Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

adis.p
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la adis.p » 31 mar 2011, 23:56

Nail for Real je napisao/la:
adis.p je napisao/la:Znal neko stranicu neku stranicu za skidanje knjiga....tacnije treba mi "Tvrdica" - Molijer....
....pa et' ako ko naleti negdjee.... :) :) :)

P.S

I uslov je da je knjiga na latinici..... :D
antikvarne-knjige.com

Probaj ovdje, mislim da mozes da citas u pdf formatu, za download nisam siguran.
Hvala, al nema... :? :? :?

Svejedno kako cu je citat.....samo da je procitam... :| :|
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 mar 2011, 23:59

Hawking je napisao/la: Prvo odavde skini program za skidanje preko torrenata: http://www.utorrent.com/
Onda odavde skini torrent i učitaj ga, nakon toga ćeš u tom programu vidjeti kako se skida Office: http://thepiratebay.org/torrent/6182200 ... thethingy]

Ako već znaš raditi sa torrentima izvini zbog ovog tutoriala :mrgreen:
Hvala ti na linku znam radit sa torrentima btw :mrgreen: Jedino torrentom i skidam 8-)
Dakle ovo ide bez nekih activation kodova mada ova sedmica ima dosta nekih zaštita,alskontaću već nešto :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 01 apr 2011, 00:01

LBJ MVP je napisao/la:
Hawking je napisao/la: Prvo odavde skini program za skidanje preko torrenata: http://www.utorrent.com/
Onda odavde skini torrent i učitaj ga, nakon toga ćeš u tom programu vidjeti kako se skida Office: http://thepiratebay.org/torrent/6182200 ... thethingy]

Ako već znaš raditi sa torrentima izvini zbog ovog tutoriala :mrgreen:
Hvala ti na linku znam radit sa torrentima btw :mrgreen: Jedino torrentom i skidam 8-)
Dakle ovo ide bez nekih activation kodova mada ova sedmica ima dosta nekih zaštita,alskontaću već nešto :)
Ako ne bude tu koda nikakvog poslaću ti ja, imam dobar krek, radi ko sat...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 apr 2011, 00:07

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Da manje visite na forumu i uopće internetu,ocjene bi vam bile bolje.Jednostavno. :)

pa yebote ne mogu stalno ni visiti za knjigom, hoces da pludim, imam 2 prijateljice u razredu, nikao ne uce s razumijevanjem vec samo napamet, dodju u skolu sve blijedo lice, nedavno joj pozlilo ne vidi na oci izgubila se totalno

boli mene briga, kad cu ja to iduce sedmice ispraviti i kaj hadžija kasnije biti
Mislim da za tebe nije ni govorio.
Meni izvlači živce ovaj SAMO FKS . Momak jel se ti fališ time što dobivaš 1 , što padaš ili nešto drugo . Bolan dobro ti lik kaže gore ;) Ni ja ne učim 3-4 sata ali uzmem knjigu svaki dan minimum pola sata , pročitaš lekciju i dobar si , nemožeš dobit 1 sve da hoćeš ;)

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 01 apr 2011, 00:12

Meni izvlači živce ovaj SAMO FKS . Momak jel se ti fališ time što dobivaš 1 , što padaš ili nešto drugo . Bolan dobro ti lik kaže gore ;) Ni ja ne učim 3-4 sata ali uzmem knjigu svaki dan minimum pola sata , pročitaš lekciju i dobar si , nemožeš dobit 1 sve da hoćeš ;)
Potpis na ovo....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 00:13

bavarian_bk je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Da manje visite na forumu i uopće internetu,ocjene bi vam bile bolje.Jednostavno. :)

pa yebote ne mogu stalno ni visiti za knjigom, hoces da pludim, imam 2 prijateljice u razredu, nikao ne uce s razumijevanjem vec samo napamet, dodju u skolu sve blijedo lice, nedavno joj pozlilo ne vidi na oci izgubila se totalno

boli mene briga, kad cu ja to iduce sedmice ispraviti i kaj hadžija kasnije biti
Mislim da za tebe nije ni govorio.
Ma hajd da je srednja već SAMO FKS osnovac pa ja osnovnu prođe 8 godina jedan od najboljih učenika učim pred kontrolni samo i to iz ovih zajebanijih predmeta biologije i geografije
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 01 apr 2011, 00:21

Ne znam, nije mi jasno da se ne moze nauciti za dva. Matematika je jedan od predmeta za koji samo treba imati volje. Pola sata na dan vjezbanja i nema te stvari koja se ne moze shvatiti. Uzmes instrukcije i vjeruj mi da ce biti bolje u roku dvije sedmice. Ostale predmete takodjer, samo na vrijeme uciti i to je to. U osnovnoj i srednjoj sam bio ponos generacije, na fakultetu trenutno 8.9 prosjek. Za sve se moze naci vremena. Treniram kosarku, idem u teretanu, visim na forumima, izlazim sa rajom i djevojkom, ucim redovno. Jeste da sam vrlo cesto ne ispavan ali iskoristim subotu i nedjelju da se odmorim da valja.

