Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat
Sjeća li se iko ove pjesme?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Znači zeleni banditi su danas nadmašili sami sebe. Blokirati ovako važan dokument može samo najveći dušman, a Efendić i Komšić su još jednom dokazali da su Bakirove i Sebijine pudlice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Kakva nas **** izdajnička vode. Glas vam ne halalim. Jedva čekam da prvi put u životu glasam za SDA
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislio sam da je naš narod dovoljno inteligentan (prije da nije toliko glup) da zeleno zlo odstrani za sva vremena, al bio sam u zabludi. Neće nikad biti van vlasti duže od jednog mandata, a mladi ljudi su jednom nogom vani.
A da je trojka amaterski izgubila medijski rat, itekako jeste. Naivčine na kvadrat
A da je trojka amaterski izgubila medijski rat, itekako jeste. Naivčine na kvadrat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- numanumaye22
- Kontakt:
Za manje od 2 i po mjeseca ce SDA pomest na izborima i to ti je zadnji ekser u nadu ikakvog napretka u svakom smislu. Eto citirat cu u oktobru ovaj post.

a ako ne pometu, hoces se ti pomesti sa foruma na smetliste gdje i pripadas?numanumaye22 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 01:07Za manje od 2 i po mjeseca ce SDA pomest na izborima i to ti je zadnji ekser u nadu ikakvog napretka u svakom smislu. Eto citirat cu u oktobru ovaj post.![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gromoglasni aplauzi za Netanyahua u kongresu
Amerika je na samom dnu
Amerika je na samom dnu
- Pensioner26
- Kontakt:
Nije to ništa čudno. Amerika je sama nastala na genocidu, prokleta tvorevina. Izopačeni ljudi.
Nadam se da ćemo za naših života doživjeti uništenje istePensioner26 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 08:25Nije to ništa čudno. Amerika je sama nastala na genocidu, prokleta tvorevina. Izopačeni ljudi.
Amin
U rekordnom roku bi se vratili u 15. vijek. Jedino što drži pod kontrolom sve one koji imaju osvajačke vlažne snove - je Amerika i strah od iste.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Automatski mislim i na uništenje Rusije, Sjeverne Koreje, Kine i sličnih.
Zapravo na reset planete. Ne možeš mi pričati o Americi kao nekom ko drži svijet pod kontrolom, a kongresom se ore aplauzi za Hitlera 21. stoljeća koji je pobio skoro 200 hiljada civila i dobija podršku iste na svakodnevnom nivou. Malo je licemjerno i naivno.
- Marsal
- Kontakt:
Za civilizaciju je veća šteta da se uništi jedan američki grad poput Portlanda npr nego Mekka, Medina i čitav Bliski istok zajedno.
Land of the free, home of the brave.

Hvala Bogu pa i dalje koliko-toliko živimo u dijelu Europe koji civilizacijski naginje ka zapadnim vrijednostima umjesto zaostalim poput većine muslimanskih zemalja.
Land of the free, home of the brave.
Hvala Bogu pa i dalje koliko-toliko živimo u dijelu Europe koji civilizacijski naginje ka zapadnim vrijednostima umjesto zaostalim poput većine muslimanskih zemalja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa grupe ljudi, da ne kazem narodi, smatraju da su ubijanjem miliona drugih ljudi, spasioci (opet kazem) svoje grupe.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Rajaz je napisao/la: ↑25 jul 2024, 08:47Nadam se da ćemo za naših života doživjeti uništenje istePensioner26 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 08:25Nije to ništa čudno. Amerika je sama nastala na genocidu, prokleta tvorevina. Izopačeni ljudi.
Amin

Nema žuti šta prolaziti, ovo je još jedan čin veleizdaje.
Jednostavno znaju šta bi se desilo nakon što taj dokument dođe u Brisel, otvaranje pregovora sa EU za šta bi sve zasluge išle trojki, a on to nije smio dozvoliti, ponovo na štetu naroda. Čovjek se drži one svoje čuvene da je stranka važnija od naroda.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Marsal je napisao/la: ↑25 jul 2024, 09:30Za civilizaciju je veća šteta da se uništi jedan američki grad poput Portlanda npr nego Mekka, Medina i čitav Bliski istok zajedno.
Land of the free, home of the brave.![]()
Apsulutno netacno. Ako se upustimo u ovaj bizarni argumemt unistavanja cijelih gradova, Portland ne nosi nikakvu kulturolsku vrijednost naspram i Meke i Medine.
Unistavanjem bilo koja od ta 2 grada, unistavas glavnu poveznicu sa vjerom za 2 milijarde ljudi sto bi, prilicno sam siguran bacilo svijet u haos.
E sad, to sto ti to posmatras cisto sa svoje strane gdje prezires islam, to je nesto drugo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nisam pobornik nikakvog unistavanja. Mi trebamo samo nastaviti ići zapadnim putem, a kome ne odgovara nek seli u Mekku i Medinu.Marsal je napisao/la: ↑25 jul 2024, 09:30Za civilizaciju je veća šteta da se uništi jedan američki grad poput Portlanda npr nego Mekka, Medina i čitav Bliski istok zajedno.
Land of the free, home of the brave.![]()
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.