NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la Donnie Darko » 31 mar 2011, 23:38

ma nije heatu toliko problem u supporting castu koliko je problem u treneru koji nije dorastao zadatku. mislim stavi phila sa u ovaj heat i imas dinastiju. mislim, ne opravdavam ga, sam je najavio pun q titula u narednim sezonama a to ce sve ustvari biti jedan veeeliki fail.

al izgleda da je bio u pravu kad je drzao onaj govor na predstavljanju, kad je rekao da nece osvojiti jednu titulu, da nece osvojiti dvije titule, tri, cetiri, pet, sest, sedam, osam... :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 mar 2011, 23:43

LBJ MVP je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Pa daj Rose-u, Howardu, Nashu Wade i Bosha garantujem da bi prvu sezonu uzeli titulu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zar Noah nije jedan od najboljih centara lige :roll:
Moraš gledat šta jednoj ekipi treba Bullsima bi bolje došao neki bezvezan šuter samo da pogodi kad je sam nego Howard jer već imaju dominaciju u reketu jedna su od najboljih skakačkih ekipa ;)
I ja mislim da je dovođenje Bosha bio glup potez.Imali su Haslema tu Beasleya su mogli ostavit da bude 6. samo im prvi potez treba da bude bolji trener da je tu neko fino trenersko ime Beasleyu bi bilo drago da bude 6. igrač Wade i LBJ bi igrali za ekipu i tako.Nekog solidnog centra su mogli dovest umjesto Bosha mada ni sad nije kasno mislim sljedeće sezone,ako neko trade bude htio.Ja sam mišljenja da im PG ne treba jer su tu i Wadde i James,a Chalmers i Bibby svoje solidno mogu odigrat
Ja ovdje ne vidim nista smijesno, ko je spomenuo Noaha?
Noah jest jedan od boljih centara u NBA.
Rose sa Wade-om i Boshom u ekipi, plus da ima jednog Bibby-a, Chalmersa, Haslema, Millera, Jonesa bi 90% bio prvak u NBA. Ti prati Spurse, ako ih pratis uopste jer vidim vise Jamesa pratis.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 mar 2011, 23:47

Apelujem na NBA zvijezde prvo na Howarda da dodje u Miami,zatim Paula,i onda zelim da i Griffin dodje kao 6 igrac i da James sasvim zasluzeno pocne osvajat titule,i da dokaze da je NAJBOLJI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 mar 2011, 23:51

BIHfan je napisao/la: Ja ovdje ne vidim nista smijesno, ko je spomenuo Noaha?
Rose sa Wade-om i Boshom u ekipi, plus da ima jednog Bibby-a, Chalmersa, Haslema, Millera, Jonesa bi 90% bio prvak u NBA. Ti prati Spurse, ako ih pratis uopste jer vidim vise Jamesa pratis.

Svaka ekipa koja se pravi da napadne titulu, mora da ima 1 jakog igraca pod obrucima. Minimum.
Moze da bude top ekipa sa 2 jaka bigmena i tri slabija spoljna (San Antonio 1999), ali ne moze da bude top ekipa bez jakih centara.
Da u jednoj ekipi igraju top5 PG, top5 SG i top5 SF, a da imaju lose cetvorke i petice - to nije ozbiljna ekipa.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 mar 2011, 23:53

dema je napisao/la:Apelujem na NBA zvijezde prvo na Howarda da dodje u Miami,zatim Paula,i onda zelim da i Griffin dodje kao 6 igrac i da James sasvim zasluzeno pocne osvajat titule,i da dokaze da je NAJBOLJI
Apelujem na Boozera, Noaha i Denga da odu iz Chicaga, pa da nam svima Rose pokaze kako sam vodi svoj tim u finale Istoka. Ipak je on NAJBOLJI i NEMA MANA. ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 mar 2011, 23:56

BIHfan je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Pa daj Rose-u, Howardu, Nashu Wade i Bosha garantujem da bi prvu sezonu uzeli titulu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zar Noah nije jedan od najboljih centara lige :roll:
Moraš gledat šta jednoj ekipi treba Bullsima bi bolje došao neki bezvezan šuter samo da pogodi kad je sam nego Howard jer već imaju dominaciju u reketu jedna su od najboljih skakačkih ekipa ;)
I ja mislim da je dovođenje Bosha bio glup potez.Imali su Haslema tu Beasleya su mogli ostavit da bude 6. samo im prvi potez treba da bude bolji trener da je tu neko fino trenersko ime Beasleyu bi bilo drago da bude 6. igrač Wade i LBJ bi igrali za ekipu i tako.Nekog solidnog centra su mogli dovest umjesto Bosha mada ni sad nije kasno mislim sljedeće sezone,ako neko trade bude htio.Ja sam mišljenja da im PG ne treba jer su tu i Wadde i James,a Chalmers i Bibby svoje solidno mogu odigrat
Ja ovdje ne vidim nista smijesno, ko je spomenuo Noaha?
Nije niko spomenuo Noahaosim što je tu Rose,a kolko ja znam oni igraju zajedno :?
Ti misliš da bi Rose bio prva violina u toj ekipi sa Wadeom ,a i ne bi bila neka ekipa objasnio je Magica ekipa bez jakog bigmena nema šanse da osvoji titulu pa bolja ekipa Roseu su sadašnji Bullsi sa Noahom i Boozerom.
Jedna ekipa da bi bila šampionsa treba da bude kompletna od trenera do 12. igrača do čistača parketa ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 mar 2011, 23:57

