Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Kako je dobar Trump kandidat govori to da Rusi veceras slave jer ce im on isporuciti jedno cc 10ak drzava da ih eksploatisu.
Ja sam malo iznenadjen kako je USA pala sto se tice tih tajnih sluzbi i kontrolisanja ovih budala. Da je J.Edgar Hoover ziv Trumpa bi pojeo mrak i jos sve ove sto ga prate.
Ja sam malo iznenadjen kako je USA pala sto se tice tih tajnih sluzbi i kontrolisanja ovih budala. Da je J.Edgar Hoover ziv Trumpa bi pojeo mrak i jos sve ove sto ga prate.
Re: Re: Chat
Joj Kennedya drzi govor ispred kuce ko da je white house
prica gore nego Biden

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja sam za sve ove lidere na krajnjoj desnici koji vedre i oblace, unatoc njihovim politikama, ubijedjen da se radi o visoko sposobnom i inteligentnim politicarima, osim Trumpa. Ne mogu, a da ne vidim sliku kako mu se Putin i slicni smiju iza ledja.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:15Kako je dobar Trump kandidat govori to da Rusi veceras slave jer ce im on isporuciti jedno cc 10ak drzava da ih eksploatisu.
Pa šta Rusi ima da slave? Šta oni misle da će dobiti od Trumpa? 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ukidanje vojne pomoći Ukrajini ili njeno smanjenje do te granice da je besmislena. Zelensky je već počeo mijenjati retoriku zadnjih dana svjestan da postoji realna mogućnost da će se to i desiti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
To još ostaje za vidjeti, ukidanje pomoći Ukrajini je popularan narativ kod poreznih obveznika ali Trump je biznismen a sukob u Ukrajini je na kraju dana ipak profitabilan za SAD jer svi znamo koliko je moćan i jak vojno-industrijski kompleks, ljudi su napunuli i obnovili svoja skladišta, hrpa NATO članica je u zadnje dvije godine kupila njihove F-35 avione i ostale opreme, o izvozu plina u Europu da ne govorim. Vjerujem da će dok god Ukrajinski narod ima volju za borbom i dok god nanose velike gubitke Rusima da se američka politika tu neće previše mjenjati niti će se tu Trumpa previše pitati.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Zato sto je Trump za narod i sto stavlja Ameriku prvo, nije dio establishment-a, ne uzima njihove pare niti mu trebaju a platu daje u humanitarne svrhe, Biden je cisti igrac establishment-a. Debilan je pricom i svakakav ali je narod to svatio i zato im je babo. Naravno da niko to nece da prihvati tako, jer im je napunjena glava liberalnim medijama. Postoji razlog zasto automatski ima podrsku naroda, sama republianska stranka je sve ucinila da im on ne bude predstavnik ali nisu mogli mimo volje naroda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:15Kako je dobar Trump kandidat govori to da Rusi veceras slave jer ce im on isporuciti jedno cc 10ak drzava da ih eksploatisu.
alemsa je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:33Zato sto je Trump za narod i sto stavlja Ameriku prvo, nije dio establishment-a, ne uzima njihove pare niti mu trebaju a platu daje u humanitarne svrhe, Biden je cisti igrac establishment-a. Debilan je pricom i svakakav ali je narod to svatio i zato im je babo. Naravno da niko to nece da prihvati tako, jer im je napunjena glava liberalnim medijama. Postoji razlog zasto automatski ima podrsku naroda, sama republianska stranka je sve ucinila da im on ne bude predstavnik ali nisu mogli mimo volje naroda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:15Kako je dobar Trump kandidat govori to da Rusi veceras slave jer ce im on isporuciti jedno cc 10ak drzava da ih eksploatisu.
Zamijeni Trump za Vucica i Ameriku za Srbiju i dobijes klasicni botovski komentar na b92.
Objašnjavao je profesor Edin Mujkić, a i Kajzer na forumu da dolazak Trumpa znači i instaliranje onog ped era Grenella na neku funkciju.
Ok, misli sta zelis, ja ti kazem kako jesteKajzer10 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:34alemsa je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:33Zato sto je Trump za narod i sto stavlja Ameriku prvo, nije dio establishment-a, ne uzima njihove pare niti mu trebaju a platu daje u humanitarne svrhe, Biden je cisti igrac establishment-a. Debilan je pricom i svakakav ali je narod to svatio i zato im je babo. Naravno da niko to nece da prihvati tako, jer im je napunjena glava liberalnim medijama. Postoji razlog zasto automatski ima podrsku naroda, sama republianska stranka je sve ucinila da im on ne bude predstavnik ali nisu mogli mimo volje naroda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:15Kako je dobar Trump kandidat govori to da Rusi veceras slave jer ce im on isporuciti jedno cc 10ak drzava da ih eksploatisu.
