Nikola Katić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Nikola Katić

Post Postao/la soko » 07 jun 2024, 18:16

retromoos je napisao/la:
07 jun 2024, 17:17
hurem je napisao/la:
07 jun 2024, 16:11
Sreća pa Vasilj odbrani onu situaciju s početka utakmice kada je Katic lahko ispao...sreća pa protivnički igrac nije pao jer bi čist 11-erac bio...i vjerovatno bi se drugačija priča pričala ovdje.
Mimo toga je vrlo dobro odradio svoj posao, blokirao suteve, prekidao akcije, bio pozrtvovan. A ko ne bi bio protiv Engleske u gostima?!
Ništa slabiju partiju nije odigrao Radeljic ali s nekim drugim pozitivnim karakteristikama, ali se slabo piše o njemu. Zapravo je Radeljic bio mozda ponajbolji od stoperskog trojca...tako da ova utakmica ne moze reci mnogo a pogotovo ne da je bolji od Hadzikadunica. Tek ćemo da vidimo.
Moje neko mišljenje da su trenutno tu negdje ali da će se Katic prije progurati jer je u zdravoj sredini i ne muče ga "rusi" iz polusezone u polusezonu.
Nije lahko ispao vec je napravio ogromnu gresku i lose reagovao, to niko ne pise jer vecina navijaca prati jako povrsno igru. Ja sam to napisao odmah na poluvremenu, a ti si sad drugi na ovom forumu koji je to primjetio. Nema sumnje da moze biti dobar fudbaler, ali nije ni blizu vrhunskog, jer da jeste taj bi davno bio u Hrvatskoj ili nekom velikom klubu. Ljudi prate fudbalere i odredjuju njihove kvalitete emocijama, a ja statistikom, to je najbolji pokazatelj njihovih mogucnosti. Isto tako ogromna razlika je igrati u klubu i reprezentaciji. U klubu imas citavu sezonu na raspolaganju, pa se tako i greske kroz sezonu saniraju i maskiraju, dok u reprezentaciji jedna greska kosta ekipu plasmana na neko takmicenje. Da Vasilj nije odbranio, ta njegova greska bi isplivala na povrsinu, ovako kao da nista nije bilo. U Hajduku je napravio glupost zbog koje su izgubili titulu. Velike greske koje su nas kostale bodova na kraju utakmice, neke i plasmana na velike evente su pravili i drugi furbaleri. Kovacevic 2 gola krivac, Civic 3 gola, Gojkovic 1 gol, Mujakic 2 gola, Hadziahmetovic 2 gola, Cimirot 2 gola, Dzeko 2 gola, Pjanic 1 gol, masa jos drugih gresaka u odbrani drugih fudbalera koje su nam pojele ogroman broj bodova. Za napad da ne govorim, Dzeko je promasio najmanje 25 100% sansi, Demirovic i Prevljak po nekoliko. Poenta je da niko ne garantuje da ce neki igrac dobre igre iz kluba prenijeti u reprezentaciju, jer tu puno njih zaista dodje da se odmara kao sto je Lulic davno napisao. Dobre igre pruze oni koji iskreno nastupaju, a takvih je malo kod nas. Reprezentacija u Zenici na pripremama, a Dzeko (kapiten) u Sarajevu u njegovoj vili se provodi i spava, onda sutra ide na trening. Opet ljudi brane razne likove, ko fol navijacu a glupi ko k.urac.
Niko ne kaze da je vrhunski igrac. Kod te greske, ono je bio Ollie, koji je jedan vrhunski igrac pogotovo sta radi u ovoj sezoni. Ollia malo ko moze cuvati u premier ligi a da ne pricamo o nasim igracima.
Katic solidan, igrac sezone u svici, mogao bi zavrsiti u ligi petice.
Za nase uslove i vise nego dobar.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 07 jun 2024, 18:25