Nije još ništa gotovo u ovoj sezoni, zašto Miami ne bi osvojio prsten
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 00:02

Ted Mosby je napisao/la:Nije još ništa gotovo u ovoj sezoni, zašto Miami ne bi osvojio prsten
Pa jednostavno zato što je tu 4-5 kompletnijih ekipa.Bullsi,Celticsi,Spursi,Lakersi,Blazersi,Mavsi i Thunder je isto bolja ekipa za prstena od Miamija ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 apr 2011, 00:04

ja apelujem na nikolu teslu da ustane iz groba te da aktivira svoj vremeplov, i da nas onda vrati 9 mjeseci u proslost, objasni lebronu situaciju u kojoj ce se naci kada predje u heat, i da ga nagovori da predje u bullse jer ga tamo niko ne bi zamrzio, nigdje mu ne bi zvizdali osim u clevelandu, i gdje bi sto je najvaznije bio omiljen od strane navijaca bullsa. boze zasto nije presao u bullse, svijet bi danas bio puno ljepsi.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 01 apr 2011, 00:07

Ted Mosby je napisao/la:Nije još ništa gotovo u ovoj sezoni, zašto Miami ne bi osvojio prsten
nema klupe ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 apr 2011, 00:07

MaGiCa je napisao/la:
dema je napisao/la:Apelujem na NBA zvijezde prvo na Howarda da dodje u Miami,zatim Paula,i onda zelim da i Griffin dodje kao 6 igrac i da James sasvim zasluzeno pocne osvajat titule,i da dokaze da je NAJBOLJI
Apelujem na Boozera, Noaha i Denga da odu iz Chicaga, pa da nam svima Rose pokaze kako sam vodi svoj tim u finale Istoka. Ipak je on NAJBOLJI i NEMA MANA. ;)
znaci mislis da Bullsi imaju bolju ekipu.Rose ima mana ali posto vidim da slabije pratis nebi sad o njima.Odkad je Noah ili Deng u rangu Wade i dali Rose ima jos 2 All star igraca.

Ako on sad s ovom ekipom ne osvoji titulu s njim ce se svi ismijavat,jer su najavljivali rekorde,titule itd.

Wolvy i ti mjenjas misljenja kako ti se svidi sta sad imaju Bullsi s tim.Pisi sta mislis ko tebe provocira kad velicas Nasha ajde odkad ti to kao realan vidis Jamesa kao najveceg nakon Jordana.
Zadnja izmjena: dema, dana/u 01 apr 2011, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 apr 2011, 00:08

ima, boozer i noah ako se ne varam. samo sto jedan zbog ozljede nije izabran, a drugi je pokraden u korist garneta.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 00:11

Donnie Darko je napisao/la:ja apelujem na nikolu teslu da ustane iz groba te da aktivira svoj vremeplov, i da nas onda vrati 9 mjeseci u proslost, objasni lebronu situaciju u kojoj ce se naci kada predje u heat, i da ga nagovori da predje u bullse jer ga tamo niko ne bi zamrzio, nigdje mu ne bi zvizdali osim u clevelandu, i gdje bi sto je najvaznije bio omiljen od strane navijaca bullsa. boze zasto nije presao u bullse, svijet bi danas bio puno ljepsi.
Fakat smo mogli poslat apel Tesli mi sa foruma
Meni nije samo jasno zbog čega oni ne mogu toliko Brona shvatam ja navijače Cavsa,ali da je došao u Bullse Rose vjerovatno nikad ne bi bio kandidat za MVP-a,pitanje je da li bi bilo prostora za Boozera,a Deng je prema njima allstar nivo zašto ubijati veliki Dengov potencijal
I kako sam ja shvatio LeBron nikada neće biti igračina,a oni ga htjeli da bude novi Jordan u Bullsima :roll:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 apr 2011, 00:13

Donnie Darko je napisao/la:ima, boozer i noah ako se ne varam. samo sto jedan zbog ozljede nije izabran, a drugi je pokraden u korist garneta.
oj pa vi ste nas ismijavali kad smo govorili da je Noah all star a sad vam pokraden,daj ba nemojmo da trazim postove gdje se pise da je on nikakav centar itd.Onda Booz i Noah kad sastavis sezonu ,pola nije igrao jedan a pola drugi tako da ni to ne pije vode,a sto Thibs moze koristit i Bogansa i bit 1 istoka to je druga stvar,ili je mozdda i on All star.

