Je li to znači da nam se vraćaju i Mancini i Mokroguz

Je li to znači da nam se vraćaju i Mancini i Mokroguz
A koji klub ti pratis?Argentina je napisao/la: ↑22 jul 2024, 23:39Procitaj bilo koji moj post, pa ces vidjeti da je moje misljenjeno navijackim skupinama katastrofalno. Jug i sjever su za mene saka jada, vodjena pogresnim furkama, sitni klosara i drogerasi, u prosjeku vas nema ni po 500 (mislim i na Zelju i Sarajevo), pravite od kluba taoce, kazne, a niko nikad nije dosao da plati makar kaznu koju klub za te ljude placa. Ti ljudi nisu klub, oni su stetocine.
Ja sam te citirao jer pratis Zelju, a klub ti je u euoforiji. Ogranicenost mozga tebe, a i vecine na forumu je da se svrtavate navijacke skupine, pa vi na stadionu ne cinite ni 10% gledalaca, a uzimaju si za pravo da predstavljaju klub![]()
Hajd ti sedmica oprosti se od foruma.Bolje ti je za zdravlje!Argentina je napisao/la: ↑22 jul 2024, 23:40Vakabular ti nije ni na nivou djece koju kacis, mozes ti bolje od toga. Ajde, 3, 2, 1Pitarsam je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:29km
Argentina je napisao/la: ↑22 jul 2024, 08:35
Promjeni nik u Aleksandar Vucic
Svi protiv tebe, ti se sam boris. Predpistavljam da neki od sljedecih postova ce biti prica kako se sprema atentat na tebe i da se cak i zapad utoruo ptotiv tebe![]()
Malo si "utanjio" zadnjih dana, ali pogrijesio sam i dalje si stari sa pisanjem bajki, samo nastavi![]()
Halo,desno krilo sedmica-7
Daj se pokušaj malo sabrati.Vec kad pišeš djece nebuloze
Pokušaj da ih napišeš kolko tolko korektno.Svima se desi
gramatička greška ili dvije.Ali da neko ne može sastaviti
3 rečenice,vala bas …..
Sve u redu raspust je.Vrucine u malom sobičku bez klime,
kontam ja to nije tebi lako.Srce i ruke hoće i žele,ali mozgic ne može podnijeti pritisak pa se počnu gluposti pisati i Vučić spominjati.Sto bi rekli-laprdanje.
Prvo ide konstatacija:
“Malo si utanjio*zadnjih dana”
Onda odmah sinteza dječje neintelegencije.Potvrda licne gluposti.
“Ali pogriješio sam”VRH
Ma ti si svakako greškom došao na ovaj svijet.Ko isprdak.
*utanjio-da li je to izvadjeno tradicijski iz bukvara onog pisca?!
P.S.nije zapad nego Istok se “utoruo ptotiv tebe”![]()
![]()
Bazinga12345 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 00:02Je li to znači da nam se vraćaju i Mancini i Mokroguz![]()
drago mi je sto poredis nasu euforiju i zajebanciju s vasim uclanjivanjem kerova i mrtvih ljudi u klub, zivjeli vi meni ovako jos 100 godina19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 22:56Ne, to vi radite samo da vas bude sto viseTurkishAirlines je napisao/la: ↑22 jul 2024, 22:52Danas nova 4 clana Zeljkana, 3 cuka i jedna macka.
Za Zelju navijam i veci sam navijac od svakog sa juga iako nikad tamo nisam isao na jug Grbavice. Kada idem na gostujucu tekmu, ne idem sa njima, nego odem i na najneutralniju, iako sve manje idem na gostujuce tekme. To je problem sto se gura da ako si dio navijacke grupe, bolji si i veci navijac tog kluba, sto je netacno. Navijaci skuoine vise stete klubu sa bakljama, parolama itd, a normalni navijac za sezonu vise daje podrske i potrosenog novca na clanske, fun shop itd nego ovi za zivota.Pablo11 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 00:16A koji klub ti pratis?Argentina je napisao/la: ↑22 jul 2024, 23:39Procitaj bilo koji moj post, pa ces vidjeti da je moje misljenjeno navijackim skupinama katastrofalno. Jug i sjever su za mene saka jada, vodjena pogresnim furkama, sitni klosara i drogerasi, u prosjeku vas nema ni po 500 (mislim i na Zelju i Sarajevo), pravite od kluba taoce, kazne, a niko nikad nije dosao da plati makar kaznu koju klub za te ljude placa. Ti ljudi nisu klub, oni su stetocine.
