al izgleda da je bio u pravu kad je drzao onaj govor na predstavljanju, kad je rekao da nece osvojiti jednu titulu, da nece osvojiti dvije titule, tri, cetiri, pet, sest, sedam, osam...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja ovdje ne vidim nista smijesno, ko je spomenuo Noaha?LBJ MVP je napisao/la:BIHfan je napisao/la:
Pa daj Rose-u, Howardu, Nashu Wade i Bosha garantujem da bi prvu sezonu uzeli titulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zar Noah nije jedan od najboljih centara lige![]()
Moraš gledat šta jednoj ekipi treba Bullsima bi bolje došao neki bezvezan šuter samo da pogodi kad je sam nego Howard jer već imaju dominaciju u reketu jedna su od najboljih skakačkih ekipa![]()
I ja mislim da je dovođenje Bosha bio glup potez.Imali su Haslema tu Beasleya su mogli ostavit da bude 6. samo im prvi potez treba da bude bolji trener da je tu neko fino trenersko ime Beasleyu bi bilo drago da bude 6. igrač Wade i LBJ bi igrali za ekipu i tako.Nekog solidnog centra su mogli dovest umjesto Bosha mada ni sad nije kasno mislim sljedeće sezone,ako neko trade bude htio.Ja sam mišljenja da im PG ne treba jer su tu i Wadde i James,a Chalmers i Bibby svoje solidno mogu odigrat
BIHfan je napisao/la: Ja ovdje ne vidim nista smijesno, ko je spomenuo Noaha?
Noah jest jedan od boljih centara u NBA.
Rose sa Wade-om i Boshom u ekipi, plus da ima jednog Bibby-a, Chalmersa, Haslema, Millera, Jonesa bi 90% bio prvak u NBA. Ti prati Spurse, ako ih pratis uopste jer vidim vise Jamesa pratis.
Apelujem na Boozera, Noaha i Denga da odu iz Chicaga, pa da nam svima Rose pokaze kako sam vodi svoj tim u finale Istoka. Ipak je on NAJBOLJI i NEMA MANA.dema je napisao/la:Apelujem na NBA zvijezde prvo na Howarda da dodje u Miami,zatim Paula,i onda zelim da i Griffin dodje kao 6 igrac i da James sasvim zasluzeno pocne osvajat titule,i da dokaze da je NAJBOLJI
Nije niko spomenuo Noahaosim što je tu Rose,a kolko ja znam oni igraju zajednoBIHfan je napisao/la:Ja ovdje ne vidim nista smijesno, ko je spomenuo Noaha?LBJ MVP je napisao/la:BIHfan je napisao/la:
Pa daj Rose-u, Howardu, Nashu Wade i Bosha garantujem da bi prvu sezonu uzeli titulu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zar Noah nije jedan od najboljih centara lige![]()
Moraš gledat šta jednoj ekipi treba Bullsima bi bolje došao neki bezvezan šuter samo da pogodi kad je sam nego Howard jer već imaju dominaciju u reketu jedna su od najboljih skakačkih ekipa![]()
I ja mislim da je dovođenje Bosha bio glup potez.Imali su Haslema tu Beasleya su mogli ostavit da bude 6. samo im prvi potez treba da bude bolji trener da je tu neko fino trenersko ime Beasleyu bi bilo drago da bude 6. igrač Wade i LBJ bi igrali za ekipu i tako.Nekog solidnog centra su mogli dovest umjesto Bosha mada ni sad nije kasno mislim sljedeće sezone,ako neko trade bude htio.Ja sam mišljenja da im PG ne treba jer su tu i Wadde i James,a Chalmers i Bibby svoje solidno mogu odigrat
Noah jest jedan od boljih centara u NBA.
Rose sa Wade-om i Boshom u ekipi, plus da ima jednog Bibby-a, Chalmersa, Haslema, Millera, Jonesa bi 90% bio prvak u NBA. Ti prati Spurse, ako ih pratis uopste jer vidim vise Jamesa pratis.
Pa jednostavno zato što je tu 4-5 kompletnijih ekipa.Bullsi,Celticsi,Spursi,Lakersi,Blazersi,Mavsi i Thunder je isto bolja ekipa za prstena od MiamijaTed Mosby je napisao/la:Nije još ništa gotovo u ovoj sezoni, zašto Miami ne bi osvojio prsten
nema klupeTed Mosby je napisao/la:Nije još ništa gotovo u ovoj sezoni, zašto Miami ne bi osvojio prsten
znaci mislis da Bullsi imaju bolju ekipu.Rose ima mana ali posto vidim da slabije pratis nebi sad o njima.Odkad je Noah ili Deng u rangu Wade i dali Rose ima jos 2 All star igraca.MaGiCa je napisao/la:Apelujem na Boozera, Noaha i Denga da odu iz Chicaga, pa da nam svima Rose pokaze kako sam vodi svoj tim u finale Istoka. Ipak je on NAJBOLJI i NEMA MANA.dema je napisao/la:Apelujem na NBA zvijezde prvo na Howarda da dodje u Miami,zatim Paula,i onda zelim da i Griffin dodje kao 6 igrac i da James sasvim zasluzeno pocne osvajat titule,i da dokaze da je NAJBOLJI
Fakat smo mogli poslat apel Tesli mi sa forumaDonnie Darko je napisao/la:ja apelujem na nikolu teslu da ustane iz groba te da aktivira svoj vremeplov, i da nas onda vrati 9 mjeseci u proslost, objasni lebronu situaciju u kojoj ce se naci kada predje u heat, i da ga nagovori da predje u bullse jer ga tamo niko ne bi zamrzio, nigdje mu ne bi zvizdali osim u clevelandu, i gdje bi sto je najvaznije bio omiljen od strane navijaca bullsa. boze zasto nije presao u bullse, svijet bi danas bio puno ljepsi.
