Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Da li neko od vas zna kad kupujete kuhinju lupam i montazu dodatno platite, da li to ukljucuje samo da je sastave ili ukljucue i montiranje na zid visecih elemenata
Irfan Halillagic 4,074
Zarko Vujovic 5,058
Senad Alic 5,989
Šekib Umihanić 8,496
Gledaj plata uhljeba u Tuzli, ne mogu ni zamisliti ove u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci
Raja prst u uho i bacaju listice
Protesti za sve, samo za sebe nista
Zarko Vujovic 5,058
Senad Alic 5,989
Šekib Umihanić 8,496
Gledaj plata uhljeba u Tuzli, ne mogu ni zamisliti ove u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci
Raja prst u uho i bacaju listice
Protesti za sve, samo za sebe nista
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zar ovaj prvi nije premijer kantona?,kako on najmanju platu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sve je to uracunato u montazu, tvoje je samo da oslobodis taj zid i prostor da oni ne moraju nista demontirati i micatiANamelessGhoul je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:30Da li neko od vas zna kad kupujete kuhinju lupam i montazu dodatno platite, da li to ukljucuje samo da je sastave ili ukljucue i montiranje na zid visecih elemenata
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Top hvalaakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 20:20sve je to uracunato u montazu, tvoje je samo da oslobodis taj zid i prostor da oni ne moraju nista demontirati i micatiANamelessGhoul je napisao/la: ↑22 jul 2024, 18:30Da li neko od vas zna kad kupujete kuhinju lupam i montazu dodatno platite, da li to ukljucuje samo da je sastave ili ukljucue i montiranje na zid visecih elemenata
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Tako je njemu je ovih 4 ko 12 
Ali dobro i u svakoj firmi direktori imaju 5000+, a nista ne rade. Cak ima u firmama gorih likova od ovih politicara koje instaliraju upravni odbori, a uz to ih niko ne proziva jer nisu u politici. Uzmu 6 7 milja, a ne pljuju ih ljudi.

Ali dobro i u svakoj firmi direktori imaju 5000+, a nista ne rade. Cak ima u firmama gorih likova od ovih politicara koje instaliraju upravni odbori, a uz to ih niko ne proziva jer nisu u politici. Uzmu 6 7 milja, a ne pljuju ih ljudi.
- numanumaye22
- Kontakt:
Idee to lagano, kakav smo narod trebaju brat bratu imat 20 milja mjesecno

I onda neko dobacuje nekom policajcu il nekoj zeni u administraciji kako su oni na budzetu a ovi ih šiju 4-5 puta za platu....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
U privatnim firmama opravdano,jer oni in fact i rade nesto pa zarade ove strasne plate
U drzavnim nikako jok, pa pitanje je da li se ti ljudi uopste pojavljuju na poslu
U drzavnim nikako jok, pa pitanje je da li se ti ljudi uopste pojavljuju na poslu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Zar nisi prestao?alemsa je napisao/la: ↑22 jul 2024, 00:31Nece Musk uticati politicki na njeg, zna se na sta mislim. Nek smanje taxe bogatim ja se tu slazem sa repubilanskim stavom u pogledu toga, nego sa demokratama. Republikanski stav/nacin razmisljanja je da im treba smanjiti taxe, i uciniti sve da sto lakse posluju, jer tako ce otvoriti vise firmi, zaposliti vise naroda, i nekome sto bi dao otkaz bi reko je.baji ga nek radi=dobrobit naroda. Dok demokratski je da im treba uzimati sto vise para, to kad uradis ili preseli firmu ili daje otkaze narodu= lose po narod. Mozda jedna grupica bude imala benefit od toga ali za narod je bolje prvo. Po mom licnom misljenju. I necu vise o politici, ovo se desilo da je udarna vijest da se Senilko povuko.
- VensanKasel
- Kontakt:
Zamisli još kad na ovo dodaš narkokartelški novac koji se slio u džepove sarajevskih političkih ublehaša. Nije ni čudo što im žene imaju stanove vrijedne pola miliona a potpisati se ne znaju

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- LegendKiller
- Kontakt:
Možeš li ti išta napisati a da to ne bude zelenokmerska politika. U Kantonu Sarajevo izabrani zvaničnici uopće nemaju tako velike plate. Plate su im poprilično ograničene i to prema prosječnoj plati. Tako npr. premijer KS ima platu od 3700 KM. Obzirom koliko odgovornosti imaš, sa koliko različitih procesa upravljaš, i da ti svako sve po spisku za bilo šta, to je mala plata. U Kantonu Sarajevo preko 4000 ima samo Ibrahim Hadžibajrić (tačnije imao je), te par profesora, ostali nema niko preko 4000. Imate javni registar pa se sve može provjeriti. Judd možeš ti koliko hoćeš zapinjati, izmišljati, petljati ali zelene u KS nećeš vratiti na vlast, ova trojka nije savršena ali za ove tvoje je svemirski brod.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nisi svjestan koliko pojma nemaš i koliko nisi upućenLegendKiller je napisao/la: ↑23 jul 2024, 00:21U Kantonu Sarajevo preko 4000 ima samo Ibrahim Hadžibajrić (tačnije imao je), te par profesora, ostali nema niko preko 4000.
- LegendKiller
- Kontakt:
ja govorim o osnovnoj plati koja se svakom zvaničniku isplaćuje iz budžeta kao plata, i ovo što govorim je tačno, opet kažem imaš javni registar, fino provjeriš. Ako već nešto tvrdiš da nije tačno daj nam konkretan primjer, dokaži svoju tvrdnju. Reci nam upućeni i pametni kada već znaš, ili nemoj lupetati nikako.JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2024, 00:23
Nisi svjestan koliko pojma nemaš i koliko nisi upućen
- feniksptica
- Kontakt:
Odbori...komisije...
Tu su pare. Daleko od ociju javnosti.
Tu su pare. Daleko od ociju javnosti.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ASD
- Kontakt:
Ne bih se iznenadio da direktori ovih državnih firmi u Sarajevu imaju i preko 10 milja.
Tebi se ne može objasniti jer si ti narkokartel botina. Priglupa narkokartel botina a to je baš teška kombinacija. Zato si se i upalio kao hepo kockica. Opušteno, nisi ti kriv, ti si samo glasao za firmu Tita i Dine.LegendKiller je napisao/la: ↑23 jul 2024, 00:30ja govorim o osnovnoj plati koja se svakom zvaničniku isplaćuje iz budžeta kao plata, i ovo što govorim je tačno, opet kažem imaš javni registar, fino provjeriš. Ako već nešto tvrdiš da nije tačno daj nam konkretan primjer, dokaži svoju tvrdnju. Reci nam upućeni i pametni kada već znaš, ili nemoj lupetati nikako.JayCatwright je napisao/la: ↑23 jul 2024, 00:23
Nisi svjestan koliko pojma nemaš i koliko nisi upućen

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!