Ma ovo nema veze s Bullsima nikakve,a isto sam pisao kad bi neko za Kobea pretjerao itd.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 apr 2011, 00:18

Donnie Darko je napisao/la:ja apelujem na nikolu teslu da ustane iz groba te da aktivira svoj vremeplov, i da nas onda vrati 9 mjeseci u proslost, objasni lebronu situaciju u kojoj ce se naci kada predje u heat, i da ga nagovori da predje u bullse jer ga tamo niko ne bi zamrzio, nigdje mu ne bi zvizdali osim u clevelandu, i gdje bi sto je najvaznije bio omiljen od strane navijaca bullsa. boze zasto nije presao u bullse, svijet bi danas bio puno ljepsi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika

Gola istina. Sad bi ovde @dema i @BIHfan onanisali na "Kinga" da je kojim slucajem dosao u vetroviti grad.
Bilo bi "jedini Jordanov naslednik", "treba da mu daju Michaelov #23", "Lakerse i Celticse cemo da preteknemo po broju titula" i sl. :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 apr 2011, 00:20

MaGiCa je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

slika

Gola istina. Sad bi ovde @dema i @BIHfan onanisali na "Kinga" da je kojim slucajem dosao u vetroviti grad.
Bilo bi "jedini Jordanov naslednik", "treba da mu daju Michaelov #23", "Lakerse i Celticse cemo da preteknemo po broju titula" i sl. :lol:
ajde ne glupiraj se i mani mi tih bolesnih izraza,brini se ti za svoju ekipu itd

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 apr 2011, 00:23

dema je napisao/la: znaci mislis da Bullsi imaju bolju ekipu.Rose ima mana ali posto vidim da slabije pratis nebi sad o njima.Odkad je Noah ili Deng u rangu Wade i dali Rose ima jos 2 All star igraca.

Ako on sad s ovom ekipom ne osvoji titulu s njim ce se svi ismijavat,jer su najavljivali rekorde,titule itd.

Wolvy i ti mjenjas misljenja kako ti se svidi sta sad imaju Bullsi s tim.Pisi sta mislis ko tebe provocira kad velicas Nasha ajde odkad ti to kao realan vidis Jamesa kao najveceg nakon Jordana.
Bullsi imaju dva jaka igraca pod kosem.
Imaju lockdown all roundera u liku Denga.
Imaju najboljeg trenera lige.
Imaju top PGa u liku DR#1.
Imaju bar 2 pristojna igraca sa klupe - Korver i Taj.
Svi su mladi, sem Thomasa.
Kako to nije izbalansiranija ekipa od Heata?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 apr 2011, 00:23

ja samo pisem ono sto ste vi tvrdili, sto sad ne tvrdite, i sto cete opet tvrditi kad vam bude odgovaralo. isto sto vam je bosh mekusac i nikakav igrac kada treba pljuvat po heatu, a kad ih treba predstavit kao jaci tim od bullsa odmah je all star (a nije vam bio all star prije, i tvrdili ste da je boozer vise zasluzio). sad odjednom ne postoji ni thibs, trener godine, ne postoji ni ta mocna klupa, ne postoji ni centarska postava koje se moze nosit sa onom lakersa. i opet sutra, kad pocne playoff, kad budemo raspravljali o favoritima za titulu, sve ce se to opet vratit i bullsi ce opet biti legitimni finalisti, dok ce heat, toliko mocan heat, muku muciti sa knicksima.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 apr 2011, 00:25

dema je napisao/la: ajde ne glupiraj se i mani mi tih bolesnih izraza,brini se ti za svoju ekipu itd
Zasto bih se ja brinuo za njih?
Oni su sampioni NBA. I to dvostruki uzastopni.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 apr 2011, 00:28

MaGiCa je napisao/la:
dema je napisao/la: znaci mislis da Bullsi imaju bolju ekipu.Rose ima mana ali posto vidim da slabije pratis nebi sad o njima.Odkad je Noah ili Deng u rangu Wade i dali Rose ima jos 2 All star igraca.

Bullsi imaju dva jaka igraca pod kosem.
Imaju lockdown all roundera u liku Denga.
Imaju najboljeg trenera lige.
Imaju top PGa u liku DR#1.
Imaju bar 2 pristojna igraca sa klupe - Korver i Taj.
Svi su mladi, sem Thomasa.
Kako to nije izbalansiranija ekipa od Heata?
ok Bullsi imaju jaku ekipu i vecu sirinu
Heat ima vise talenta i kako rece Avdic a podrza ga wolvy ko i uvijek ,kazu imaju vise napadackih opcija.

Znaci ja sam prije sezone rekao da ce ovi Bullsi bit treci,koje vi nahvaliste,a wolvy im nije davao ni trece mjesto rekao je da je Rose 7 pg lige itd,sve to s ovom istom ekipom i s predpostavkom da su zdravi.

Dok tad niko nije sumnjao u ovaj Heat jedina dilema je bila hoce li oborit rekord Bullsa,a titula rekose je sigurna.

Sad ce bit ja izmisljam ok,a Bullsi su moja ekipa i moze sse desit da tu i ne budem objektivan.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.