Bilo bi fino da je Ederson sljedeći.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma znam, htio malo da vas obradujem kad ustanete.
Jbg novi trener i novi ljudi u klubu, bio bi red da se malo zavuku ruke dublje u dzepove. Bio sam skeptik dok je bio Jurgen ali sad su trebali za pocetak Slotu dati 2-3 jaka pojacanja, pored toga bonus neki po mogucnosti. Kontao sam aj lagano mozda nesto vec imaju spremno samo vazu do kraja EP, a izgleda nista, sta ces dovoditi zadnju heftu nekog, nigdje veze.
Ček, tek sad si ovo shvatio?SoloControTutti je napisao/la: ↑24 jul 2024, 19:40Meni ovo sve govori da je Klopp cinio cuda, mozda cak overachivao dosta vremena, a zbog tog preforsa su imali i padove svaku drugu ili trecu sezonu. Nekako izgleda da je Klopp digao klub na vrh i kremu, ali kad se uzme u obzir rad vlasnika i na osnovu svih desavanja kao da se radi o razvojnom klubu, stalnom underdogu i slicno.
Baš tako.SoloControTutti je napisao/la: ↑24 jul 2024, 19:40Jbg novi trener i novi ljudi u klubu, bio bi red da se malo zavuku ruke dublje u dzepove. Bio sam skeptik dok je bio Jurgen ali sad su trebali za pocetak Slotu dati 2-3 jaka pojacanja, pored toga bonus neki po mogucnosti. Kontao sam aj lagano mozda nesto vec imaju spremno samo vazu do kraja EP, a izgleda nista, sta ces dovoditi zadnju heftu nekog, nigdje veze.
Meni ovo sve govori da je Klopp cinio cuda, mozda cak overachivao dosta vremena, a zbog tog preforsa su imali i padove svaku drugu ili trecu sezonu. Nekako izgleda da je Klopp digao klub na vrh i kremu, ali kad se uzme u obzir rad vlasnika i na osnovu svih desavanja kao da se radi o razvojnom klubu, stalnom underdogu i slicno. Tek ce sad vrijeme pokazati, Slot nije toliko povezan s igracima jos i nadam se da sentiment nece igrati ulogu tj. ne moze da igra ulogu, zbog toga trebaju pojacanja i konkurencija, inace u suprotnom to pokazuje da nema ambicije uopste od strane vlasnicke strukture.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.