce velike pare.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Odličan mercato zasad. Radi se mirno a pametno i to je najbitnije. Svi ključni igrači će ostati, a na to će se dodati par izuzetno zanimljivih profila igrača. Morata je svima poznat, dok je Pavlović odličan igrač, ko je gledao lani LPa kao i nastupe na Euru, zna o čemu pričam. Samo 23 godine.
Liberali je jači prospekt od Camarde, zapišite to sebi i zapamtite.
P.S
50ak miliona za Moratu, Emersona i Pavlovića. Odličan posao. Uvijek će biti kritičara, ali uprava i ovo ljeto radi dobar posao.
Još defanzivni vezni, Samardzic i treci napadač i Milan je spreman.
Riješiti se Pobege, Adlija, Thiawa ili Tomorija i to je to.
Liberali je jači prospekt od Camarde, zapišite to sebi i zapamtite.
P.S
50ak miliona za Moratu, Emersona i Pavlovića. Odličan posao. Uvijek će biti kritičara, ali uprava i ovo ljeto radi dobar posao.
Još defanzivni vezni, Samardzic i treci napadač i Milan je spreman.
Riješiti se Pobege, Adlija, Thiawa ili Tomorija i to je to.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 28 jul 2024, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne znam baš koliko je odličan kad ulazimo skoro u avgust, a nismo doveli maltene nikoga. Ovo se sve trebalo rješiti ranije i imati kompletan tim na raspolaganju kod prijateljskih utakmica.
Emerson je najveća misterija i šta uopšte vide u tom liku, pa ga ganjaju čitavo ljeto. I još preružan na sve to, valja gledati i tu facu uz prosječnog igrača.
Emerson je najveća misterija i šta uopšte vide u tom liku, pa ga ganjaju čitavo ljeto. I još preružan na sve to, valja gledati i tu facu uz prosječnog igrača.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Onda gledaj Calabriu i njegov ubrzani hod, jer lik ne zna da trči.rope11 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:51Ne znam baš koliko je odličan kad ulazimo skoro u avgust, a nismo doveli maltene nikoga. Ovo se sve trebalo rješiti ranije i imati kompletan tim na raspolaganju kod prijateljskih utakmica.
Emerson je najveća misterija i šta uopšte vide u tom liku, pa ga ganjaju čitavo ljeto. I još preružan na sve to, valja gledati i tu facu uz prosječnog igrača.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Čuj dobar mercato. Samo nek ne puca style
Citam i ne vjerujem 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Možda je gospoda očekivala Mbappea, Hakimija i Rodrija. I tad bi našli zamjerku.
Druze dosao Morata umjesto Girouda i to je to, o kakvom odlicnom mercatu mi pricamo ovdje? ustvari ti pricas
Niko ne ocekuje te sto si nabrojao, niti bi oni dosli u ovakav Milan. Ali sezona pocinje za 20tak dana, a oni nam sole pamet pricom da ima jos vremena za dovesti pojacanja.......

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nisam imao velika očekivanja, ali ne mogu merkato posmatrati kao uspješnim kad se do avgusta i dalje ciganče oko istih igrača kao u junu. Jedan dovedeni igrač je premalo kad se uzme u obzir da sezona počinje brzo i da imaš novog trenera koji treba sve to uigrati.
To što je Calabria prosjek, to ne čini Emersona boljim igračem. Samo malo brža i ružnija verzija Calabrije, iako ovog smatram kao boljim defanzivcem tako da sve to dođe isti qurac.
To što je Calabria prosjek, to ne čini Emersona boljim igračem. Samo malo brža i ružnija verzija Calabrije, iako ovog smatram kao boljim defanzivcem tako da sve to dođe isti qurac.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sve ovisi koji su ciljevi Milana za sezonu? Ako je cilj izboriti l.p onda je ok....ako je cilj eventualno grupu proci ili igrati ligu eufu na proljece onda imamo tim deff za te ciljeve....za nesto vise mislim da treba deff puno bolje, sezona je duga 3 fronta 2 tekme sedmicno, repke, povrede....