retromoos je napisao/la:
07 jun 2024, 17:17
hurem je napisao/la:
07 jun 2024, 16:11
Sreća pa Vasilj odbrani onu situaciju s početka utakmice kada je Katic lahko ispao...sreća pa protivnički igrac nije pao jer bi čist 11-erac bio...i vjerovatno bi se drugačija priča pričala ovdje.
Mimo toga je vrlo dobro odradio svoj posao, blokirao suteve, prekidao akcije, bio pozrtvovan. A ko ne bi bio protiv Engleske u gostima?!
Ništa slabiju partiju nije odigrao Radeljic ali s nekim drugim pozitivnim karakteristikama, ali se slabo piše o njemu. Zapravo je Radeljic bio mozda ponajbolji od stoperskog trojca...tako da ova utakmica ne moze reci mnogo a pogotovo ne da je bolji od Hadzikadunica. Tek ćemo da vidimo.
Moje neko mišljenje da su trenutno tu negdje ali da će se Katic prije progurati jer je u zdravoj sredini i ne muče ga "rusi" iz polusezone u polusezonu.
Nije lahko ispao vec je napravio ogromnu gresku i lose reagovao, to niko ne pise jer vecina navijaca prati jako povrsno igru. Ja sam to napisao odmah na poluvremenu, a ti si sad drugi na ovom forumu koji je to primjetio. Nema sumnje da moze biti dobar fudbaler, ali nije ni blizu vrhunskog, jer da jeste taj bi davno bio u Hrvatskoj ili nekom velikom klubu. Ljudi prate fudbalere i odredjuju njihove kvalitete emocijama, a ja statistikom, to je najbolji pokazatelj njihovih mogucnosti. Isto tako ogromna razlika je igrati u klubu i reprezentaciji. U klubu imas citavu sezonu na raspolaganju, pa se tako i greske kroz sezonu saniraju i maskiraju, dok u reprezentaciji jedna greska kosta ekipu plasmana na neko takmicenje. Da Vasilj nije odbranio, ta njegova greska bi isplivala na povrsinu, ovako kao da nista nije bilo. U Hajduku je napravio glupost zbog koje su izgubili titulu. Velike greske koje su nas kostale bodova na kraju utakmice, neke i plasmana na velike evente su pravili i drugi furbaleri. Kovacevic 2 gola krivac, Civic 3 gola, Gojkovic 1 gol, Mujakic 2 gola, Hadziahmetovic 2 gola, Cimirot 2 gola, Dzeko 2 gola, Pjanic 1 gol, masa jos drugih gresaka u odbrani drugih fudbalera koje su nam pojele ogroman broj bodova. Za napad da ne govorim, Dzeko je promasio najmanje 25 100% sansi, Demirovic i Prevljak po nekoliko. Poenta je da niko ne garantuje da ce neki igrac dobre igre iz kluba prenijeti u reprezentaciju, jer tu puno njih zaista dodje da se odmara kao sto je Lulic davno napisao. Dobre igre pruze oni koji iskreno nastupaju, a takvih je malo kod nas. Reprezentacija u Zenici na pripremama, a Dzeko (kapiten) u Sarajevu u njegovoj vili se provodi i spava, onda sutra ide na trening. Opet ljudi brane razne likove, ko fol navijacu a glupi ko k.urac.
I onaj kreten Spaho je jednim dijelom kriv, na par dobrih intervencija Radeljica on je prozivao Katica 😂 Radeljic je dosta bolji bio od Katica koji je bas imao par katastrofalnih reakcija ..

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 09 jun 2024, 23:28

Jbg.dosta losija partija danas i direkran krivac za gol.Jak i srcan igrac medjutim nije ispred Hadzikadunica i Leona Barisica.Premija svakako u odnosu na Kovacevica,Gojkovica,Sanicanina itd....

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 09 jun 2024, 23:30

guillermo je napisao/la:
09 jun 2024, 23:28
Jbg.dosta losija partija danas i direkran krivac za gol.Jak i srcan igrac medjutim nije ispred Hadzikadunica i Leona Barisica.Premija svakako u odnosu na Kovacevica,Gojkovica,Sanicanina itd....
:thumbup:

To je to. Hadzikadunic mora biti u prvih 11.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 jun 2024, 00:10

guillermo je napisao/la:
Isto tako je i spasio cist gol.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 jun 2024, 00:32