oj pa vi ste nas ismijavali kad smo govorili da je Noah all star a sad vam pokraden,daj ba nemojmo da trazim postove gdje se pise da je on nikakav centar itd.Onda Booz i Noah kad sastavis sezonu ,pola nije igrao jedan a pola drugi tako da ni to ne pije vode,a sto Thibs moze koristit i Bogansa i bit 1 istoka to je druga stvar,ili je mozdda i on All star.Donnie Darko je napisao/la:ima, boozer i noah ako se ne varam. samo sto jedan zbog ozljede nije izabran, a drugi je pokraden u korist garneta.
Donnie Darko je napisao/la:ja apelujem na nikolu teslu da ustane iz groba te da aktivira svoj vremeplov, i da nas onda vrati 9 mjeseci u proslost, objasni lebronu situaciju u kojoj ce se naci kada predje u heat, i da ga nagovori da predje u bullse jer ga tamo niko ne bi zamrzio, nigdje mu ne bi zvizdali osim u clevelandu, i gdje bi sto je najvaznije bio omiljen od strane navijaca bullsa. boze zasto nije presao u bullse, svijet bi danas bio puno ljepsi.
ajde ne glupiraj se i mani mi tih bolesnih izraza,brini se ti za svoju ekipu itdMaGiCa je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:ja apelujem na nikolu teslu da ustane iz groba te da aktivira svoj vremeplov, i da nas onda vrati 9 mjeseci u proslost, objasni lebronu situaciju u kojoj ce se naci kada predje u heat, i da ga nagovori da predje u bullse jer ga tamo niko ne bi zamrzio, nigdje mu ne bi zvizdali osim u clevelandu, i gdje bi sto je najvaznije bio omiljen od strane navijaca bullsa. boze zasto nije presao u bullse, svijet bi danas bio puno ljepsi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gola istina. Sad bi ovde @dema i @BIHfan onanisali na "Kinga" da je kojim slucajem dosao u vetroviti grad.
Bilo bi "jedini Jordanov naslednik", "treba da mu daju Michaelov #23", "Lakerse i Celticse cemo da preteknemo po broju titula" i sl.
Bullsi imaju dva jaka igraca pod kosem.dema je napisao/la: znaci mislis da Bullsi imaju bolju ekipu.Rose ima mana ali posto vidim da slabije pratis nebi sad o njima.Odkad je Noah ili Deng u rangu Wade i dali Rose ima jos 2 All star igraca.
Ako on sad s ovom ekipom ne osvoji titulu s njim ce se svi ismijavat,jer su najavljivali rekorde,titule itd.
Wolvy i ti mjenjas misljenja kako ti se svidi sta sad imaju Bullsi s tim.Pisi sta mislis ko tebe provocira kad velicas Nasha ajde odkad ti to kao realan vidis Jamesa kao najveceg nakon Jordana.
Zasto bih se ja brinuo za njih?dema je napisao/la: ajde ne glupiraj se i mani mi tih bolesnih izraza,brini se ti za svoju ekipu itd
ok Bullsi imaju jaku ekipu i vecu sirinuMaGiCa je napisao/la:Bullsi imaju dva jaka igraca pod kosem.dema je napisao/la: znaci mislis da Bullsi imaju bolju ekipu.Rose ima mana ali posto vidim da slabije pratis nebi sad o njima.Odkad je Noah ili Deng u rangu Wade i dali Rose ima jos 2 All star igraca.
Ako on sad s ovom ekipom ne osvoji titulu s njim ce se svi ismijavat,jer su najavljivali rekorde,titule itd.
Wolvy i ti mjenjas misljenja kako ti se svidi sta sad imaju Bullsi s tim.Pisi sta mislis ko tebe provocira kad velicas Nasha ajde odkad ti to kao realan vidis Jamesa kao najveceg nakon Jordana.
Imaju lockdown all roundera u liku Denga.
Imaju najboljeg trenera lige.
Imaju top PGa u liku DR#1.
Imaju bar 2 pristojna igraca sa klupe - Korver i Taj.
Svi su mladi, sem Thomasa.
Kako to nije izbalansiranija ekipa od Heata?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.