A koji je rope to klub vec zavrsio sva dovodjenja igraca, ovo ljeto je sasvim drugacije od drugih jer je bio euro i cekao se kraj, svi kasne sa transferima pa tako i mi
Morata i Pavlovic za sada sasvim dobro plus niko od bitnojih igraca nije napustio. Ovi sto su dosli prosle sezone ove ce sigurno biti jos bilji
Treba dati malo vremene novom treneru da vidimo kako ce to ici, meni je vec promjena da mi igramo na posjed i drzanje lopte vise od protivnika, to smo cak i Pepu sinoc uzeli
Memaga nema vise grupe LP de se vise malo informisitw prije pisanja, nema vise grupe nema vise ispadanja iz lp u El kad ispanes ispao si
Morata i Pavlovic za sada sasvim dobro plus niko od bitnojih igraca nije napustio. Ovi sto su dosli prosle sezone ove ce sigurno biti jos bilji
Treba dati malo vremene novom treneru da vidimo kako ce to ici, meni je vec promjena da mi igramo na posjed i drzanje lopte vise od protivnika, to smo cak i Pepu sinoc uzeli
Memaga nema vise grupe LP de se vise malo informisitw prije pisanja, nema vise grupe nema vise ispadanja iz lp u El kad ispanes ispao si
Halali nisam znao, deff nisam pratio da je promjenjen sistem....ronaldo99 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 23:36A koji je rope to klub vec zavrsio sva dovodjenja igraca, ovo ljeto je sasvim drugacije od drugih jer je bio euro i cekao se kraj, svi kasne sa transferima pa tako i mi
Al nebitno na sistem l.p, sa ovakvim sastavom mislim nemamo mi sta traziti....prijateljske utakmice necu da komentarisem tu se igraju razne kombinacije i uigravanja, samo cu primjer navesi da je CDK birvaktile u prijateljskim utakmicama odlican bio pa sezona krenu pa znamo kako zavrsi, pa nasa repka prije u prijateljskim se naloze pobjedjuju svakoga pa dodju kvalifikacije sastavit se ne mogu....tako da to nije relevantno....
Ocjenu mercata ću dati kada on završi, a sigurno će biti umanjena jer 3 sedmice pred početak sezone nismo ništa jaci u odnosu na prethodnu.
Činjenica da ni ostali klubovi u Italiji nisu bas aktivni al da se moralo brže jeste.
Moram priznati da Pavlovića nisam nesto gledao pa ga neću ni komentarisati.
Vidjet ćemo kako će dalje ići al ono sto sam do sad vidio mogao bi nas Fonseka iznenaditi.
Činjenica da ni ostali klubovi u Italiji nisu bas aktivni al da se moralo brže jeste.
Moram priznati da Pavlovića nisam nesto gledao pa ga neću ni komentarisati.
Vidjet ćemo kako će dalje ići al ono sto sam do sad vidio mogao bi nas Fonseka iznenaditi.
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Sto je vazno jeste da se niko od nosioca tima ne proda odma tu imas dobar pocetak.
Sad je vazno da ti nosioci tima i igraju kao sto im je bog dragi dao taj talenat i bez povreda.
A bez povreda naravno i za ostale igrace.
Pojacanja od prosle sezone bice bolja toga se nadam u dubini duse.
Sad je vazno da ti nosioci tima i igraju kao sto im je bog dragi dao taj talenat i bez povreda.
A bez povreda naravno i za ostale igrace.
Pojacanja od prosle sezone bice bolja toga se nadam u dubini duse.
Sto se tice odlazaka ima tu jos Thiaw i Tomori. Uskoro pocinje sezona ti si nesiguran hoce li ti igraci ostati ili nece, a svakako su kratki sa stoperima, ako ne uspiju otici a guraju citavo ljeto da napuste ekipu, imat ce nezadovoljne i indisponirane igrace koji ne zele da ostanu i hoce da idu, i ti ulazis sa takvim igracima u sezonu, a nisu dali da idu jer su gofnari trazili vise nego sto vrijede a vamo nece da daju vise od 20 mil. za bilo kojeg igraca. Plus imas samo Gabbiu i Kalulua
Nije doveden nijedan igrac koji ce napraviti razliku nego su dovedeni igraci reda radi da se samo dovedu i popune rupe. Da je to sve ozbiljno trehnuli bi oni 50 miliona za nekog napadaca a ne 15 do 20. Jedina nada ostaje da Moratu procepi i da bude novi Giroud. Royal, Fofana i pogotovo Pavlovic su igraci na fazon RLC-a i Chuka. Nista se nece promjeniti drasticno, za nadati se da ce Fonseca uspjeti da ih sredi.

Sta ti garantuje da ce igrac od 50 miliona biti produktivniji i imati vise uspjeha od igraca od 15-20 miliona ? Apsolutno nista. Morata je vrh za 12-13 miliona za koliko je doveden. Igrac reprezentacije Spanije, ima mnogo iskustva, sampion i to sve u paketu za 12 miliona. I Morata ce da ponudi vise od Girouda. Giroud je znao da bude statican i da se ne vidi po 60-70 minuta.
Tomoria sto prije prodati. Lik ili ima psihicki problema ili nije zadovoljan u Milanu i zeli nazad u EPL jer ga ne zovu u repku, a on bi trebao da bude kao najbolji stoper sto Milan ima. Od stameni italijana u odbrani do engleski imigranata.
