Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

no rules
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la no rules » 08 jun 2009, 23:06

Ej ljudi govori li vam šta ova današnja izjava Spahe :?
“Nakon utakmice sa Misimovićem i Džekom ostaću u Cannesu i vrlo brzo ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Neka to bude tajna još nekoliko dana.“
Otkud baš ostaje sa Misketom i Džekom , da neće i Magath im praviti društvo :idea: ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jun 2009, 23:07

Jeste drug, kada bi on birao :roll: ja nisam cuo jos nigdje da je HSV zainteresiran za njega.

Za pocetak mu nece biti lose ni u Kelnu, koji se najcesce pominje, eh sad da li je taj tim bio musterija za njega za vrijeme Daum-a ili opcenito, ne znam.

Najidealnije po meni, bi mu bilo u Wolfsburgu...njima treba neko takav, kao sto je Spaha.
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jun 2009, 23:10

Jucer u avazu,**** izjavio da po spahu dolaze iz Marseja :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jun 2009, 23:13

Pojasni malo, ili ne citamo ista izdanja :!:
Vom Jäger zum Gejagten

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 jun 2009, 23:15

Za pocetak mu nece biti lose ni u Kelnu, koji se najcesce pominje, eh sad da li je taj tim bio musterija za njega za vrijeme Daum-a ili opcenito, ne znam.
a bila je isto priča da bi ga Daum doveo sad' kod sebe u Fenerbahce , ni ta nije loša opcija 8-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jun 2009, 23:22

no rules je napisao/la:
a bila je isto priča da bi ga Daum doveo sad' kod sebe u Fenerbahce , ni ta nije loša opcija 8-)
Znaci ipak je Daum bacio oko na njega (ako od tih prica ima istine), ne znam, ja bih ga volio vidjeti u Bundesligi (gle cuda :D ).
Fener klub gigant u Turskoj, kakva losa opcija...zlatna! Daj nek' samo negdje ode gdje ce biti zadovoljan, omrznula mu Rusija za sva vremena.
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 23:27

Ma samo da Spaha nađe klub i da drži formu, jer u narednim utakmicama nam trebaju igrači koji imaju klubove i koji su u formi. Takođe mislim da je Wolfsburg najbolje rješenje za njega.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 jun 2009, 23:37

no rules je napisao/la:Ej ljudi govori li vam šta ova današnja izjava Spahe :?
“Nakon utakmice sa Misimovićem i Džekom ostaću u Cannesu i vrlo brzo ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru. Neka to bude tajna još nekoliko dana.“
Otkud baš ostaje sa Misketom i Džekom , da neće i Magath im praviti društvo :idea: ;)
To meni nesh mirise na to da ce Spaha u neki klub u Francuskoj vise nego u Wolfsburg(...dzeko sve blizi Milanu...?...Miske stabilno u VFL...al' Bayernov smek se osjeti) :P :D ....a isto nesh mi realnije je to sto SVI znamo da Dzeko i Spaha su stalno zajedno, poslije ove akcije protiv Omana sva trojica su na odmoru, moze biti da decki ostaju malo da uzivaju na moru :)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 jun 2009, 07:47

MA GOVORI SAMO DA CE OSTAT MALO DA SE PROVEDU SIGURNO IM SE SVIDJELO U CANESU.
no rules je napisao/la:Ej ljudi govori li vam šta ova današnja izjava Spahe :?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jun 2009, 07:54

geronimo je napisao/la:Pojasni malo, ili ne citamo ista izdanja :!:
Uglavnom Desamp je kao cirino djete on mu je u Nantu sa 18 godina dao kapitensku,pa se Desamp raspitivao za odbrambene igrace sa kvalitetom i valjda Ciro Spahica preporucio,te ce Desamp veceras biti u Kanu i pogledati Spahu,samo sam parafrazirao ono sto je vrli selektor rekao kod njega je to naravno malo prenapuhano u smislu "dolazi po spahica" :roll:

EDIT:
E cuj Chelsea :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 09 jun 2009, 22:26

Nema od Chelsea nista..
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 09 jun 2009, 22:32

ko ga je god danas gledo nece ga uzeti

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jun 2009, 23:21

Spahić je danas bio jedini stoper naše repke. Pandža je bio nezapažen i kao da se negdje stalno gubio. Spahić je morao da igra grubo, pa je čak i penal napravio te imao još nekoliko grubih prekršaja. Zamislite kada bi Spahić prešao u Čelzi, stoperski dvojac Terry-Spahić.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 jun 2009, 23:23

el-fighter je napisao/la:Spahić je danas bio jedini stoper naše repke. Pandža je bio nezapažen i kao da se negdje stalno gubio. Spahić je morao da igra grubo, pa je čak i penal napravio te imao još nekoliko grubih prekršaja. Zamislite kada bi Spahić prešao u Čelzi, stoperski dvojac Terry-Spahić.

Sanjaj,nema od tog nista sinko. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2009, 23:27

Cuj Spaha i Chelsea ,ja vjerujem da bi ga oni doveli pored Carvalha,Alexa :lol: ..i tako tih...ja sam molio boga da danas na tribinama nije bio neki menadjer da ono gleda i dodjem na portal lafo ga skauti Chelsea zapazili e bas da mi je pitati te ljude sta su danas mogli vidjeti...bas se osjeti da momku fali utakmica,danas jedino sto je znao uradit znao je udarit,a rupa uvijek gdje on treba da bude....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 09 jun 2009, 23:38

dzenidm je napisao/la:ko ga je god danas gledo nece ga uzeti
steta ali je tako.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 jun 2009, 23:43

ako uskoro ne pocne trenirat kuku se nama
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 09 jun 2009, 23:44

Spahic je najbolji, kako mozete rece da danas nije bio dobar, to vi kao da se razumijete u fudbal, gledajte i ucite od Spahica, kako mozete reci da covijek nije igrao dobro, jeli on grijesio ili njegov iz odbrane pa onda on ispastao zbog njoiha, tako vam je djecice, hajde sada lijepo spavajte

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 jun 2009, 23:45

Cazinski-Vitez je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:ko ga je god danas gledo nece ga uzeti
steta ali je tako.
Hoce ga Keln, ceka se samo novi trener da kaze "Ja, Jawoll ". :lol:
Ne znam nesto ako Zvonimir Soldo bude taj novi couch sta ce biti. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2009, 23:50

Danas Suko kaze da su ga dosli pratiti skauti Marseilla. Nadam se da je ostavio dobar utisak, definitivno je bolji od onog Civellia sto igra prvu postavu. Treba mu pod hitno klub, da covjek pocne trenirati, vidjelo se danas da mu treninzi nedostaju, nije oto onaj Spahic, ali vratice se on.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mostarska i 32 gosta.