Premijer liga BiH - aktuelno
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Anex je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:04Nešto kao oni nesretnici iz SrebrenikaVirtu4l je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:50Neće, ali će dobiti još mnogo djece koja će od malena početi navijati za Želju. Praksa koja traje sto godina, zato je i najpopularniji klub u državi.feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:49Da l ce Zeljovci ostat poslije utakmice na tefericu ??
Ipak je hrana i piće dzabalama...![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi su to kompleksi.
Mada nije lijepo od Klafurica da prica o bivsem klubu i navijacima. Bar malo respekta nek zadrzi, jer mogao bi ga put nanijeti u Hercegovinu pa ga nanijeti nekom od tih navijaca.
Mada nije lijepo od Klafurica da prica o bivsem klubu i navijacima. Bar malo respekta nek zadrzi, jer mogao bi ga put nanijeti u Hercegovinu pa ga nanijeti nekom od tih navijaca.
- TurkishAirlines
Nece da igraju namjesteno takmicenjecetvrtomjesto je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:22Mozda bojkotuju evropujurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:46Ma oni su navikli da ne igraju Europu :
19/20 nisu
20/21 igrali
21-22 nisu
22-23 nisu
23/24 igrali
24/25 nisu
Zadnjih 6 godina 2 puta igrali, postaju klub u rangu Tuzla Citya tu su negdje po broju igranja u europi u zadnje vrijeme.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma oni su navikli da ne igraju Europu :
19/20 nisu
20/21 igrali
21-22 nisu
22-23 nisu
23/24 igrali
24/25 nisu
Zadnjih 6 godina 2 puta igrali, postaju klub u rangu Tuzla Citya tu su negdje po broju igranja u europi u zadnje vrijeme.

Jako dva dobra posta
Dva jako dobra forumaša
Šta se ovdje može uocit - to da je Željo ispao iz BiH kvote za Europska takmičenja a umjesto Želje je ušao u BiH kvotu Velež
Klaf ne govori ovo napamet
Moraš dobit 3 puta Želju jer su nam konkurenti za Europu
Naravno politički su jaci od nas jer smo mi radnicki klub
Tako da je naš prošlo sezonski izlazak u Europu najveći sportski uspjeh na Dunjaluku
19/20 nisu
20/21 igrali
21-22 nisu
22-23 nisu
23/24 igrali
24/25 nisu

Jako dva dobra posta
Dva jako dobra forumaša
Šta se ovdje može uocit - to da je Željo ispao iz BiH kvote za Europska takmičenja a umjesto Želje je ušao u BiH kvotu Velež
Tako da je naš prošlo sezonski izlazak u Europu najveći sportski uspjeh na Dunjaluku
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Yeben im je konkurent koji do 3 kola prije kraja nije znao ispadalsvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:14Ma oni su navikli da ne igraju Europu :
19/20 nisu
20/21 igrali
21-22 nisu
22-23 nisu
23/24 igrali
24/25 nisu
Jako dva dobra posta
Dva jako dobra forumaša
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nakon sto su ih uvjerili da slave opstanak u ligi i podigli trofej najposjećenijeg stadiona, sad pokušavaju da ubjede raju da je pozitivno to sto igraju sa nekim Svatovcem izpizdematerine a europska takmičenja su bezveze.
I ono malo dostojanstva sto su imali stizali su ispod svakog nivoa ili jednostavno nikad gluplji nisu pisali na ovoj temi, nikad!
I ono malo dostojanstva sto su imali stizali su ispod svakog nivoa ili jednostavno nikad gluplji nisu pisali na ovoj temi, nikad!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Govori u jednini ili prozivaj te pojedince
Zar mislis da je raja zadovoljna?
