najludja rasa
nego, gle ovog peha od covjeka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Auuakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 00:17najludja rasa
nego, gle ovog peha od covjeka
Teško da postoji veća gamad od Marokanaca. Mislim da nema zatvora u Zapadnoj Evropi koji nije prepun Marokanaca.Mogli je napisao/la: ↑28 jul 2024, 20:49Sjevernoafrikanci siju paniku u Njemačkoj: Buknuo broj seksualnih zločina Tunižana i Marokanaca, a ne mogu ih deportirati![]()
https://www.vecernji.hr/vijesti/sjevern ... ti-1788057
Tad ce Trump biti na vlasti pa ce extremni liberizam umanjiti.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 01:20Englezi su do sad prekucali sto se tice podrske lgbt na EP 2021, evo sad ni Francuzi ne zaostaju.
Mogu misliti kakva ce tek propaganda biti u Americi na SP 2026...
Nije ovo samo provokacija za Krscane nego za sve normalne ljude.
Trump je izgubio plot otkako su smaknuli Bidena. Njegova prica se svodi samo da kaze nesto ekstremno sto bi udovoljilo ciljanoj publici.alemsa je napisao/la: ↑29 jul 2024, 03:49Tad ce Trump biti na vlasti pa ce extremni liberizam umanjiti.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 01:20Englezi su do sad prekucali sto se tice podrske lgbt na EP 2021, evo sad ni Francuzi ne zaostaju.
Njegove zadnje izjave su mu u fazonu zadnjeg vladanja za vrijeme korone kad je govorio da piju deterdzent umjesto vakcine i gdje je par glupih amerikanaca izgubilo zivot zbog togaBrokula je napisao/la: ↑29 jul 2024, 09:55Trump je izgubio plot otkako su smaknuli Bidena. Njegova prica se svodi samo da kaze nesto ekstremno sto bi udovoljilo ciljanoj publici.alemsa je napisao/la: ↑29 jul 2024, 03:49Tad ce Trump biti na vlasti pa ce extremni liberizam umanjiti.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 01:20Englezi su do sad prekucali sto se tice podrske lgbt na EP 2021, evo sad ni Francuzi ne zaostaju.
Nakon sto je policajac ubio onu zenu, Trump izlazi sa pricom kako ce dat federalni imunitet policajcima. Pa onda kako nece finansirati skole gdje su vakcine obavezne.
Gdje ima skola na svijetu gdje vakcina nije obavezna uopste![]()
Ali to je nepotrebno, ne svatam potrebu. Napravi film da je Isus bio gay, i to svjesno/namjerno uradi da bi isprovociro Krscane pa i Muslimane ali su veci cilj tu Krscani. I onda kad ovi reaguju, kazu ti si homofob. Isto da ja sad kupim Bibliju odem ispred crkve zapalim, ljudi izadju pa me prebiju i ja kazem vi ste Islamofobi ne nego su kretenofobi.dscile je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:50Jednostavno, prejak im je lobi, to se vidi kroz svaku sferu "zabave". Koja je poenta na otvaranju Olimpijskih igara da ubacis 15 trandzi kako rekreiraju tajnu veceru? Kakve veze to ima sa sportom, kulturom ili bilo cime? Mislim, ovo su svakako retoricka pitanja, jasno je sta je poenta toga. I ne osjecam se uvrijedjeno kao neki vjernik, jer nisam nesto pretjerano u vjeri, ali j*bote...
Dovoljno je pogledati danasnje filmove i serije, nema skoro ni jedna a da jedan od glavnih likova nije gej. I to bas onako se potrude da docaraju pusenje k*rca ili klistiranje dupeta. Sve ne bi li se djeci utuvilo u glavu kako je nesto kontra biologije u stvari normalno. Sledece su djecije knjige, skolski udzbenici i slicno. Pa ce za 20ak godina vjerovatno pedofilija biti normalna a dijeca ce sa 13 godina odlucivati hoce li biti on, ona ili ono.