Ja sam te citirao jer pratis Zelju, a klub ti je u euoforiji. Ogranicenost mozga tebe, a i vecine na forumu je da se svrtavate navijacke skupine, pa vi na stadionu ne cinite ni 10% gledalaca, a uzimaju si za pravo da predstavljaju klub![]()
Sad sa Aktobeom nije upaljena ni jedna baklja, ni jedan topovski, znači ljepota od utakmice bila.Argentina je napisao/la: ↑22 jul 2024, 23:39
Procitaj bilo koji moj post, pa ces vidjeti da je moje misljenjeno navijackim skupinama katastrofalno. Jug i sjever su za mene saka jada, vodjena pogresnim furkama, sitni klosara i drogerasi, u prosjeku vas nema ni po 500 (mislim i na Zelju i Sarajevo), pravite od kluba taoce, kazne, a niko nikad nije dosao da plati makar kaznu koju klub za te ljude placa. Ti ljudi nisu klub, oni su stetocine.
Tako nekako. Velež možda 1400-1500. Ostali nisu vrijedni spomena.
Tik Tok, Tik Tokholyman je napisao/la: ↑23 jul 2024, 07:47Ponovo su se raspojasali, pa moramo ponoviti gradivo.
Pričamo o klubu koji je akumulirao gubitak u iznosu od nevjerovatnih 33,3 miliona maraka. Pored toga, ima ogromnih 20,5 miliona maraka kratkoročnih i dugoročnih obaveza. Cifre koje je teško dostići i da se potrudiš, a oni su se, vidimo, baš potrudili.
Vjerovatno najneuspješnija privatizacija u istoriji fudbala, spucati tolike milione u jednoj od najslabijih liga u Evropi i osvojiti drvenu kitu je dostignuće vrijedno divljenja.
Gubitaš, koji je uz rekordna ulaganja posljednje tri sezone uspio zaostati za šampionom čak 89 bodova. Zaista nevjerovatni podaci, za rubriku vjerovali ili ne.
E sad, česma je skoro pa presušila, što nam najbolje dokazuje tekući prijelazni rok gdje se dovode drugoligaši i fenjeraši iz liga regiona, a dolazak "jednog od najboljih veznjaka HNL" se još uvijek nije realizovao jer je zapelo oko obeštećenja. U nekom prethodnom periodu su se takve cifre plaćale do podne, onako uz doručak, ali danas ne može, jer je budžet ograničen i valja se po prvi put uklopiti u isti.
Navijače željne rezultata, toliko puta ponižene i osramoćene, ponovo drma euforija, sasvim normalno za ovo doba godine. Prizemljenje će ponovo biti bolno.![]()
Moj komentar na to sasvim korektan, gdje branim Devedesetku,Vjeverica777 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 08:55I onda se čudite prozivanju glupi Bosanac, SIU, najveći uspjeh Zvezde granda i slično. Pa nije ni čudo s obzirom na forumsku populaciju. 200 ljudi čeka do 4 ujutro da isprati nekog pijanu s foruma da istrči na ulicu i maše forumskoj populaciji. Pa sigurno da ima kući ženu, djecu, da ima neku obavezu, ozbiljan posao, planove za budućnost ne bi izlazio po ulicama pijan i mahao. Muke ti danas naći takve, najlakše je biti budala i idiot, ajmo se posvađati radi neke glupe utakmice, ajmo popiti, galamiti. Ne čudim se što je Omčo najpopularniji lik...
Trenutno korisnika/ca: HyperOS, mosarajvosa83, Paromlinac i 27 gostiju.