Evo jedan klip da se nasmijete.

http://manemoj.com/?url=links%2Fstart&a=open&id=41104

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 01 apr 2011, 00:26

4ever alone? je napisao/la:Ne znam, nije mi jasno da se ne moze nauciti za dva. Matematika je jedan od predmeta za koji samo treba imati volje. Pola sata na dan vjezbanja i nema te stvari koja se ne moze shvatiti. Uzmes instrukcije i vjeruj mi da ce biti bolje u roku dvije sedmice. Ostale predmete takodjer, samo na vrijeme uciti i to je to. U osnovnoj i srednjoj sam bio ponos generacije, na fakultetu trenutno 8.9 prosjek. Za sve se moze naci vremena. Treniram kosarku, idem u teretanu, visim na forumima, izlazim sa rajom i djevojkom, ucim redovno. Jeste da sam vrlo cesto ne ispavan ali iskoristim subotu i nedjelju da se odmorim da valja.

ma ja sam u osnovnoj bio odlican ucenik. bog i batina u razredu. nisam skoro nikako ucio al sam prokazio peticom. jednostavno sam ljen sto se knjige tice. sad prolazim tricom. opet moram cekat zadnju sedmicu da vidim hocul proc. sam sebi kazem konju jedan neces vise sebi dopustit da se brines hoces li past. al ja opet po starom. :cry: :cry: moracu se uozbiljit. valjda sad cure ofo, ono. pa ce valjda i to proc, a i ja cu onda prolazit mozda cetvrticom. :)
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 apr 2011, 00:31

kivi je napisao/la:
4ever alone? je napisao/la:Ne znam, nije mi jasno da se ne moze nauciti za dva. Matematika je jedan od predmeta za koji samo treba imati volje. Pola sata na dan vjezbanja i nema te stvari koja se ne moze shvatiti. Uzmes instrukcije i vjeruj mi da ce biti bolje u roku dvije sedmice. Ostale predmete takodjer, samo na vrijeme uciti i to je to. U osnovnoj i srednjoj sam bio ponos generacije, na fakultetu trenutno 8.9 prosjek. Za sve se moze naci vremena. Treniram kosarku, idem u teretanu, visim na forumima, izlazim sa rajom i djevojkom, ucim redovno. Jeste da sam vrlo cesto ne ispavan ali iskoristim subotu i nedjelju da se odmorim da valja.

ma ja sam u osnovnoj bio odlican ucenik. bog i batina u razredu. nisam skoro nikako ucio al sam prokazio peticom. jednostavno sam ljen sto se knjige tice. sad prolazim tricom. opet moram cekat zadnju sedmicu da vidim hocul proc. sam sebi kazem konju jedan neces vise sebi dopustit da se brines hoces li past. al ja opet po starom. :cry: :cry: moracu se uozbiljit. valjda sad cure ofo, ono. pa ce valjda i to proc, a i ja cu onda prolazit mozda cetvrticom. :)
Znaš šta jarane , tako je meni bilo u prvom razredu , tj , prvom polugodistu prvog razreda gimnazije . Ja naucio u osnovnoj , nikad ne ucim a petice . Krenuo u gimnaziju , kontam isto tako , malo sutra . Moji kod kuce navikli na petice a ja jedva 4 izvukao . Drugo polugodiste prosjek 4.4 , muzicko me zajebalo da prođem 5. Isto tako 2 razred . Evo sad bio prosjek 4.2 . Nemora se uciti 2-3 sata , vec svaki dan po pola sata , sat max i hadzija si :)

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 01 apr 2011, 00:35

Tako je. Ni jedan pocetak nije lagan, pa tako ni onaj kada krenes u srednju. Naviknut da u osnovoj ucis samo kada treba, ne znas da u srednjoj nije tako. Bas se na vrijeme mora uciti, bukvalno od prve lekcije. Samo je bitno da se izbjegne ona kletva : Dabogda ti se nagomilalo gradivo.. A vala i zene znaju sve uprskati, proklete su do daske.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 apr 2011, 00:36

