Ide Bron da uzme zlato na vjerovatno zadnjim OL za njeg. Ocekujem setnju obicnuL-Train je napisao/la: ↑28 jul 2024, 19:17Jel bi 2012e kad su spanjolce nabili 30 razlike bas u prvom mecu u grupi,a onda igrali u finalu na jednu loptu malte ne?,nikad ne podcjenjuj mogucnost da ti u jednoj utakmici stvari krenu naopako![]()
Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Re: Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Sljedeca olimpijada vrlo vjerovatno nece biti KDa,Brona i Stepha,mogucnost da izgube zlato drasticno ce se povecati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
E cuj Kanada
Njemacka i Srbija su 2. i 3. favoriti, kakve Kanade, Francuske i tako to.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tu tekmu nikad prezalio.Mozda i najbolje finale ikad.L-Train je napisao/la: ↑28 jul 2024, 19:17Jel bi 2012e kad su spanjolce nabili 30 razlike bas u prvom mecu u grupi,a onda igrali u finalu na jednu loptu malte ne?,nikad ne podcjenjuj mogucnost da ti u jednoj utakmici stvari krenu naopako![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Srecom pa je Durant patriota. Inace bi od 2012. bila bar dva srebra.
Pa vidjeli smo im "nove" na prvenstvima pod senilnim Popovichem. NBA liga definitivno dugo slabija nije bila. Pola igraca ne bi imalo mjesta u Realu.L-Train je napisao/la: ↑28 jul 2024, 19:23Sljedeca olimpijada vrlo vjerovatno nece biti KDa,Brona i Stepha,mogucnost da izgube zlato drasticno ce se povecati.
Ma amerikanci tek trebaju otkljucati Tatuma sa klupe 
Inace Srbija sa Jokicem +,- 0,bez njega -26

Inace Srbija sa Jokicem +,- 0,bez njega -26

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ne znam sta je cudno
Srbija nije kandidat za Medalju tu drugi vode kolo 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Svjeze mi je svjetsko od prosle godine.

15.10.2013.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako je debeli somborac i 11 panjeva favoriti za titulu onda kosarka otišla u qrac
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Naravno da nisu ,jer godinama su bez nekog uspijeha

Najbolji duo ikada , dva GOATa , bez njih bi zlato bilo debelo upitno.
Amerikanci nekada šalju nezgrapne ekipe , i danas ovdje imaš dva neupotrebljiva parmaka Tatuma i Bookera koji qrcu ne sluze ,za Haliburtona ne znam ni sta se desava , imaju u svom bazenu rekao bih nekolicinu igrača koji su kompaktibilniji i upotrebljiviji u FIBA takmičenju , za početak bih rekao Irving i Brown, ne pratim toliko vise NBA da mogu nabrajati ostale kvalitetne igrače
Ovo je za mene bio njihov najljepše skrojen tim, FIBA WC 2014, nedostaje im neki Faried danas bez obzire na sve. On, DMC, Davis su uništavali sve pod obručom ,off skok,def skok ,ubice komplet repertoar. Bolja unutrašnja linija nego danas. Onaj Rođo onda je vasiona za ovog Embida.
Vanjski Irving , Curry , Harden ,Thompson tada još mladi,poezija. Plus DeRozan i Rose. Bolja i bekovi nego danas ,uz svo štovanje Edwardau. ( Kao sto rekoh Booker je ****)
Coach K je tada poveo 5 visokih

Danas je ova ekipa od ekipe sa slike bolja samo za KD i LBj
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ljudi kad kazu da je kraj americke dominacije, ali zaboravljaju da od 25 najboljih igraca ispod 25 godina, Wembayana, Doncic, Warner I Shai nisu Ameri, plus itekako zanimljiva grupa mladih amerikanaca dolazi u obliku Dyabantse I Flagga, generalno made selekcije im dominiraju zadnjih par godina tako da se ja ne bi plasio za njih. Pogotovo ako uzmemo u obzir da ova 4 igraca igraju za 4 razlicite selekcijeRollMan je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:33
Najbolji duo ikada , dva GOATa , bez njih bi zlato bilo debelo upitno.
Amerikanci nekada šalju nezgrapne ekipe , i danas ovdje imaš dva neupotrebljiva parmaka Tatuma i Bookera koji qrcu ne sluze ,za Haliburtona ne znam ni sta se desava , imaju u svom bazenu rekao bih nekolicinu igrača koji su kompaktibilniji i upotrebljiviji u FIBA takmičenju , za početak bih rekao Irving i Brown, ne pratim toliko vise NBA da mogu nabrajati ostale kvalitetne igrače
Ovo je za mene bio njihov najljepše skrojen tim, FIBA WC 2014, nedostaje im neki Faried danas bez obzire na sve. On, DMC, Davis su uništavali sve pod obručom ,off skok,def skok ,ubice komplet repertoar. Bolja unutrašnja linija nego danas. Onaj Rođo onda je vasiona za ovog Embida.
Vanjski Irving , Curry , Harden ,Thompson tada još mladi,poezija. Plus DeRozan i Rose. Bolja i bekovi nego danas ,uz svo štovanje Edwardau. ( Kao sto rekoh Booker je ****)
Coach K je tada poveo 5 visokihumjesto Plumleea i Drummounda da dodaš PG13 ili Kawhia u taj vakat i dobiješ perfektnu ekipu.
Danas je ova ekipa od ekipe sa slike bolja samo za KD i LBj

Ekipa koju bi ja licno volio da vidim: Garland, Herro, Jalen Green, Brown, Turner, Mitchell, Morant, Williamson, Irving, Holmgren, Jackson, Bridges..
Al mislim da u njih trebaju repku vodit obavezno College treneri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.