FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa i Zekić se spominjao.Pantelija je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:10cemu to?
svako pojacanje, ali svako koje je doslo ljudi su najavili ovdje 5-15 pa i 20 dana prije
jedino za koje se nije znalo je Zekic a i to ima razlog zasto al nije bitno.
normalno je da se promasi nekad, u fudbalu se za 15 min sve promjeni a ne za dan ili 7 dana
Na 10 dana prije nego je potpisao, njegovo ime se provlačilo i na forumu i na drugim društvenim mrežama.
Doduše, nije se znalo da će potpisati, to je tačno.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bukvalno, baš mi danas izleti isječak iz podcasta gdje Adilović priča otišao u Belgiju top mu, sve super, otišao obući dres i da izađe da potpiše ugovor agenti ga sačekali i rekli da ima ponudu iz Turske da mu duplo daju gdje je se predomislio i otišao u Tursku iz kluba za koji je treba potpisati ugovor za fazon 5 minuta.Pantelija je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:10cemu to?
svako pojacanje, ali svako koje je doslo ljudi su najavili ovdje 5-15 pa i 20 dana prije
normalno je da se promasi nekad,u fudbalu se za 15 min sve promjeni a ne za dan ili 7 dana
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Sutra prijateljska protiv nekog Arapskog kluba.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pa za ove igrace iz Srbije je procurilo bilo vec odavno,za Jovica se pisalo i zimus cak da treba doci. Bubanja najavljen na forumu dan uoci potpisa kad je vec sve bilo zavrseno i cekala se samo zvanicna objava. Evo i sad najavljuje se frajer mnogi tvrde 100% zavrsen, a on sad kaze da nema pojma o tome jos lik povrijeden ne trenira.Pantelija je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:10cemu to?
normalno je da se promasi nekad, u fudbalu se za 15 min sve promjeni a ne za dan ili 7 dana
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kad se na zimu za Jovića pisalo? Odakle ti to?zagorski je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:25Pa za ove igrace iz Srbije je procurilo bilo vec odavno,za Jovica se pisalo i zimus cak da treba doci. Bubanja najavljen na forumu dan uoci potpisa kad je vec sve bilo zavrseno i cekala se samo zvanicna objava. Evo i sad najavljuje se frajer mnogi tvrde 100% zavrsen, a on sad kaze da nema pojma o tome jos lik povrijeden ne trenira.Pantelija je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:10cemu to?
Samo da Jatta ne bude novi Rashid
kad se njega sjetim
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
E nevjerovatno sta ljudi pisu ovde hahahaha. Bit ce pojacanja polako, niko ne zna ni koliko, ni ko tacno, a pogotovo ne treba vjerovat ovima sto pisu ovaj je zavrsen, itd itd.
Nwankwo veliki kiks kod 2 gola
100%, vrati se na taj period i pogledaj postoveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:28Kad se na zimu za Jovića pisalo? Odakle ti to?zagorski je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:25Pa za ove igrace iz Srbije je procurilo bilo vec odavno,za Jovica se pisalo i zimus cak da treba doci. Bubanja najavljen na forumu dan uoci potpisa kad je vec sve bilo zavrseno i cekala se samo zvanicna objava. Evo i sad najavljuje se frajer mnogi tvrde 100% zavrsen, a on sad kaze da nema pojma o tome jos lik povrijeden ne trenira.Pantelija je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:10
cemu to?
Haha baš. Joj šta levat uporedi nmg da vjerujem.mnon46 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:05Pa nije ga Messi bacio na usta ko njih dvojicu nego xy igrač.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:42Jović treba gurnuti nazad, nije za wing backa. Prespreman igrač, jak, tehnika mu nije bajna. Odigrao solidno protiv Aktobea. Potez kojim ga je izbacio protivnik je čista majstorija igrača Aktobea, nikakva sramota kakvom predstavljaju ljudi ovdje. U svakom kolu svjetskih liga se mogu vidjeti onakva ispadanja. Šta se trebao Boateng oprostiti od fudbala nakon što ga je Messi bacio na usta ili Joško Gvardiol kad ga je Messi prošao na SP?
Đorđević, Jović i Rockov odigrali dvije utakmice i već ljudi procijenili da su ublehe..
Vama Bog dragi ne bi ugodio. Iliev preloš golman, Rockov ubleha, Đuričković veze nema, Julardžija qarina, Renan se zaebava, Čelik ispadao kao iz tramvaja, Soldo oyebina, Mehmedović mlitav itd.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jedino ko se spominjao jeste Nemanja Jović, a to je dijete Partizana, lijevo krilo.zagorski je napisao/la: ↑21 jul 2024, 21:04100%, vrati se na taj period i pogledaj postoveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:28Kad se na zimu za Jovića pisalo? Odakle ti to?zagorski je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:25
Pa za ove igrace iz Srbije je procurilo bilo vec odavno,za Jovica se pisalo i zimus cak da treba doci. Bubanja najavljen na forumu dan uoci potpisa kad je vec sve bilo zavrseno i cekala se samo zvanicna objava. Evo i sad najavljuje se frajer mnogi tvrde 100% zavrsen, a on sad kaze da nema pojma o tome jos lik povrijeden ne trenira.
O Filipu Joviću ja se ne sjećam da je bilo špekulacija.
Uostalom, čovjek koji ga je doveo uopšte tad nije radio u klubu.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Nedelja je. Strpite se
Aylah odmara?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mislim da je on bio želja par nas, nije ništa zvanično bilo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2024, 21:18Jedino ko se spominjao jeste Nemanja Jović, a to je dijete Partizana, lijevo krilo.zagorski je napisao/la: ↑21 jul 2024, 21:04100%, vrati se na taj period i pogledaj postoveGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2024, 20:28
Kad se na zimu za Jovića pisalo? Odakle ti to?
O Filipu Joviću ja se ne sjećam da je bilo špekulacija.
Uostalom, čovjek koji ga je doveo uopšte tad nije radio u klubu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Posto ja na zalost necu biti na tekmi (na slobodu idem abd) od mene 4 sjevera da se ispoštuje grupa.
Ko želi na sjever, i ko će derati grlo 90 min a nije s lovom neka se javi u PP. Ili ako znate nekoga ko bi isao.
Ko želi na sjever, i ko će derati grlo 90 min a nije s lovom neka se javi u PP. Ili ako znate nekoga ko bi isao.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.