Jah eto meni bas drago sto padam cccc jbg u zivotu si u nekim stvarima dobar u nekim nisi ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 apr 2011, 00:38

4ever alone? je napisao/la:Tako je. Ni jedan pocetak nije lagan, pa tako ni onaj kada krenes u srednju. Naviknut da u osnovoj ucis samo kada treba, ne znas da u srednjoj nije tako. Bas se na vrijeme mora uciti, bukvalno od prve lekcije. Samo je bitno da se izbjegne ona kletva : Dabogda ti se nagomilalo gradivo.. A vala i zene znaju sve uprskati, proklete su do daske.
Kako za koga. Evo na mom primjeru. Nijedan predmet (osim engleskog kojeg razmatram da studiram) ne ucim redovno...a naravno kad dodju testovi maksimalno sat vremena.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2011, 00:44

Pa koliko puta vam moram reći da od škole nema hajra ,šta učite koji **** kad ćete na biro :lol: ;)

Mali sarajlija šta ima veze što si pao (jes da je glupo pasti u sedmom razredu )ali jbg dešava se
Ja nisam učio ni pola sata dnevno pa nisam pado u osnovnoj ,u srednjoj nisam učio nikako ni piso na časovima ni ništa pa sam pado iz jedne , :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 01 apr 2011, 00:45

Za sve one koji danas idu u skolu, nemojte se prepadati ako vam profesor zada nenajavljeni kontrolni. Prvi je April. Znam da su nas svaki put furali pa u jednom trenutku im dosadi jer smo ih skontali. Bolje da vi njih zeznete.

Plan je da izadjite svi ( lafo pobjegli sa casa ) i kada uciteljica/nastavnica udje u kabinet, sacekajte 2-3 minute i uletite vristeci "APRILILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" To smo mi na svakom predmetu kada je ovaj dan u pitanju. Odlicna zezancija. :P

Sretan prvi April.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 apr 2011, 00:47

Ja nisam pao niti cu . Ne bih to nikad sebi dopustio ;) Za sve ovo je kriva Sanja i onaj alan_kardec sto me upozna sa njom :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 00:48

Jbg imam drugova gimnazijalaca svi su normalni ko i ja :lol: Ponekad uče i prolaze dobro ja bi u srednjoj bio zadovoljan da imam 4,a normalno da će početak biti težak
Evo ja visim po forumu,treniram,stalno oko treba i opet imam 5 i valjda ću bit učenik generacije 90 % da hoću :| Mada je i to na meni da mi nije mrsko vježbat matematiku pa da sad ostvarim neki uspjeh na takmičenju bio bi već siguran :mrgreen:
legenda reala je napisao/la:Pa koliko puta vam moram reći da od škole nema hajra ,šta učite koji **** kad ćete na biro :lol: ;)

Mali sarajlija šta ima veze što si pao (jes da je glupo pasti u sedmom razredu )ali jbg dešava se
Ja nisam učio ni pola sata dnevno pa nisam pado u osnovnoj ,u srednjoj nisam učio nikako ni piso na časovima ni ništa pa sam pado iz jedne , :lol:
Ja ovo sebi ponovim uvijek kad hoću da učim,al jbg 5-ice su opet tu :lol:

4ever alone?
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 01 apr 2011, 00:49

Uletite starcima u sobu sa cigarom u ustima, kada se prepadnu vi im naravno objasnite da se radi o prvom aprilu. Ima li jos neki prijedlog ? :P

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 00:50

4ever alone? je napisao/la:Uletite starcima u sobu sa cigarom u ustima, kada se prepadnu vi im naravno objasnite da se radi o prvom aprilu. Ima li jos neki prijedlog ? :P
:lol: :lol: U meni se ne bi prepali jer znaju da mi nema ništa mrže od cigare :lol: :lol: Možda sa viskijem u ruci bi u mene prošlo :mrgreen:

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 01 apr 2011, 00:51

4ever alone? je napisao/la:Uletite starcima u sobu sa cigarom u ustima, kada se prepadnu vi im naravno objasnite da se radi o prvom aprilu. Ima li jos neki prijedlog ? :P
Džimi glup ti prijedlog :mrgreen:
Hajde lazare,hajde Lazare..

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 apr 2011, 00:53

Opet vi na chat, a temu sam vam za to izmislio (doduše nisam otvorio) :mrgreen:

Nego fakat mi nije jasno kako lik ispod imena nema ni broj postova, ni kad je pridružen.. Imate sliku na prethodnoj stranici. Koji je fazon, osim što je Čak Noris? :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 0 gostiju.