Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

trxel
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la trxel » 31 mar 2011, 16:30

Cartman je napisao/la:
trxel je napisao/la:
ja.neron je napisao/la:evo Juventus hoće da pusti Buffona besplatno da ode na kraju sezone jer prima 280 000 KM sedmično(godišnje 13 mil. KM) što bi im bila velika ušteda pa bi Ferguson mogao da dovede besplatno najboljeg svjetskog golmana zadnjih 10 godina
Bio najbolji,sada vec zadnje 2 godine to nije,...Mal su povrede ucinile svoje,....Sada je neka nova generacija golmana poput Llorisa,Neuera,De Gea,Adler,.....A trenutno naj golman je Cassilias bez konkurencije,..........
Ma Buffon je top klasa jarane. Jest da je imao dosta problema sa povredama u zadnje vrijeme, ali mislim da je sad potpuno zdrav. Ako stvarno imamo priliku dovest takvog golmana besplatno, onda se nema sta cekat. Jer poznato je da imamo ogromne probleme u veznom gdje je potrebno barem jedno veliko pojacanje. Ustvari i dva.
Pa nisam ni rekao da nije klasa,ali nije najbolji,to govorim,......Normala,da je prioritet vezni red....Pa Buffonova godisnja je oko 10 mil.,a De Gea recemo kosta 20 mil.,tako kad je vec golman u pitanju,bolje je Bufona djabera dovesti,........
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 31 mar 2011, 17:14

Slažem se da je Buffon još uvijek vrhunski golman i prije otprilike pola godine se nešto spominjalo da ga SAF želi, ali pitanje je koliku bi platu tražio i da li bi mu klub bio u mogućnosti to dati?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 mar 2011, 19:30

U subotu igramo u terminu 13:45, mislim da trebamo od 1.min napasti i da nam samo pobjeda dolazi u obzir jer bi ova pobjeda bila vrlo važna za samopouzdanje pred ključne dvoboje na sva 3 fronta
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2011, 19:36

Što ste se to ukakili, pa nije ni počelo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 31 mar 2011, 19:46

Ovo sada u subotu je sasvim druga konstatacija(u odnosu na recemo neka losa gostovanja ove sezone),i mislim da ce mancho lagano do pobjede.Govorim to iz razloga sto je Valencia u ekipi,a forma u pojedinih tzv.glavnih igraca ide nabolje:Rooney,itd...Sa Valecijom smo dobili nesto sasvim novo,jer ide na desno krilo,Nanni na ljevo,Giggs i Scholes bi mogli u sredinu,i napad Chicarito i Rooney.Idealna formacija za kontre i brze napade........

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2011, 19:53

Nani se ne piše sa tri n...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 31 mar 2011, 20:02

Virtu4l je napisao/la:Nani se ne piše sa tri n...
Jel to sve sto imas reci,......... :arrow: :?: :)

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 31 mar 2011, 20:13

Ma Buffon je dobar golco samo sto ga povrede ubise al et kazes dzabe ?? Nevjerujem u tu pricu pa nisu oni ludi pustit jednog od TOP 10 golmana svijeta ?? Mislim da je to samo obicna glasina i da od tog nema nista..Aa vezni nam je uzas trebaju nam dobri igraci jedan passer razigravas tzv Playmaker i jedan kurpulenti igrac koji trci ko Rooney :D Mojee zelje: Hamsik i De Rossi ali takoder mislim da Anderson ima puno potencijala samo malo da se oslobodi i da nastima te nisanske strelice !!
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!
Manchester United FC!!!!!!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 31 mar 2011, 21:11

I ti virtualni postao padobranac. Ovdje se piše prije svake utakmice kao i sada, ne znam šta je čudno, ili ipak znam, to je za tebe iznenađenje jer na temi Chelsea nema toga pa nisi naviknut.