Zamijeni Trump za Vucica i Ameriku za Srbiju i dobijes klasicni botovski komentar na b92.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ljudi i dalje misli da neku silu boli qurac za nas, pa bolan mi smo malo jaci kvart u New Yorku 

Ukrajina će, sa ili bez pomoći, izgubiti teritorij koji je Putin zacrtao. To je završeno. Ukrajina nema šanse da to vrati. Kome to nije jasno, lijepo bi bilo da se probudi. Čisto sumnjam da će NATO i Amerika obustaviti pomoć ali to svakako samo odgađa neminovno.
Pitam šta će to Trump još dati Putinu. Estoniju? Finsku? Gruziju?
Ili možda Bosnu? Pa draže mi je vidjeti facu Zaharove nego facu kera Rame Isaka koji na obilježavanja 11og jula ide helikopterom i još se snima uz svoju pjesmu. Šta će nama ruski utjecaj i Trump pored ovakvih domaćih kerova?
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa rusi ce dobit to da Amerika nece vise slati milijarde svojih poreznih obveznika u izgubljenu i razrusenu zemlju, a onda glavnu silu ce da prate kao i uvijek partneri, kao sto su Njemacka, Engleska, Francuska, Italija pa ce onda i oni da obustave tu pomoc. Pomoc ce stizati i dalje ali 70 % manje nego do sad, sto je i logicno. Eto to slave rusi.Judd je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:39Ukrajina će, sa ili bez pomoći, izgubiti teritorij koji je Putin zacrtao. To je završeno. Ukrajina nema šanse da to vrati. Kome to nije jasno, lijepo bi bilo da se probudi. Čisto sumnjam da će NATO i Amerika obustaviti pomoć ali to svakako samo odgađa neminovno.
Pitam šta će to Trump još dati Putinu. Estoniju? Finsku? Gruziju?
Ili možda Bosnu? Pa draže mi je vidjeti facu Zaharove nego facu kera Rame Isaka koji na obilježavanja 11og jula ide helikopterom i još se snima uz svoju pjesmu. Šta će nama ruski utjecaj i Trump pored ovakvih domaćih kerova?
punditKajzer10 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:34alemsa je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:33Zato sto je Trump za narod i sto stavlja Ameriku prvo, nije dio establishment-a, ne uzima njihove pare niti mu trebaju a platu daje u humanitarne svrhe, Biden je cisti igrac establishment-a. Debilan je pricom i svakakav ali je narod to svatio i zato im je babo. Naravno da niko to nece da prihvati tako, jer im je napunjena glava liberalnim medijama. Postoji razlog zasto automatski ima podrsku naroda, sama republianska stranka je sve ucinila da im on ne bude predstavnik ali nisu mogli mimo volje naroda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:15Kako je dobar Trump kandidat govori to da Rusi veceras slave jer ce im on isporuciti jedno cc 10ak drzava da ih eksploatisu.
a person who knows a lot about a particular subject and is therefore often asked to give an opinion about it
reporter
a person whose job is to discover information about news events and describe them for a newspaper or magazine or for radio or television
Vecina njih, a i sam Narandza ne kontaju ovo. Zapravo ovakva ekstremna doza populizma i pase demagogu poput njega pa mozda i nisam 100% siguran. Conservatardi definitivno ne
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- tuzlak1987
- Kontakt:
To moze tako kratkorocno da napravi neke benefite za ljude da oni misle kako je njihov ali ipak je on od rodjenja bogatas i usao je u porodicu Kushner. On ce raditi kako Kushnerima odgovara prvo pa tek ostalo. Kompromitovan je sa Putinom nesto kao Orban, toliko da uopste ne igra za zapadni svijet vec protiv.alemsa je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:33Zato sto je Trump za narod i sto stavlja Ameriku prvo, nije dio establishment-a, ne uzima njihove pare niti mu trebaju a platu daje u humanitarne svrhe, Biden je cisti igrac establishment-a. Debilan je pricom i svakakav ali je narod to svatio i zato im je babo. Naravno da niko to nece da prihvati tako, jer im je napunjena glava liberalnim medijama. Postoji razlog zasto automatski ima podrsku naroda, sama republianska stranka je sve ucinila da im on ne bude predstavnik ali nisu mogli mimo volje naroda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:15Kako je dobar Trump kandidat govori to da Rusi veceras slave jer ce im on isporuciti jedno cc 10ak drzava da ih eksploatisu.
Dugorocno on pusta drzavu po drzavu, a Amerika je veliki brat i od drugog sv.rata Amerika radi na principu da te poklopi. Sada dajes u Ukrajinu pare, da bi na kraju od ratne stete izvlacio kroz poslove duplo bar.