19vendetta87 je napisao/la:
10 jun 2024, 00:10
guillermo je napisao/la:
Dečko najbolje ocijenjen od naših- 7.4 ocjena. Toliko o znanju i poznavanju 🙄:
Najbolji pojedinac na terenu bio je Nikola Katić sa ocjenom 7,4. Pratio ga je Anel Ahmedhodžić sa ocjenom 7.1. Zapaženu partiju pružio je i Kenan Pirić sa ocjenom 6,9. Najmanje ocjene dobili su Dario Šarić i Ermin Bičakčić (6,5).
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 jun 2024, 13:10

soccerfan je napisao/la:
10 jun 2024, 00:32
guillermo je napisao/la:
Najbolji pojedinac na terenu bio je Nikola Katić sa ocjenom 7,4. Pratio ga je Anel Ahmedhodžić sa ocjenom 7.1. Zapaženu partiju pružio je i Kenan Pirić sa ocjenom 6,9. Najmanje ocjene dobili su Dario Šarić i Ermin Bičakčić (6,5).
Ma momak je ozbiljno pojačanje. Mislim da će on, Anel i Seo odlično funkcionirat.
Hadžikadunić, Radeljić i Bičakčić ozbiljne su zamjene i s njima imamo odličnu širinu u odbrani.
Bekovske pozicije treba pod hitno pojačat novim igračima i probat naći jednog ili dvojicu brzih u napadu.
Mislim da će ovo bit odlična priča
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 14 jun 2024, 18:18

kempes je napisao/la:
14 jun 2024, 13:00
soccerfan je napisao/la:

halo, dijasporski US smradu, postedi nas svojih komentara.
kako ti jos nisi banovan to mi nije jasno
menstrual

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jun 2024, 18:21

Ovaj lik jos ima obraza da se javlja nakon sto je otvoreno navijao za Ukrajinu u barazu protiv nas?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 jun 2024, 19:18

Na foe, i ne citirajte majmuna.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 jun 2024, 20:14

DamirT je napisao/la:
14 jun 2024, 18:21
Ovaj lik jos ima obraza da se javlja nakon sto je otvoreno navijao za Ukrajinu u barazu protiv nas?
Sto je najgore nije jedini. Cio fk sarajevo pdf je navijao kontra svoje drzave
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jun 2024, 20:16

Sveti je napisao/la:
14 jun 2024, 20:14
DamirT je napisao/la:
14 jun 2024, 18:21
Sto je najgore nije jedini. Cio fk sarajevo pdf je navijao kontra svoje drzave
Al ovaj vala prednjaci evo 3 mjeseca skoro. Slomi se lik da ga neko citira...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 jun 2024, 20:36

Upravo ovo sto JonSnow kaze, samo na FOE stavite retarda i ne citajte ga. Mozda i suicid izvrsi na kraju kad shvati da ne postoji ovdje.
Ovako moramo citati smaraca jer ga drugi citiraju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 20 jul 2024, 20:07

Sjajno otvaranje sezone za Nikolu. Asistencija i clean sheet.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 jul 2024, 20:42

JonSnow je napisao/la:
14 jun 2024, 13:10
soccerfan je napisao/la:

Ma momak je ozbiljno pojačanje. Mislim da će on, Anel i Seo odlično funkcionirat.
Hadžikadunić, Radeljić i Bičakčić ozbiljne su zamjene i s njima imamo odličnu širinu u odbrani.
Bekovske pozicije treba pod hitno pojačat novim igračima i probat naći jednog ili dvojicu brzih u napadu.
Mislim da će ovo bit odlična priča
Slazem se.
Meni se ovo za sad svidja.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 jul 2024, 18:08

U prvih 11 danas. Igraju protiv Shelbournea iz Irske.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 jul 2024, 17:06

Evo zabio gol, vode 2 1 protiv Winterthura

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 28 jul 2024, 18:24

Jedan od najvećih dobitaka za nas u ovom zadnjem periodu.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 28 jul 2024, 22:52

guillermo je napisao/la:
jesi l to napisao da je Barišić bolji od Katića? :eh: ja se nadam da Barišić ide u istoriju, zajedno sa Kovačevićem i Čivićem.

Ahmedhodžić, Katić, Kolašinac prva half linija, Muharemović/Bičakčić, Hadžikadunić, Radeljić druga.
Glory Glory Man United

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 28 jul 2024, 22:55

Daduli je napisao/la:
28 jul 2024, 22:52
guillermo je napisao/la:
jesi l to napisao da je Barišić bolji od Katića? :eh: ja se nadam da Barišić ide u istoriju, zajedno sa Kovačevićem i Čivićem.

Ahmedhodžić, Katić, Kolašinac prva half linija, Muharemović/Bičakčić, Hadžikadunić, Radeljić druga.
Učini nam svima uslugu, nemoj više pisati na forumu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, HariTz, jasmin10, Sheyi i 60 gostiju.