NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
Kobe,Shaq i Duncan su bolji bez dileme...to su 3 igraca koja su mi prva pala na pamet.
[youtube][/youtube]
Onako nadjoh video
al da se razumijemo drag mi je...
posto ovde je malo objektivnih tesko je nesto komentarisati...ali mislim da svako realan(a ja barem nema razloga da ne budem) da je James bolji igrac...Wade je uspjesniji sto ga ne cini automatski boljim,a sada sto se kad se porede njihove sposobnosti spominje da je james pizda e to je vec nesto drugo
Onako nadjoh video

posto ovde je malo objektivnih tesko je nesto komentarisati...ali mislim da svako realan(a ja barem nema razloga da ne budem) da je James bolji igrac...Wade je uspjesniji sto ga ne cini automatski boljim,a sada sto se kad se porede njihove sposobnosti spominje da je james pizda e to je vec nesto drugo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
a sta cemo s poznatim jamesovim trokorakomRaul_64 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Onako nadjoh video![]()
- bear grylls
- Kontakt:
Wade je osvojio titulu sa ekipom koju je on vodio u pojedinim trenutcima skoro sam igrao sto lebronu nikad nije uspjelo i ovim potezom ovog ljeta nikad ni nece. Sto se stastike tice wade je bio bolji u sezoni 08 09 kad su ga opljackali za mvp titulu a svake ostale su bili tu negdje dakle jedan bolji u jednoj drugi u drugoj rubrici itd. dalje wade je najslicniji igrac jordanu kojeg smo vidjeli otkako se doticni penzionisao. Ono sto je uradio 2006 u finalnoj seriji je bilo kao gledanje jordana bar meni i nek se ne uvrijede navijaci chikaga nekazem da je wade dobar kao jordan jer nije ali je onaj performans podsjetio na jordanove najbolje dane. I na kraju wade je bolji clutch igrac ima vece srce i bolji je covjek te uvijek je barem meni zanimljivije gledat njega kako zakucava na džinove i blokira iste nego kad lebron zakucava sam ko duh svaki put na isti nacin i blokira sa leđa eto nek se neko ne uvrijedi ovo je moje misljenje.Dakle nekazem da je lebron truba daleko od toga strasan igrac bice vjerovatno najbolja trojka kad zavrsi karijeru al nije sve statistika i realno bilo ko od vas da je trener ekipe koja igra u finalu uzeo bi wadea.
- majestic24
- Kontakt:
Miami jest Wade-ov tim,al vodja ovog tima je James. Pa Wade nije vise od 10 utakmica koje su se lomile u posljednjim minutama uzeo loptu u svoje ruke i rijesio mec,dok je James to uradio barem u 20-30 utakmica.
Takodjer,evo i statistike. Znam da je statistika kao bikini al bez obzira.
James : 26.6 poena po utakmici,7.5 skokova,6.9 asistencija,1.5 ukradena i 3.5 turnover po utakmici.
Wade : 25.8 poena po utakmici,6.5 skokova,4.5 asistencije,1.5 ukradena i 3.1 turnovera po utakmici.
Jos kad uzmes u obzir da James ima bolji sut za 3,bolji pregled igre,explozivnost je ista,niko ne odskace.
Gotovo svima James nije drag,al treba bit realan,a ovo je realnost-James vodi Miami kao lider a Wade "samo" kao kapiten. Ni jedan ni drugi nemogu sami do titule tako da....
I da,da bi bio vrhunski sportas potrebna je jedna stvar-KARAKTER!!
Takodjer,evo i statistike. Znam da je statistika kao bikini al bez obzira.
James : 26.6 poena po utakmici,7.5 skokova,6.9 asistencija,1.5 ukradena i 3.5 turnover po utakmici.
Wade : 25.8 poena po utakmici,6.5 skokova,4.5 asistencije,1.5 ukradena i 3.1 turnovera po utakmici.
Jos kad uzmes u obzir da James ima bolji sut za 3,bolji pregled igre,explozivnost je ista,niko ne odskace.
Gotovo svima James nije drag,al treba bit realan,a ovo je realnost-James vodi Miami kao lider a Wade "samo" kao kapiten. Ni jedan ni drugi nemogu sami do titule tako da....
I da,da bi bio vrhunski sportas potrebna je jedna stvar-KARAKTER!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo izbacili su mi dosta rezultata za "James traveling"dema je napisao/la:a sta cemo s poznatim jamesovim trokorakom
[youtube][/youtube]
da se razumijemo nije mi drag igrac,ma kakvi ali po meni je bolji od Wade..
Al slazem se da Wade je uradio vise stvari za ovih 8 godina koliko su u ligi..
ali sami ste me uvjeravali prije neke dan kako prsten nije sve
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A uzimao je ali to i nije izgledalo najsretnije za Miami tako da treba ocekivati loptu kod Wade u ovakvim situacijama(vec je to dosta vidljivo)...majestic24 je napisao/la:Miami jest Wade-ov tim,al vodja ovog tima je James. Pa Wade nije vise od 10 utakmica koje su se lomile u posljednjim minutama uzeo loptu u svoje ruke i rijesio mec,dok je James to uradio barem u 20-30 utakmica.
I ja opet kazem,da igra Jordan na mjestu Wade-a pitanje je veliko da li bi imao bolje statistike od Jamesa...
- Donnie Darko
- Kontakt:
slazem se.adnan24 je napisao/la:Kobe,Shaq i Duncan su bolji bez dileme...to su 3 igraca koja su mi prva pala na pamet.
mvp nemoze dobiti igrac cija ekipa ima jedva ima pozitivan omjer, jednostavno nemoze i nikada ni nece.bear grylls je napisao/la:wade je bio bolji u sezoni 08 09 kad su ga opljackali za mvp titulu
ne proslavlja se ni wade ove sezone bas u zavrsnicama. ono nedavno kad se pricalo o onih 1/19 heata u kljucnim trenutcima, procitao sam da je wade na ucinku 0/5, sad ne znam jel od tad pogodio ijedan.adnan24 je napisao/la: A uzimao je ali to i nije izgledalo najsretnije za Miami tako da treba ocekivati loptu kod Wade u ovakvim situacijama(vec je to dosta vidljivo)...
Ono šta je Wade uradio u velikom finalu sa Dallasom 2006 je neviđeno (zabijati 35 koševa prosjecno u finalnoj seriji samo je Jordan svojevremeno radio u zadnjoj 20 godina)...a citav taj play off je bio na prosjeku od 34,7 koševa
....covjek je prakticno sam igrao u utakmicama 3,4 i 5 postizao redom 42,36 i 43 koša u tim odlucujucim utakmicama i donio Miamiu prvu titulu (zasad i jedinu) u klupskoj istoriji...i te godine je Dirk uzeo titulu MVP lige, po mnogima nezasluženo ispred Wadea iako je odveo Dallas u veliko finale...a titula je ono što Wadea zasad itekako odvaja od Jamesa.
Imajte ove cinjenice u vidu prije nego što ponovo pocnete omalovažavati Wadea.

