Uzima to big poppa Trump
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Možel jednosmjerna za ahiret
Re: Chat
Nebi, jer je idiot. Mijenjali bi idioti.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 19:50kreten koji je iz svoje sobe zaradio milione, kojem placaju da proputuje skoro cijeli svijet i da tamo radi sta god pozeli, rame uz rame je sa najpoznatijim ljudima na planeti, da ne idem dalje.. i to sve sa 18-19 godina
99.99% ljudi koji ga hejtaju momentalno bi mijenjali mjesto sa njim
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bas puno puta cujem da su ljudi koji su uspjeli nesto ogromno idioti i debili, a ovi sto rade pet dana u sedmici da prezive su pametni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovaj kreveljator je sretan sto ga more debila gleda danima umjesto da uce vozit biciklo ili svirat neki instrument, da citaju knjige ili makar gledaju sta pametno na tom YT, slicno sto idu na koncerte Desingerice.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sjevernoafrikanci siju paniku u Njemačkoj: Buknuo broj seksualnih zločina Tunižana i Marokanaca, a ne mogu ih deportirati

https://www.vecernji.hr/vijesti/sjevern ... ti-1788057
- feniksptica
- Kontakt:
Bas nije pobijedio onaj Listo...njegova pobieda je bila sigurnija od toga da poslije noci dolazi dan.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zar nije on odustao od toga da ne bi oborio rekord nekog svog lokalnog idolafeniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:42Bas nije pobijedio onaj Listo...njegova pobieda je bila sigurnija od toga da poslije noci dolazi dan.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Nekog svog idola, e jbg.StevieG8 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:48Zar nije on odustao od toga da ne bi oborio rekord nekog svog lokalnog idolafeniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:42Bas nije pobijedio onaj Listo...njegova pobieda je bila sigurnija od toga da poslije noci dolazi dan.

Jest, on i Listo su pobijedili po 13 puta. Listo nije htio iz poštovanja da obori rekord nego samo da izjednači. Balić danas ima 89 godina, zadnji put je skočio '96 u 61. godini života.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jesi li vidio kako te ponekad " iznenade" osobe desetak godina mlađe od tebeMarsal je napisao/la: ↑28 jul 2024, 22:31Nekog svog idola, e jbg.StevieG8 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:48Zar nije on odustao od toga da ne bi oborio rekord nekog svog lokalnog idolafeniksptica je napisao/la: ↑28 jul 2024, 21:42Bas nije pobijedio onaj Listo...njegova pobieda je bila sigurnija od toga da poslije noci dolazi dan.Baš ne znate ko je Emir Balić? Pojavljuje se čak i u pjesmi "Stari".
Jest, on i Listo su pobijedili po 13 puta. Listo nije htio iz poštovanja da obori rekord nego samo da izjednači. Balić danas ima 89 godina, zadnji put je skočio '96 u 61. godini života.

Kako si stariji i raspon godina veći, uvidiš da si i ti nekad bio zelen i neupućen.
I onda samo mudro konstatuješ kako si ti postupio u tim godinama.
Nekad se pljesneš po ramenima, dok ponekad crvenilo kontrolišeš na ogledalu.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nakon onih budala sto su se ugusili u podmornici u potrazi za Titanicom, nista me ne iznenadjuje...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.