AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Al smarate cudo jedno, ovaj milanista je za izucavanje
- Beduin
- Kontakt:
@Meepo crni pa kako ti se da vise tom smaracu ista objasnjavati i ubjedjivati? Pa cijeli forum ga skontao, ti i dalje hoces na finjaka i u dralje da objasnis. Shvati da neki ljudi na dunjaluku nisu kadri shvatiti i prihvatiti nesto ocito, nesto sto im se do u detalje rasclani.
Samo skontaj zadnjih sedmica ko jedan iza drugoga pise nakon svakog vaseg posta i bice ti jasno.
Samo skontaj zadnjih sedmica ko jedan iza drugoga pise nakon svakog vaseg posta i bice ti jasno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tebi covjek da kaze da je nebo lijepo i cisto ti bi to prevrnuo da je rekao da je oblacno i ruzno
Eto nije me bilo na forumu bas zbog Mourinha
Pa nisam ja ti da nemam u zivotu nista pametnije raditi nego cijeli dan sjediti po forumu , gledati sta ce ko napisati i zapisivati to da ga kasnije mogu prozvati. Ja stojim iza svega sto sam napisao i znao sam pogrijesiti i znao sam ubosti i nema nista lose u tome. Ti mislis da je meni stanje u Milanu trenutno vrh ? Nije , znam da moze i da mora bolje , ali isto sam svjestan okolnosti. Meni je drago sto mogu Milan nakon tolike pauze gledati u LP i sto se mozes nadati samom vrhu. Cak i da je Milan najlosiji klub u Seria A ja cu navijati za njega. Dodjem ovdje da odmorim od posla i stresa i onda citam negativu od par forumasa pa mi to dotuzi i ispalim se nadjem drugu zanimaciju. Yebe mi se za zivo jesam li u pravu ili u krivu , ali to tvoje konstantno kontriranje i prozivanje iritira ne samo mene vec vjerujem i druge forumase. Nedjelja je navecer uzmi bolan pogledaj kakav film , otvori pivu , okreni hamabas kakav mani se yebenog kontriranja i prozivanja.
Necu vise da ti odgovaram dok ne postanes normalan insan. Yebat ga pokusao sam ne ide.

Necu vise da ti odgovaram dok ne postanes normalan insan. Yebat ga pokusao sam ne ide.
I tu fulas, milanist 2.8 postova dnevno u prosjeku, meepo 3.2 tako da nisi ti ja, da citav dan sjedis po forumu naravno.
Na ubacivanja ovog Primitivca sa okolni brda oko Tuzle ostati cu imun.
I nije to kontriranje, ti kako vidis pozitivu, neki mi je i ne vidimo bas. Tako da dopusti nam da budemo pesimisti kao sto si ti optimista.
Na ubacivanja ovog Primitivca sa okolni brda oko Tuzle ostati cu imun.
I nije to kontriranje, ti kako vidis pozitivu, neki mi je i ne vidimo bas. Tako da dopusti nam da budemo pesimisti kao sto si ti optimista.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
U zadnje dvije godine imas 4500 postova ja 1300. U zadnjoj godini si imao skoro 1900 postova
Odkako sam ja krenuo s ovim accountom skoro 8000 postova
Burazeru ima zivota napolju izadji malo udahni zraka, upij malo vitamina D nije cudo sto si negativan i razdrazljiv.

- crvenocrni
- Kontakt:
Godine havarije i bez LP-a, odjednom neki napredak i nakon godinu dvije osvojena titula i nakon toga polufinale LP-a kako god izboreno. I covjek kad je mislio evo ga, stvari idu nabolje, sta se desava, izborena LP zbog nekih Juvetovih malverzacija i ispadanje iz iste, oducavanje protiv je.ene Rome u EL. O Transferima da ne pricam, nivo Benfike, Ajaxa i sl. Ono kad znas da je iduca sezona rezervisana za bitku za LP sve ti je jasno. Nemojte mi samo srat o 2om mjestu prosle sezone koje je i Bologna glat mogla uzet. Milion faktora je uticalo da Milan bude drugi a nijedan od istih nije bila kvaliteta tog istog Milana. Jedina satisfakcija u svemu tome je da ih necu vise gledat tako cesto jer sam otkazao mtel. A vi pojedini nastavite kako treba dat sansi Fonseci, Jovicu, Pavlovicu itd... Realno kur.ina od kluba trenutno
Evo James Rodriguez je slobodan igrac, bolju 10-ku tesko da mozemo igdje dzabe naci, al mislim nece on doci da se ne nadamo dzabe 
Valjda zavrse ove neke transfere do cetvrtka jer tad se polazi na americku turneju, fino bi bilo da novi igraci prodju dio priprema sa novom ekipom

