U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Adin Ličina starter za Bayern u prijateljskom meču. Ne Bayern B, nego pravi Bayern.
Postigao 2 gola.
Postigao 2 gola.
- sagitarius
- Kontakt:
Dva gola dao a prvi je maestralan, kako izgrao odbranu auuuuu
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
A ibrahimovic na klupi

Jel sa njim zavrsena prica ili nismo nikad ni pokusali?
menstrual
Demirel Hodžić priključen zvaničnim pripremama prvog tima Bologne. Jučer igrao poluvrijeme.
Valjda spada u naše U, nastupio je za nas? U svakom slučaju treba računati na njega.
https://www.bolognafc.it/en/squad-list- ... ason-camp/
Valjda spada u naše U, nastupio je za nas? U svakom slučaju treba računati na njega.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Bio je pozivan 2 (ili 3) puta u juniorsku selekciju ali nikada se nije odazvao. Pravi razlog mozemo spekulisati. Nije dao klub ili nesto drugo? Imajuci u vidu da su bili nezvanicne utakmice, imao je pravo nastupa iako mozda nije imao nase papire u datom trenutku.Horoz je napisao/la: ↑25 jul 2024, 09:51Demirel Hodžić priključen zvaničnim pripremama prvog tima Bologne. Jučer igrao poluvrijeme.
Bristric na klupi protiv Olimpije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Buljubasic izgleda ide u Rizespor.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Daj nemoj nas zezati, ppstovanje momku ali igra tamo neku amatersku ligu i tu nije standardan i sad da ga u repku.
Prvo bar do druge lige doci

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Sa ovim se moram sloziti. Ako ovako nastavi, za koju godinu se vraca u PL...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Decko je egzekutor, mislio sam za u21, kad svasta prolazi ne fali njemu nista
https://www.instagram.com/stories/japau ... Jqb3luamVp
Nema komplikovanja, pred njim je vrijeme, ako isporuci ovu sezonu bice trazena roba. Ove godine sampion ulazi u trecu, vidjecemo da li mogu ponoviti rezultat kao i prosle godine, sada sa dosta novih igraca.
Pricamo o onom levatu sto je dao par golova za U21 pa je za citavu sezonu u Slovenackoj ligi postigao svega 2 gola, kao centarfor.Sheyi je napisao/la: ↑26 jul 2024, 23:46Decko je egzekutor, mislio sam za u21, kad svasta prolazi ne fali njemu nista
Nema komplikovanja, pred njim je vrijeme, ako isporuci ovu sezonu bice trazena roba. Ove godine sampion ulazi u trecu, vidjecemo da li mogu ponoviti rezultat kao i prosle godine, sada sa dosta novih igraca.
- katalinski
- Kontakt:
momak igra profi fudbal, u-21 reprezentativac - ako je neko od ovih kritičara uspješan u bilo čemu, ne bi ovako komentarisao.kempes je napisao/la: ↑27 jul 2024, 00:03Pricamo o onom levatu sto je dao par golova za U21 pa je za citavu sezonu u Slovenackoj ligi pos tigao svega 2 gola, kao centarfor.Sheyi je napisao/la: ↑26 jul 2024, 23:46Decko je egzekutor, mislio sam za u21, kad svasta prolazi ne fali njemu nista
izvući se iz ove propasti od našeg omladinskog fudbala i otići na zapad je za pohvalu
Ajvatar
-
- Kontakt:
Nije brat na zapadu, na istoku je, u Ukrajini, igra za Polisiju Žitomir.
-
- Kontakt:
Nidal Celik jako dobro igra, ne mogu se sjetit kad je neki mladi bek iz nase lige igrao na nivou na kojem ovaj mali igra.
Ako bi FKS kojim slucajem prosao u 3 pretkolo pa se i tamo pokaze pa eventualno play-off, neko ce ga zapazit definitivno.
Ako bi FKS kojim slucajem prosao u 3 pretkolo pa se i tamo pokaze pa eventualno play-off, neko ce ga zapazit definitivno.
Pogresnog sam citirao ovdje tu je zbrka sva nastalakempes je napisao/la: ↑27 jul 2024, 00:03Pricamo o onom levatu sto je dao par golova za U21 pa je za citavu sezonu u Slovenackoj ligi postigao svega 2 gola, kao centarfor.Sheyi je napisao/la: ↑26 jul 2024, 23:46Decko je egzekutor, mislio sam za u21, kad svasta prolazi ne fali njemu nista

Čelik je definitivno pokazao nešto više, za tako mladog igrača. To se vidi u mnogim segmentima igre. Sad, da li će biti sposoban da premosti tu bhpl barijeru, vidjećemo.
Treba ići što prije, samo ne Turska. Neke lige tipa Austrije bi bile dobra stepenica.
Pretpostavljam da već postoje ponude, a ako protiv spartaka ponovi ono što je pokazao, biće ih sigurno.
Šteta što Buljubašić nije igrao, da ga vidimo protiv malo ozbiljnijeg protivnika.
Treba ići što prije, samo ne Turska. Neke lige tipa Austrije bi bile dobra stepenica.
Pretpostavljam da već postoje ponude, a ako protiv spartaka ponovi ono što je pokazao, biće ih sigurno.
Šteta što Buljubašić nije igrao, da ga vidimo protiv malo ozbiljnijeg protivnika.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.