Zadnja izmjena: izzo, dana/u 31 mar 2011, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
To je ok...nije ni Wade nista bolji ali po meni da bi neko bio vodja mora da bude dosta ispred svojih kolega u timu...kao npr. Paul u Hornetsima,Nash u Sunsima,Dirk u Dallasu i slicno.Meni su njih dvojica previse blizu da bi za nekog rekli da je on taj koji vuce ekipu jer ipak realno i James i Wade su top5 u citavoj ligi.Donnie Darko je napisao/la:ne proslavlja se ni wade ove sezone bas u zavrsnicama. ono nedavno kad se pricalo o onih 1/19 heata u kljucnim trenutcima, procitao sam da je wade na ucinku 0/5, sad ne znam jel od tad pogodio ijedan.
- Donnie Darko
- Kontakt:
1.mvp je bio nashizzo je napisao/la:Ono šta je Wade uradio u velikom finalu sa Dallasom 2006 je neviđeno (zabijati 35 koševa prosjecno u finalnoj seriji samo je Jordan svojevremeno radio u zadnjoj 20 godina)...a citav taj play off je bio na prosjeku od 34,7 koševa![]()
....covjek je prakticno sam igrao u utakmicama 3,4 i 5 postizao redom 42,36 i 43 koša u tim odlucujucim utakmicama i donio Miamiu prvu titulu (zasad i jedinu) u klupskoj istoriji...i te godine je Dirk uzeo titulu MVP lige, po mnogima nezasluženo ispred Wadea iako je odveo Dallas u veliko finale...a titula je ono što Wadea zasad itekako odvaja od Jamesa.
2.kako su oni mogli znat sta ce biti u playoffu kad su dodjeljivali mvp?
@adnan - slazem se ja da bi wade trebao imati loptu u kljucnim trenucima, samo kazem

Donnie decko, pošto vidim da si opasno navalio da ismijavaš jednog takvog superstara i spuštaš ga na nivo Bavčića jer i ne pratiš NBA tako dovoljno da te prosvjetlim...da vidiš kakvog igraca konstantno ismijavaš..utakmica br.3 velikog finala 2006
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisi mi odgovorio na pitanje.
Wolvie je u pravu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Šta ti ja imam više objašnjavati... imaš valjda oci , eto ti klipovi pa se uvjeri kakav je igrac Wade.Donnie Darko je napisao/la:nisi mi odgovorio na pitanje.
Smiješno kako jadni pokušaji da se omalovažava takav jedan igrac.
- Donnie Darko
- Kontakt:
rekoh kako su celnici lige mogli znati sta ce se desiti u playoffu kada su dodjelili nashu mvp nagradu?
Ima i nagrada MVP play offa , pored MVP regularnog dijela sezone...aaa s kim se ja raspravljamDonnie Darko je napisao/la:rekoh kako su celnici lige mogli znati sta ce se desiti u playoffu kada su dodjelili nashu mvp nagradu?

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Misliš MVP finala, ili...?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa naravno.Monolog je napisao/la:Misliš MVP finala, ili...?
Kazi mi zasto. Ali obrazlozi.Donnie Darko je napisao/la:uuuuu, sa vecinom se manje vise slazem, osim sa ovimMaGiCa je napisao/la:...ali on je najbolji kosarkas sveta i verovatno najbolji od Jordana na ovamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.