Anex je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:04Nešto kao oni nesretnici iz SrebrenikaVirtu4l je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:50Neće, ali će dobiti još mnogo djece koja će od malena početi navijati za Želju. Praksa koja traje sto godina, zato je i najpopularniji klub u državi.feniksptica je napisao/la: ↑22 jul 2024, 13:49Da l ce Zeljovci ostat poslije utakmice na tefericu ??
Ipak je hrana i piće dzabalama...![]()
![]()
![]()
![]()
Nece da igraju namjesteno takmicenjecetvrtomjesto je napisao/la: ↑22 jul 2024, 16:22Mozda bojkotuju evropujurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 15:46Ma oni su navikli da ne igraju Europu :
19/20 nisu
20/21 igrali
21-22 nisu
22-23 nisu
23/24 igrali
24/25 nisu
Zadnjih 6 godina 2 puta igrali, postaju klub u rangu Tuzla Citya tu su negdje po broju igranja u europi u zadnje vrijeme.
Yeben im je konkurent koji do 3 kola prije kraja nije znao ispadalsvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:14Ma oni su navikli da ne igraju Europu :
19/20 nisu
20/21 igrali
21-22 nisu
22-23 nisu
23/24 igrali
24/25 nisu
Zadnjih 6 godina 2 puta igrali, postaju klub u rangu Tuzla Citya tu su negdje po broju igranja u europi u zadnje vrijeme.
Jako dva dobra posta
Dva jako dobra forumaša
Šta se ovdje može uocit - to da je Željo ispao iz BiH kvote za Europska takmičenja a umjesto Želje je ušao u BiH kvotu Velež
Klaf ne govori ovo napamet
Moraš dobit 3 puta Želju jer su nam konkurenti za Europu
Naravno politički su jaci od nas jer smo mi radnicki klub
Tako da je naš prošlo sezonski izlazak u Europu najveći sportski uspjeh na Dunjaluku
Svaka cast Sir Klafu na iskrenosti.
Jedina prava istina. Da je Sarajevo uzelo duplu u prosloj sezoni, kod njih bi bilo najmanje deset mrtvih glava. Gore nego kada su ubili rahmetli Mirzu.jurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:29Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.
Ocigledno da se i vi ne morate boriti za titulu dok god mi nismo konkurentni, jer kao sto vidimo, tri sezone ste u nizu cetvrti, a nikakve promjene osim trenera nemajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:29Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.
Kako nema, vidiš da opet dođe preko 20.000 na stadion i opet izbacujemo jače od sebe u evropi,ponovo slijedi milionski transfer i tako, zar to nisu promjene na bolje dok vi opet dižete samopouzdanje protiv giganata Orahovice i Kruševo19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:35Ocigledno da se i vi ne morate boriti za titulu dok god mi nismo konkurentni, jer kao sto vidimo, tri sezone ste u nizu cetvrti, a nikakve promjene osim trenera nemajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:29Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.![]()
Kako je Aktobe jaca ekipa od vas ako ste vi skuplji za 2 miliona?Anex je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:58Kako nema, vidiš da opet dođe preko 20.000 na stadion i opet izbacujemo jače od sebe u evropi,ponovo slijedi milionski transfer i tako, zar to nisu promjene na bolje dok vi opet dižete samopouzdanje protiv giganata Orahovice i Kruševo19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:35Ocigledno da se i vi ne morate boriti za titulu dok god mi nismo konkurentni, jer kao sto vidimo, tri sezone ste u nizu cetvrti, a nikakve promjene osim trenera nemajurisicduska je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:29Jedino zbog cega ste vi jos zivi je pad Sarajeva nakon duple krune. Ako se vratimo u borbu za trofeje svasta ce bit kod vas. Vama kad smo mi cetvrti vi izgleda mozete I ispasti nebitno.![]()
Yebo te cijene,ljudi svake godine igraju u evropi i igrali su ozbiljnije uloge nego što je to slučaj sa našim klubovima jer i prije samog izvlačenja svi smo molili boga da ne izvučemo njih19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 21:03Kako je Aktobe jaca ekipa od vas ako ste vi skuplji za 2 miliona?Anex je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:58Kako nema, vidiš da opet dođe preko 20.000 na stadion i opet izbacujemo jače od sebe u evropi,ponovo slijedi milionski transfer i tako, zar to nisu promjene na bolje dok vi opet dižete samopouzdanje protiv giganata Orahovice i Kruševo19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:35
Ocigledno da se i vi ne morate boriti za titulu dok god mi nismo konkurentni, jer kao sto vidimo, tri sezone ste u nizu cetvrti, a nikakve promjene osim trenera nema![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Direktorcic i 21 gost.