To je dugorocno ako se gleda, a ne da Trump pusti pola Afrike Putinu. Putin u tim drzavama instalira rezime i dovede Wagner oko prirodnih nalazista da osiguravaju i izvlaci bogatstva prema Rusiji.
To ce Ameriku tek da stigne, kada se vide posljedice toga Trump ce vec biti rahmetlija ali ce stetu sad da napravi.
Znaci problem je sto Ameri ne shvataju odakle im i kako to hoda vec daj mi 1000 dolara pomoci i ti si najbolji. Ne zna Amer da to crpis negdje drugo.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja bi na Kosevo, zena hoce da je vodim na koncert.
Jednom pogađaj gdje ću završiti

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Vrati film 2015-e, da se on dvoumio uopste hoce'l ici kao republikanac ili independent pa je kasnije pristupio republikancima (zbog logicnih razloga nemam ih potrebe navoditi), tad je repubilanska stranka sve ucinila da im ne bude predstavnik, ali je jednostavno podrska bila ogromna, jer ga narod ne vidi kao svakodnevnog politicara, nego covjeka kojeg niko ne moze kontrolisati iz Washingtona. 2 stvari kad pratis Americku politiku prije izbora, prati sta narod kaze o buying power dollara/ekonomiji poredeci sa zaradom i granicu, i to u dosta navrata odluci izbore. Amerikanac koji nije skroz ni lijevo ni desno, njemu je najbitnije to prvo pa drugo, ne interesuje ga zasto mu je sve skupo, samo cinjenica da jeste, on dozivljava politicare i to kao da rade za njeg, znaci isto da ti imas biznis/ restoran nebitno, ide lose mijenjas managera tako on mijenja predsjednika. I to ti je totuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:54
To moze tako kratkorocno da napravi neke benefite za ljude da oni misle kako je njihov ali ipak je on od rodjenja bogatas i usao je u porodicu Kushner. On ce raditi kako Kushnerima odgovara prvo pa tek ostalo. Kompromitovan je sa Putinom nesto kao Orban, toliko da uopste ne igra za zapadni svijet vec protiv.
Dugorocno on pusta drzavu po drzavu, a Amerika je veliki brat i od drugog sv.rata Amerika radi na principu da te poklopi. Sada dajes u Ukrajinu pare, da bi na kraju od ratne stete izvlacio kroz poslove duplo bar.
To je dugorocno ako se gleda, a ne da Trump pusti pola Afrike Putinu. Putin u tim drzavama instalira rezime i dovede Wagner oko prirodnih nalazista da osiguravaju i izvlaci bogatstva prema Rusiji.
To ce Ameriku tek da stigne, kada se vide posljedice toga Trump ce vec biti rahmetlija ali ce stetu sad da napravi.
Znaci problem je sto Ameri ne shvataju odakle im i kako to hoda vec daj mi 1000 dolara pomoci i ti si najbolji. Ne zna Amer da to crpis negdje drugo.
Jel swe fkt zayebavas il sta, pa Musk mu daje 45 miliona mjesecno cime se on otvoreno hvalialemsa je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:33Zato sto je Trump za narod i sto stavlja Ameriku prvo, nije dio establishment-a, ne uzima njihove pare niti mu trebaju a platu daje u humanitarne svrhe, Biden je cisti igrac establishment-a. Debilan je pricom i svakakav ali je narod to svatio i zato im je babo. Naravno da niko to nece da prihvati tako, jer im je napunjena glava liberalnim medijama. Postoji razlog zasto automatski ima podrsku naroda, sama republianska stranka je sve ucinila da im on ne bude predstavnik ali nisu mogli mimo volje naroda.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 23:15Kako je dobar Trump kandidat govori to da Rusi veceras slave jer ce im on isporuciti jedno cc 10ak drzava da ih eksploatisu.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nece Musk uticati politicki na njeg, zna se na sta mislim. Nek smanje taxe bogatim ja se tu slazem sa repubilanskim stavom u pogledu toga, nego sa demokratama. Republikanski stav/nacin razmisljanja je da im treba smanjiti taxe, i uciniti sve da sto lakse posluju, jer tako ce otvoriti vise firmi, zaposliti vise naroda, i nekome sto bi dao otkaz bi reko je.baji ga nek radi=dobrobit naroda. Dok demokratski je da im treba uzimati sto vise para, to kad uradis ili preseli firmu ili daje otkaze narodu= lose po narod. Mozda jedna grupica bude imala benefit od toga ali za narod je bolje prvo. Po mom licnom misljenju. I necu vise o politici, ovo se desilo da je udarna vijest da se Senilko povuko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.