Što se tiče subotnje utakmice, od velikog, prevelikog značaja je (da ne kažem ključna :D ), ipak su sve do kraja must win, rekao je SAF.
Biće vrlo teško jer se West Ham grčevito bori za opstanak, a doveli su puno igrača u januaru što su pokazali i njihovi posljednji rezultati.
Ne znam kako nam je stanje s povrijeđenim igračima, protiv Boltona smo bili hendikepirani silnim povredama, ali nadam se da je ova reprezenatativna pauza dobro došla. Prije svih očekujem povratak Vidića, Fletchera i Andersona, Park je mislim već spreman.
I da, Scholes je banovan tako da i ovu utakmicu propušta zbog deset žutih kartona.

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 31 mar 2011, 21:22

Thunderstruck je napisao/la:I ti virtualni postao padobranac. Ovdje se piše prije svake utakmice kao i sada, ne znam šta je čudno, ili ipak znam, to je za tebe iznenađenje jer na temi Chelsea nema toga pa nisi naviknut.

Što se tiče subotnje utakmice, od velikog, prevelikog značaja je (da ne kažem ključna :D ), ipak su sve do kraja must win, rekao je SAF.
Biće vrlo teško jer se West Ham grčevito bori za opstanak, a doveli su puno igrača u januaru što su pokazali i njihovi posljednji rezultati.
Ne znam kako nam je stanje s povrijeđenim igračima, protiv Boltona smo bili hendikepirani silnim povredama, ali nadam se da je ova reprezenatativna pauza dobro došla. Prije svih očekujem povratak Vidića, Fletchera i Andersona, Park je mislim već spreman.
I da, Scholes je banovan tako da i ovu utakmicu propušta zbog deset žutih kartona.
Ma bice tu dosta igraca u konbinaciji samo da nas te povrede zaobiđu pa mozemo slobodno po 3(eventualno 2) trofeja uz potpunu fit ekipu.... Ljudi meni falo Hargo :( Pa lik ne igra evo 3 godine aa kakav je to samo kvalitet igraca aa toliko ''srece'' ima da je za ne povjerovat ako bude jos koja povreda nek okaci kope o klin :(
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 31 mar 2011, 21:30

WeeD je napisao/la:
Ma bice tu dosta igraca u konbinaciji samo da nas te povrede zaobiđu pa mozemo slobodno po 3(eventualno 2) trofeja uz potpunu fit ekipu.... Ljudi meni falo Hargo :( Pa lik ne igra evo 3 godine aa kakav je to samo kvalitet igraca aa toliko ''srece'' ima da je za ne povjerovat ako bude jos koja povreda nek okaci kope o klin :(
Ma Hargo je neviđeni peh, žao mi ga strašno ali mislim da niko u Unitedu ne računa više na njega. Vjerovatno Fergie ima u planu neke igrače koji bi ga mogli zamijeniti na ljeto.

reddevil16
Kontakt:

Post Postao/la reddevil16 » 31 mar 2011, 21:56

Samo zelim da se nadovezem vezano za dolazak Bufona. Pa kada bi se to deslilo to bi bilo prosto nevjerovatno super pojacanje i zamjena sa Van der Sara. Bufon je jos uvijek medju 3 najbolja golmana bez ikakve sumnje i rasprave oko toga.

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 31 mar 2011, 22:02

reddevil16 je napisao/la:Samo zelim da se nadovezem vezano za dolazak Bufona. Pa kada bi se to deslilo to bi bilo prosto nevjerovatno super pojacanje i zamjena sa Van der Sara. Bufon je jos uvijek medju 3 najbolja golmana bez ikakve sumnje i rasprave oko toga.
Svee to stoji da je on tuu medu najboljim alii da ga daju dzabe....
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 mar 2011, 22:08

WeeD je napisao/la:
reddevil16 je napisao/la:Samo zelim da se nadovezem vezano za dolazak Bufona. Pa kada bi se to deslilo to bi bilo prosto nevjerovatno super pojacanje i zamjena sa Van der Sara. Bufon je jos uvijek medju 3 najbolja golmana bez ikakve sumnje i rasprave oko toga.
Svee to stoji da je on tuu medu najboljim alii da ga daju dzabe....
Liku ističe ugovor na kraju ove sezone i ako ga ne produži iće za džabe, nemaju oni tu šta davat...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

WeeD
Kontakt:

Post Postao/la WeeD » 31 mar 2011, 22:15

Ehh to je jedina moguca opcija aa ponudit ce oni njemu da oce 15 mil
Loved by many
Hated by few
Respected by all!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 mar 2011, 22:23

United pregovara sa De Geom, zaboravite na Buffona, nekako mi se cini nestvarnim da lik nakon sto je ostao i igrao Seria-i B sada ode. Prije ce pristati na manja primanja nego otici.