Trofej kad bi osvojili vratili bi jos 50% ljudi koji uopste ne idu i koje boli **** zbog svega stp se desava
Pa mi kad bi igrali grupnu fazu napunili bi stadion od 60.000
Nema ljudi iselili, a mnogi nece ni da idu ni na domace utakmice
I ovo posjete sto imamo je smijesno koliko imamo navijaca
Nema se kod nas sta slaviti, ovi sto pisu o posjetama samo tjese tim segmentom
Mislim fino je, ali nebittan parametar za mnoge kriterije
Evo ja se prvi tim necu zadovoljiti da je svaku utakmici 20,000 ljudi
Zar mislis da je raja zadovoljna?
Trofej kad bi osvojili vratili bi jos 50% ljudi koji uopste ne idu i koje boli **** zbog svega stp se desava
Pa mi kad bi igrali grupnu fazu napunili bi stadion od 60.000
Nema ljudi iselili, a mnogi nece ni da idu ni na domace utakmice
I ovo posjete sto imamo je smijesno koliko imamo navijaca
Nema se kod nas sta slaviti, ovi sto pisu o posjetama samo tjese tim segmentom
Mislim fino je, ali nebittan parametar za mnoge kriterije
Evo ja se prvi tim necu zadovoljiti da je svaku utakmici 20,000 ljudi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Svaka cast Sir Klafu na iskrenosti.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Sarajevo i ministar Šteta omogućili besplatan prijevoz navijačima na dan meča sa Spartakom
Očekuje se nova sjajna atmosfera na Koševu
Fudbalski klub Sarajevo i Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo omogućili su besplatan gradski prijevoz svim navijačima uoči duela drugog pretkola Konferencijske lige protiv Spartaka iz Trnave.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Jedina prava istina. Da je Sarajevo uzelo duplu u prosloj sezoni, kod njih bi bilo najmanje deset mrtvih glava. Gore nego kada su ubili rahmetli Mirzu.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:29Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ocigledno da se i vi ne morate boriti za titulu dok god mi nismo konkurentni, jer kao sto vidimo, tri sezone ste u nizu cetvrti, a nikakve promjene osim trenera nemajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:29Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kako nema, vidiš da opet dođe preko 20.000 na stadion i opet izbacujemo jače od sebe u evropi,ponovo slijedi milionski transfer i tako, zar to nisu promjene na bolje dok vi opet dižete samopouzdanje protiv giganata Orahovice i Kruševo19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:35Ocigledno da se i vi ne morate boriti za titulu dok god mi nismo konkurentni, jer kao sto vidimo, tri sezone ste u nizu cetvrti, a nikakve promjene osim trenera nemajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:29Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kako je Aktobe jaca ekipa od vas ako ste vi skuplji za 2 miliona?Anex je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:58Kako nema, vidiš da opet dođe preko 20.000 na stadion i opet izbacujemo jače od sebe u evropi,ponovo slijedi milionski transfer i tako, zar to nisu promjene na bolje dok vi opet dižete samopouzdanje protiv giganata Orahovice i Kruševo19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:35Ocigledno da se i vi ne morate boriti za titulu dok god mi nismo konkurentni, jer kao sto vidimo, tri sezone ste u nizu cetvrti, a nikakve promjene osim trenera nemajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:29Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Yebo te cijene,ljudi svake godine igraju u evropi i igrali su ozbiljnije uloge nego što je to slučaj sa našim klubovima jer i prije samog izvlačenja svi smo molili boga da ne izvučemo njih19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 21:03Kako je Aktobe jaca ekipa od vas ako ste vi skuplji za 2 miliona?Anex je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:58Kako nema, vidiš da opet dođe preko 20.000 na stadion i opet izbacujemo jače od sebe u evropi,ponovo slijedi milionski transfer i tako, zar to nisu promjene na bolje dok vi opet dižete samopouzdanje protiv giganata Orahovice i Kruševo19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:35
Ocigledno da se i vi ne morate boriti za titulu dok god mi nismo konkurentni, jer kao sto vidimo, tri sezone ste u nizu cetvrti, a nikakve promjene osim trenera nema![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Hajdeee, Ledara, MrkiMedo, Sheyi, tutankamon1905, zeljovolimte, zemuntrg i 68 gostiju.