Evo, da ne bude da se vazda crnjaci, mudradzija je tu u gradu, sve zavrseno, gotovo, nas je...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E čuj Mudrinski
Mislio sam napisati mudradzija
Ja taman kontao dovedosmo i napadača, ne bi Mudrinski bio loš
nema neizvjesnoti, to je to, samo je pitanje kad ce objavitiinedimmmm1337 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:51Da hoce više potpisat , dosta vise ove neizvjestnosti hahahahha![]()
Citirat ću jednog forumašaPantelija je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:51nema neizvjesnoti, to je to, samo je pitanje kad ce objavitiinedimmmm1337 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:51Da hoce više potpisat , dosta vise ove neizvjestnosti hahahahha![]()
Hvala brate moj , iskreno uljepso si mi danPantelija je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:51nema neizvjesnoti, to je to, samo je pitanje kad ce objavitiinedimmmm1337 je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:51Da hoce više potpisat , dosta vise ove neizvjestnosti hahahahha![]()
Kume ja kompjuter ne palim za 100 a ne da pisem
Ko je zavrsen brate napisi ime ili inicijale ha jacetvrtomjesto je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:57Jos jedan je zavrsen. Ima i odlazak, malo je zapelo oko procenata ali trebalo bi biti uskoro zavrseno.
forgempp je napisao/la: ↑21 jul 2024, 14:25Slazem se 1000% sa forumasem Pantelijom vezano za ove polovnjake iz Srbije.
Nije on rekao da ce svi ti akademci bit kvalitet za FKS, vec da mogu odraditi ulogu koju odradjuju Djordjevic i Jovic, ili bolje reci ne odradjuju.
Jovic kako je ispao kod prvog gola, mene je sramota u njegovo ime.
Djordjevic 90% stvari koje je s loptom radio, uradio je pogresno i napravio je neku glupost i pritom je spor.
Ako nemamo nikog u akademiji da moze igrati ovo sto igraju ova dvojica, kljuc u bravu i tjt.
Nikad ne dobijem imena, inace bih napisao jer znam da to ovdje raja voli.skullcrusher je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:59Ko je zavrsen brate napisi ime ili inicijale ha jacetvrtomjesto je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:57Jos jedan je zavrsen. Ima i odlazak, malo je zapelo oko procenata ali trebalo bi biti uskoro zavrseno.
Garant ovaj stoper hrvat.Ne vidim ko bi drugi mogao biti jedino da nas iznenade.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑21 jul 2024, 18:02Nikad ne dobijem imena, inace bih napisao jer znam da to ovdje raja voli.skullcrusher je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:59Ko je zavrsen brate napisi ime ili inicijale ha jacetvrtomjesto je napisao/la: ↑21 jul 2024, 17:57Jos jedan je zavrsen. Ima i odlazak, malo je zapelo oko procenata ali trebalo bi biti uskoro zavrseno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.