Protiv West Hama ocekujem dosta tesku utakmicu, posebno s obzirom na nasu reputaciju ove sezone na igre u gostima. Dobra vijest je povratak Vidica, kako je samo lakse gledati utakmicu kada je on u sastavu, nevjerovatno !

Djavolu bih dusu definitivno prodao za pobjedu u Londonu, djavolu, ionako je nas ! :D
Nekako sam misljenja da bi Berbatov mogao donijeti prevagu u tom susretu. West Ham-ova igra se drasticno popravila, Ba je opasan i njega se treba najvise cuvati, bar po meni. Vidjet cemo sta ce biti, kako sam vec napisao, sve bih dao za 3 boda !
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 31 mar 2011, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 mar 2011, 22:26

Pa šta ako pregovara, ne znači da će išta dogovorit... niko nema nikakve informacije o tome o čemu se priča... čuj zaboravi Buffona, ti isto koda si sa Fergusonom na kafi pa znaš sve...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 mar 2011, 22:29

Hawking je napisao/la:Pa šta ako pregovara, ne znači da će išta dogovorit... niko nema nikakve informacije o tome o čemu se priča... čuj zaboravi Buffona, ti isto koda si sa Fergusonom na kafi pa znaš sve...
Pogledaj moj uredjen post. Covjek je igrao za Juve u drugoj ligi a nedavno sam citao njegovu izjavu u kojoj govori kako nece napustati Juventus ma sta se dogadjalo. Jednostavno nemogu da zamislim njega da odlazi iz Torina. Opet, kako sam i gore naveo, to je samo moje misljenje, mozes se slagati a i nemoras. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 31 mar 2011, 22:45

Rooney88 je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Pa šta ako pregovara, ne znači da će išta dogovorit... niko nema nikakve informacije o tome o čemu se priča... čuj zaboravi Buffona, ti isto koda si sa Fergusonom na kafi pa znaš sve...
Pogledaj moj uredjen post. Covjek je igrao za Juve u drugoj ligi a nedavno sam citao njegovu izjavu u kojoj govori kako nece napustati Juventus ma sta se dogadjalo. Jednostavno nemogu da zamislim njega da odlazi iz Torina. Opet, kako sam i gore naveo, to je samo moje misljenje, mozes se slagati a i nemoras. ;)
Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, ali ne bi trebao ostalim poručivati da zaborave Buffona, ja ga ne bih još zaboravio... ;)

Glory glory Man United!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 31 mar 2011, 22:53

[/quote]
Naravno da imaš pravo na svoje mišljenje, ali ne bi trebao ostalim poručivati da zaborave Buffona, ja ga ne bih još zaboravio... ;)[/quote]

Da nesto razjasnimo ,odmah, i ja sam za Buffona! Ja bih njega najradije gledao kao zamjenu za VDS-a ali necu da se nadam uzaludno jer nevjerujem da ce doci, ali bih i ja njega najradije vidio na golu Uniteda iduce sezone. Nisam govorio svima ZABPRAVITE na Buffona, kako ti to kazes ispade kao da sam ja to nekome naredjivao, naravno da nije tako. Zaboravite sam rekao jer su sanse za njegov dolazak minimalne, ioako nije jos produzio ugovor sa Juventusom, ioako nesumnjam da ce ga produziti. Znam kako mi je prije bilo kada su se "velika" imena povezivala sa Unitedom, po cijele dane sam mastao da ih vidim na Old Traffordu a onda je uslijedilo razocarenje kada su takvi igraci ostajali u svojim klubovima ili potpisivali za neke druge koji su za njih davali ogromne svote novca. Necu da se nadam Buffonu ali bih ga najvise volio, nadam se da ti je sada jasnije zasto sam rekao to ZABORAVITE, mislio sam na sebe vise, ne na
tebe, recimo, ili nekoga drugog. Zivio! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.