Cijela sezona zavisi ne od prelaznog roka vec od Fonsece kako ce posloziti trenutni tim. Protiv City-a je RLC bio maestralan recimo i bas je bio u elementu , ako on (Fonseca) uspije izvuci od RLC max onda je to ogromno pojacanje.
Saele pod Piolijem je vise manje izgledao kao amater i bio je pravo los. Sezona pod Mottom mu je vratila samopouzdanje i on izgleda bolje nego ikad. U obje utakmice je bio medju najboljim igracima i bilo bi ga steta prodati za 10-15 miliona ako vec ne dodje jos jedan napadac gurnuti Okafora kao zamjenu za Moratu a Saele lijevo s Leaom.
Tomoria sto prije prodati. Lik ili ima psihicki problema ili nije zadovoljan u Milanu i zeli nazad u EPL jer ga ne zovu u repku, a on bi trebao da bude kao najbolji stoper sto Milan ima. Od stameni italijana u odbrani do engleski imigranata.
Cijela sezona zavisi ne od prelaznog roka vec od Fonsece kako ce posloziti trenutni tim. Protiv City-a je RLC bio maestralan recimo i bas je bio u elementu , ako on (Fonseca) uspije izvuci od RLC max onda je to ogromno pojacanje.
Saele pod Piolijem je vise manje izgledao kao amater i bio je pravo los. Sezona pod Mottom mu je vratila samopouzdanje i on izgleda bolje nego ikad. U obje utakmice je bio medju najboljim igracima i bilo bi ga steta prodati za 10-15 miliona ako vec ne dodje jos jedan napadac gurnuti Okafora kao zamjenu za Moratu a Saele lijevo s Leaom.
- Beduin
- Kontakt:
Evo Meepo ti je postavio isto pitanje, tvojim rezonom je garant uspjeha ako iskesiras enormnu cifru?Stroj1946 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 09:05Sto se tice odlazaka ima tu jos Thiaw i Tomori. Uskoro pocinje sezona ti si nesiguran hoce li ti igraci ostati ili nece, a svakako su kratki sa stoperima, ako ne uspiju otici a guraju citavo ljeto da napuste ekipu, imat ce nezadovoljne i indisponirane igrace koji ne zele da ostanu i hoce da idu, i ti ulazis sa takvim igracima u sezonu, a nisu dali da idu jer su gofnari trazili vise nego sto vrijede a vamo nece da daju vise od 20 mil. za bilo kojeg igraca. Plus imas samo Gabbiu i KaluluaNije doveden nijedan igrac koji ce napraviti razliku nego su dovedeni igraci reda radi da se samo dovedu i popune rupe. Da je to sve ozbiljno trehnuli bi oni 50 miliona za nekog napadaca a ne 15 do 20. Jedina nada ostaje da Moratu procepi i da bude novi Giroud. Royal, Fofana i pogotovo Pavlovic su igraci na fazon RLC-a i Chuka. Nista se nece promjeniti drasticno, za nadati se da ce Fonseca uspjeti da ih sredi.
Nisu ni Thea trebali dovesti, kao ni Leaoa, a da ne govorimo o Pulisicu ili Maignanu npr.
I po cemu si nesiguran hoce li ti stoperi ostati pa biti nezadovoljni ili se prodati, znas nesto vise od nas ovdje? To kako i sta rade, razmisljaju, sta sa trenerom dogovaraju niko od nas ovdje ne zna, zato pitam znas li ti sta vise ili jednostavno vjerujes svakom medijskom natpisu? Jer onda se do sad trebao prodati neko od 4 nasa najbolja igraca, jelde?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
A po cemu ti je Emerson pojacanje u odnosu na Calabriju i koja je to razlika ogromna?Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:53Onda gledaj Calabriu i njegov ubrzani hod, jer lik ne zna da trči.rope11 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:51Ne znam baš koliko je odličan kad ulazimo skoro u avgust, a nismo doveli maltene nikoga. Ovo se sve trebalo rješiti ranije i imati kompletan tim na raspolaganju kod prijateljskih utakmica.
Emerson je najveća misterija i šta uopšte vide u tom liku, pa ga ganjaju čitavo ljeto. I još preružan na sve to, valja gledati i tu facu uz prosječnog igrača.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
meepo je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:09Sta ti garantuje da ce igrac od 50 miliona biti produktivniji i imati vise uspjeha od igraca od 15-20 miliona ? Apsolutno nista. Morata je vrh za 12-13 miliona za koliko je doveden. Igrac reprezentacije Spanije, ima mnogo iskustva, sampion i to sve u paketu za 12 miliona. I Morata ce da ponudi vise od Girouda. Giroud je znao da bude statican i da se ne vidi po 60-70 minuta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.