Valjda zavrse ove neke transfere do cetvrtka jer tad se polazi na americku turneju, fino bi bilo da novi igraci prodju dio priprema sa novom ekipom
- Beduin
- Kontakt:
Kad navijas za Slobodu i nakon koliko vec decenija i dalje nisi digao ruke od tog kluba, zamisli koliki je to mazohizam i ljubav.crvenocrni je napisao/la: ↑22 jul 2024, 02:08Godine havarije i bez LP-a, odjednom neki napredak i nakon godinu dvije osvojena titula i nakon toga polufinale LP-a kako god izboreno. I covjek kad je mislio evo ga, stvari idu nabolje, sta se desava, izborena LP zbog nekih Juvetovih malverzacija i ispadanje iz iste, oducavanje protiv je.ene Rome u EL. O Transferima da ne pricam, nivo Benfike, Ajaxa i sl. Ono kad znas da je iduca sezona rezervisana za bitku za LP sve ti je jasno. Nemojte mi samo srat o 2om mjestu prosle sezone koje je i Bologna glat mogla uzet. Milion faktora je uticalo da Milan bude drugi a nijedan od istih nije bila kvaliteta tog istog Milana. Jedina satisfakcija u svemu tome je da ih necu vise gledat tako cesto jer sam otkazao mtel. A vi pojedini nastavite kako treba dat sansi Fonseci, Jovicu, Pavlovicu itd... Realno kur.ina od kluba trenutno
Tako da navijanje za ovakav Milan je itekako osvjezenje druze.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne zezaj. Lik zadnjih godina se vucao po Olympiacosu, Qataru. On je svoj fudbal odigrao.ronaldo99 je napisao/la: ↑22 jul 2024, 07:58Evo James Rodriguez je slobodan igrac, bolju 10-ku tesko da mozemo igdje dzabe naci, al mislim nece on doci da se ne nadamo dzabe
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Cuj James Rodrigez, i ne nadamo se 
@crvenocrni, tako je jarane, transferi su nam bas na nivou, kao i ovi sto ih realizuju

@crvenocrni, tako je jarane, transferi su nam bas na nivou, kao i ovi sto ih realizuju

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Nekad se moglo doci na forum i procitati finih postova. Ovo sto je sad na forumu imam i u komsiluku, komsinica se svadja po cijeli dan sa muzem koji je pijanica. Svako svoje dokazuje po cijeli dan..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Bas tako, neki se raduju sto je pravoslavac Srbin napustio Milan, a nigdje veze sa fudbalom...

Jbg istina, zato uzmes i ove pojedine stavis na ignore listu i barem si malo miran, sve dok ga neko ne citira

Napravio tako ali je problem sto im drugi odgovaraju, citiraju ih i onda ti dodje na isto...
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ako cemo biti iskreni, sve ovo sto se pise zadnjih par mjeseci ovdje ima najmanje veze sa fudbalom.
Ja se makar ne radujem dnevno par puta, meni taman jednom mjesecno.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Hahahaah, ti si deff skroman jednom mjesecno dosta hahaha....koraj je napisao/la: ↑22 jul 2024, 14:33Ako cemo biti iskreni, sve ovo sto se pise zadnjih par mjeseci ovdje ima najmanje veze sa fudbalom.
Ja se makar ne radujem dnevno par puta, meni taman jednom mjesecno.
Sto se fudbala tice gledam i ostale svjetske forume Milana, nema ni tu deff.mnogo o fudbalu, vjerovatno je zbog takvih desavanja u i oko kluba, postalo je aktivno da se spremaju protesti protiv Kardana sve zavisi kako ce ovih 38 dana marketa odraditi....
Hoce li nam i ovog sad klepit.AC Milan face competition from Manchester United to sign another one of their summer transfer targets in Youssouf Fofana

I treba im tako. Pregovaraju 2 mjeseca oko svakog igrača.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU