FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neki kao da ne navijaju za FK Sarajevo ...
Pa se evo sad nasladuju sa ovim novinskim clankom , ne razumijem slavite jer je lik rekao da nece doci ?
Ili pumpate vas ego i nekog ponizavate od forumasa jer je rekao da je zavrsen ?
Pa se evo sad nasladuju sa ovim novinskim clankom , ne razumijem slavite jer je lik rekao da nece doci ?
Klupa: Hajrović, Misimović, Spahić, Borjan, Anel Hadzić, Irfan Hadžić, Ordagić.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jul 2024, 18:54——-Mudrinski———Beqiraj
————————Gojak
Ćatić——Mudražija—Skorup——-Semić
—-Oroz——Gojković—-Abraham
———————-Begovic
Dream team![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Buraz nije Messi, da žalimo za njim sta ti je.
Ali da nam fali jos kvalitetnih igraca to itekako.
Ali da nam fali jos kvalitetnih igraca to itekako.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma često se lupa, to je fazon.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 18:58Neki kao da ne navijaju za FK Sarajevo ...
Ja kad sam pisao da je daleko od ikakvog potpisa sa Robertom, ljudi pisali da je dogovoren.
I ne kažem to jer mi je drago, nego se lupa..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Doduše rek'o je i rahman da ne zna ništa o ponudi iz turske
Pa nije ga Messi bacio na usta ko njih dvojicu nego xy igrač.GalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jul 2024, 16:42Jović treba gurnuti nazad, nije za wing backa. Prespreman igrač, jak, tehnika mu nije bajna. Odigrao solidno protiv Aktobea. Potez kojim ga je izbacio protivnik je čista majstorija igrača Aktobea, nikakva sramota kakvom predstavljaju ljudi ovdje. U svakom kolu svjetskih liga se mogu vidjeti onakva ispadanja. Šta se trebao Boateng oprostiti od fudbala nakon što ga je Messi bacio na usta ili Joško Gvardiol kad ga je Messi prošao na SP?
Đorđević, Jović i Rockov odigrali dvije utakmice i već ljudi procijenili da su ublehe..
Vama Bog dragi ne bi ugodio. Iliev preloš golman, Rockov ubleha, Đuričković veze nema, Julardžija qarina, Renan se zaebava, Čelik ispadao kao iz tramvaja, Soldo oyebina, Mehmedović mlitav itd.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Je l' stvarno mislite da je izašlo na Klixu onomad za Mudražiju tek tako?
- Iskreno, sve što znam, doznao sam iz medija! Stvarno ne znam je li bilo ikakvoga kontakta između klubova, je li možda netko od “mojih” ljudi razgovarao s nekim iz Sarajeva. Mene nitko osobno nije kontaktirao, tako da vam doista ne mogu ništa više reći o tome.
Jok eto moj babo zna jel neko od tvojih razgovarao. Malo mi ovo glupo izgleda
Iskreno mislim da samo skida novinare s k...bvsic je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:12- Iskreno, sve što znam, doznao sam iz medija! Stvarno ne znam je li bilo ikakvoga kontakta između klubova, je li možda netko od “mojih” ljudi razgovarao s nekim iz Sarajeva. Mene nitko osobno nije kontaktirao, tako da vam doista ne mogu ništa više reći o tome.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jović i Đorđević su novi Šunjevarići, Protići, Vusljanini, Pejović.
Svakako je povrjedjen,sam rece da je 14 dana vec propustio,kad ozdravi potpisat cebvsic je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:12- Iskreno, sve što znam, doznao sam iz medija! Stvarno ne znam je li bilo ikakvoga kontakta između klubova, je li možda netko od “mojih” ljudi razgovarao s nekim iz Sarajeva. Mene nitko osobno nije kontaktirao, tako da vam doista ne mogu ništa više reći o tome.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad Jatta zapocne od prve minute 
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pantelija se u 7 voda ne moze oprati, a ni duska nije daleko hahaha
I Pjanic pride..strahmeipomisliti je napisao/la: ↑21 jul 2024, 18:49https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... a-15484375
Ne treba evo naso sam,
Btw izgleda Gojak,Gojkovic,Oroz,Begovic,Nalic zavrseni i Muharemovic bi trebao umjesto u Genovu kod nas na posudbu sa pravom otkupa
Brate nemoj da dodajes ulje na vatru

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Pronijela se vijest da Sarajevo NECE potpisati jako pojacanje,nato je uslijedilo odusevljenje i euforija forumasa- Zanimljivo ti ljudi sebe nazivaju navijacima Sarajeva
Kontao sam da sam usao na PDF zeljeznicara,2x provjeravao.
Zanimljivi mentalni sklopovi,jako zanimljivi !!

Kontao sam da sam usao na PDF zeljeznicara,2x provjeravao.
Zanimljivi mentalni sklopovi,jako zanimljivi !!
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 jul 2024, 19:24Pantelija se u 7 voda ne moze oprati, a ni duska nije daleko hahaha

Bog Bosna i Bošnjaci
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Dadox, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], kogmagie46, Posejdon, riki46, SamoDaKazeem, TefalTava i 140 gostiju.